Topp fem squat proof tights til dame

Top 5 squat proof legín

Co je squat proof legíny?

Squat proof tréninkové legíny znamenají, že legíny mají určitou tloušťku materiálu, díky čemuž nejsou průhledné při různých cvičeních. Pokud jsou spodní prádlo vidět skrz legíny při cvicích jako dřepy a mrtvé tahy, pak legíny bohužel nejsou squat proof. To může být velmi nepříjemné v tělocvičně plné ostatních lidí.

Naše nabídka se skládá převážně ze squat proof tréninkových legín, s výjimkou některých limitovaných edicí v seamless materiálu, které jsou uvedeny v popisu produktu. Zde jsou naše nejlepší pět squat-proof legín.

Seamless legíny

Vortex legíny jsou bezšvové legíny s trochu silnějším materiálem. To zajišťuje, že je můžete používat při jakékoli příležitosti, zejména při cvicích, kde se obáváte, že bude vaše pozadí příliš viditelné. S nádhernou texturou, která je jak příjemná, tak pohodlná, zdůrazníte své ženské křivky.

Přečtěte si více o seamless legínách.

Squat proof legíny s vzorem

Naše Tie Dye Scrunch Tights jsou perfektní pro ty, kteří mají rádi živé tréninkové legíny s barvami a vzory. Přicházejí v řadě barev jako fialová, žlutá, růžová, modrá a zelená. Tréninkové legíny jsou squat proof a mají vysoký pas, a materiál je tenký a elastický.

Vzorované scrunch legínyModré scrunch legíny

Přečtěte si o našich nejlepších legínách s vzorem zde!

High waist legíny

Softy Legging jsou squat proof legíny. Všichni jsme zažili, jak legíny sklouzávají dolů po každém cviku. S těmito legínami se tomuto problému vyhnete a můžete cvičit naplno, aniž byste museli myslet na to, že si legíny musíte neustále vytahovat.

Squat proof legínySquat proof legíny
Přečtěte si více o tréninkových legínách s vysokým pasem.

Lunge Seamless Leggings

Není nic lepšího než kombinování seamless a scrunch v jedněch legínách? Nejen, že legíny se dobře přizpůsobí tělu, ale také vám poskytují úžasné křivky. Ať už máte rádi cviky na horní nebo dolní část těla, tyto legíny jsou perfektní volbou.
Přečtěte si více o nejlepších legínách pro silový trénink, co jsou scrunch legíny.

Tréninkové legíny s kapsami

Endurance Leggings jsou skvělé jak pro běhání, tak pro silový trénink. Legíny mají dvě praktické kapsy, které pojmou i největší mobilní telefony včetně iPhone Plus. S vysokým pasem a širokým páskem se nemusíte o nic obávat.
Černé pocket legínyČerné legíny s kapsami
Přečtěte si více o kompresních legínách a legínách s kapsami.

Ribbed seamless legíny

Nemusíte kupovat černé legíny, aby byly squat proof. Barva má často malý význam, důležité je spíše materiál. Naše ribbed seamless legíny jsou pro vás, pokud hledáte jasnější odstíny. S krásným materiálem, který se dobře tvaruje k tělu, jsou vhodné pro jakoukoli aktivitu.

Jak poznáte, že jsou legíny squat proof?

Vyberte správnou velikost

Může být matoucí číst recenze produktů, kde někteří tvrdí, že legíny jsou squat proof, zatímco jiní s nimi zcela nesouhlasí. Obvykle to souvisí se zákazníky, kteří zvolili o velikost menší legíny poté, co se jim zdály elastické, a chtějí určitou míru komprese nebo efektu stahování. Tloušťka látky samozřejmě hraje roli, ale elasticita látky může být v některých případech velmi elastická a můžete být rychle v pokušení zvolit menší velikost. Proto byste měli zvolit svou běžnou velikost, pokud chcete vyhnout průhledným tréninkovým legínám. Podívejte se na naši velikostní příručku zde!

Jak legíny otestovat?

Pokud si nejste jisti, zda jsou tréninkové legíny squat proof? Snadno to zjistíte tím, že si uděláte dřepy před zrcadlem nebo využijete funkci kamery na telefonu. V mnoha případech stačí ohnout se dolů k zemi, abyste zkontrolovali, zda legíny nejsou průhledné. Najděte si oblíbené tréninkové legíny prostřednictvím našeho průvodce.

Přečtěte si více o tréninku pro začátečníky.

Intervalový trénink pro začátečníky

Cvičební program pro začátečníky

HIIT trénink pro začátečníky

Cvičení v kanceláři a doma

Zpět na blog