Tights med lomme - hold-in,  høyt liv, på lår eller rygg

Nejlepší legíny s kapsami

Hledáte, kde si pořídit tréninkové legíny s kapsami? U Famme máme široký výběr legín s kapsami v mnoha různých stylech. Všichni víme, jak nepříjemné je běhat s telefonem v ruce, protože nemáme místo, kam bychom ho dali. Mnozí z nás skončí s telefonem v sportovní podprsence, kde se telefon zapotí. Řešením tohoto problému je pořídit si legíny s kapsami!

Podívejte se na některé naše oblíbené legíny s kapsami. Podívejte se na webové stránky Famme pro ještě více legín s kapsami. Jsme si jisti, že najdete nějaké, které se vám budou líbit!

Běžecké legíny s kapsou na mobil

Techna Tights jsou jednoduché a stylové legíny s dvěma velkými a praktickými kapsami, které se hodí pro všechny mobilní telefony. Tyto legíny jsou nezbytné v každém šatníku. Legíny mají kapsy na obou stranách, což umožňuje snadné uložení těch nejdůležitějších věcí na trénink. Materiál odvádí vlhkost a skvěle vypadá na všech velikostech a typech postavy. Dostupné také v barvách tmavě modré, světle modré, fialové a tmavě šedé.

Kompresní legíny s kapsou na mobil

Kompresní legíny s kapsou

Pokud hledáte kompresní legíny s vysokým pasem a kapsou na mobil, je Ella kompresní legíny ideální volbou pro vás. Tyto legíny mají dobrou fixační efekt a nesklouzávají dolů během tréninku. To je důvod, proč jsou ideální pro běh, CrossFit a silový trénink. Mají kapsu uvnitř pasu, která je vhodná na mobil, karty, klíče a AirPods.

Kapsa na zadní straně

Další legíny s kapsou na mobil, které jsou velmi praktické, jsou Rib Panel Tights:

Co dělá tyto legíny oblíbenými, je jejich praktická a velká kapsa, která poskytuje dostatek místa pro mobil. To se považuje za dobré legíny, které mohou být použity pro všechny typy tréninku, ale zejména jsou to skvělé běžecké legíny s kapsou.

Tréninkové legíny s kapsou

Endurance Pocket Leggings jsou ideální pro jakýkoli typ tréninku, od nízké po vysokou intenzitu. Legíny nejsou průhledné. To je dělá ideálními pro běh, do posilovny, jogu, CrossFit nebo jen na nákup. Ty rozhodujete! Pokud hledáte univerzální legíny s kapsami, jsou tyto legíny perfektní pro vás. Design legín pomáhá tvarovat a zvýrazňovat ženské křivky, zároveň mají vysoký pas, kapsy a široký pas, který zajišťuje dobrou fixační efekt. Není možné je nemilovat! Dostupné také s odpovídajícím topem.

Černé legíny s kapsou Modré legíny s kapsou

Tréninkové legíny se dvěma kapsami

Další skvělé tréninkové legíny s kapsou jsou naše Suave Tights:

Tyto super měkké a příjemné tréninkové legíny přicházejí se dvěma kapsami na mobil. Mají vysoký pas, poskytují dobrou pohyblivost a jsou skvělé pro silový trénink, jogu nebo běh. Jinými slovy, toto jsou jedny z nejuniverzálnějších legín s kapsou, které si můžete tuto sezónu pořídit!

Kalhoty s kapsou na boku

Pokud si přejete tréninkové kalhoty s kapsou na boku, doporučujeme naše Fit Jogger:

To jsou možná nejpraktičtější a nejuniverzálnější volnočasové kalhoty, které si můžete pořídit. Jsou vzdušné, lehké a poskytují dobrou pohyblivost. Kromě toho mají dvě velké praktické kapsy, které nabízejí dostatek prostoru. Kalhoty mají vysoký pas a jsou velmi elastické. Tyto kalhoty s kapsou na boku jsou navrženy tak, aby poskytovaly nejlepší komfort aktivním ženám na cestách.

Zpět na blog