Tights med høyt liv til dame

Nejlepší sportovní legíny s vysokým pasem

Nejlepší legíny s vysokým pasem

Legíny s vysokým pasem jsou jedním z it kousků, které přišly, aby zůstaly. Vysoký pas zdůrazňuje ženské křivky a poskytuje dodatečný stahovací efekt při silovém tréninku, joggingu nebo běhu.Legíny lze stylizovat s čímkoliv, od triček, cropped topů a sportovních podprsenek, a proto jsou stejně ideální pro hektický den jako pro trénink. V této příručce jsme shromáždili některé z našich oblíbených.

 

#1 Kompresní legíny

Vortex legíny se rychle staly jedním z bestsellerů značky Famme, a to z dobrého důvodu. Tréninkové legíny jsou seamless, což znamená, že mají vynikající prodyšnost, flexibilitu a trvanlivost. Přečtěte si více o tom, co jsou seamless sportovní oblečení zde. V poslední době jsme vylepšili první verzi Vortex legín s vyšším podílem elastanu, což poskytuje více komprese během tréninkové jednotky. Novější verze také získala dodatečnou kompresi v pase, protože jsme přidali více stretch a rýhovanou strukturu. V sérii Vortex najdete také naše Elevate legíny, které formují a zlepšují ženské křivky prostřednictvím strategického designu. Legíny nejsou průhledné během tréninku a jsou squat proof.

 

#2 Legíny s efektem „peach-bum“

Scrunch legíny se staly součástí nabídky na základě velkého zájmu od našich zákazníků. Tréninkové legíny mají šev na zadní straně, který poskytuje Peach-bum efekt, který zvedá, tvaruje a zdůrazňuje ženské křivky. Legíny nekloužou dolů během tréninku a jsou také squat proof, což znamená, že se nemusíte obávat, že by se vaše spodní prádlo projevilo. Naše scrunch legíny jsou také k dispozici v seamless verzi s rýhovanou strukturou v pase, která se stala velmi populární.

Pokud preferujete diskrétnější efekt scrunch, ale zároveň toužíte po lichotivém tvaru, který skrunch kousky nabízejí, máme několik alternativ. Naše nové Rush- a Rise- legíny nabízejí to nejlepší z obou světů. Jemný efekt scrunch zvedá a tvaruje hýždě, zatímco poskytuje elegantní a jednoduchý vzhled.

 

#3 Stahovací legíny

Essential legíny jsou stylovou klasikou, která nikdy nevyjde z módy. Legíny mají elastickou tkaninu s vysokou hustotou, která poskytuje dobrou kompresi, a zajišťuje, že nejsou průhledné během tréninkové jednotky. Tyto legíny jsou ideální pro naše Essential tričko v černé nebo bílé barvě.

 

#4 Běžecké legíny

Techna legíny jsou seamless legíny, které jsou měkké a pohodlné s dvěma praktickými kapsami, což je dělá ideální pro běh. Model byl aktualizován na základě zpětné vazby od zákazníků s vyšším pasem a většími kapsami, do kterých se vejdou i největší mobilní telefony. Švy jsou promyšlené a navržené pro funkčnost a vzhled.

 

#5 Měkké legíny s vysokým pasem

V poslední době se tréninkové legíny z měkkých materiálů staly velmi populární a jednoduchý, přesto stylový design legín přesně ukazuje proč. Naše Softy legíny jsou tréninkové legíny vyrobené z kombinace super jemného nylonu 66 a Lycra Elastanu, což dělá legíny suverénní v jejich třídě. Tyto legíny jsou skvěle vypadají, jsou měkké na dotek s matným povrchem, jsou squat-proof a mají elastické vlastnosti a efektivní odvod vlhkosti. Softy legíny také přicházejí bez předního švu. Tyto legíny jsou ideální k našemu Softy crop topu.

 

#6 Barevné legíny s vysokým pasem

Legíny v barvách se staly v poslední době velmi populární a jsou skutečně výrazným kouskem. Lze je stylizovat buď s černým nebo bílým vrškem, nebo jako set, pokud si přejete být na gymu víc nápadní. Famme má řadu barevných legín, včetně bestselleru Peachy Scrunch legíny. Další možností jsou naše Motion legíny, které jsou k dispozici v celkem 10 různých barvách! Naše klasické bestsellery Vortex legíny také byly uvedeny v několika barvách, včetně žluté, růžové, oranžové a fialové!

 

#7 Vzorované legíny s vysokým pasem
Legíny s vzorem jsou klasikou a v tréninkové módě se stále objevují nové trendy. Famme má řadu legín s vysokým pasem s vzorem, včetně našich nových Tie Dye Scrunch legín! Ty se vyprodaly během rekordní doby a přicházejí v celé řadě živých barev. Další možností jsou naše Fleek legíny, které mají diskrétnější vzor. Tyto legíny jsou dostupné jak v červené, černé, tak modré. Dalším hitem jsou Camo legíny, které jsou k dispozici v šedé, světle fialové, tmavě fialové a červené.
Zpět na blog