Crop top til trening og hverdag

Crop top na cvičení? Pomůžeme vám!

Bezpochyby se crop top stal dominantním trendem v poslední době a stal se naprostou nutností v tréninkovém šatníku. U nás nabízíme širokou škálu crop topů, dostupných v různých stylech a materiálech. Objevte naši rozsáhlou nabídku Crop-Tops zde.

Naše sortiment zahrnuje topy s variabilní oporou, ať už preferujete nízkou nebo vysokou oporu. Najděte perfektní crop top, který vám vyhovuje a splňuje vaše konkrétní potřeby. Bez ohledu na to, zda cvičíte kardiovaskulární trénink nebo silový trénink, máme něco pro každého. Naše tréninkové topy jsou navrženy tak, aby efektivně odváděly vlhkost a nabízejí vynikající prodyšnost.

Sewless crop top

Bezšvový crop top je rozhodně jednou z nejoblíbenějších voleb v současnosti a náš Softy Crop Top není výjimkou. Naši zákazníci si zamilovali skvělý střih, který poskytuje. Díky bezšvovému, elastickému a vlhkost odvádějícímu materiálu je to perfektní volba pro všechny typy cvičení, bez ohledu na intenzitu. Tento top je výborně sladěn s naší nabídkou legín.

modrý crop topModrý crop top

Long Sleeve crop top

V naší nabídce máme také řadu různých long sleeve. Jedním z našich oblíbených je Ribbed Seamless Crop Top LS. Je to dokonalý svetr jak pro venkovní, tak pro vnitřní trénink. Tréninkový top je žebrovaný a působí měkce a pohodlně. Sladěte náš bezšvový long sleeve s odpovídajícími rib legínami.

Rib legíny se sladěným topem

Dalším bestsellerem, který máme rádi, je náš Ocean Crop Long Sleeve. To je velký favorit mezi našimi zákazníky. Tréninkový top působí jak měkce, tak příjemně. Perfektní pro ty, kteří mají rádi tréninkové topy s dlouhými rukávy.

Dlouhý crop topČerný crop top

Crop top s zipem

Wonder Zip Crop Top je krátký tréninkový top se zipem a elastickým páskem kolem pasu. Tento top má cropped délku, je přiléhavý a je vhodný pro trénink bez ohledu na intenzitu. Top je částečně otevřený na zádech, což umožňuje cirkulaci vzduchu, a má prodyšný efekt.

Bílý crop top

Bílý crop top nikdy nezklame a určitě se hodí k zbytku vašeho šatníku. Dva z našich oblíbených jsou Extended crop top a Power seamless top s vyjímatelnými vycpávkami.

Bílý crop top

Crop tops v barvách

Máme také rozsáhlou nabídku crop topů v různých barvách, takže si můžete vybrat mezi sladěnými sety nebo vytvořit své vlastní jedinečné kombinace. Nabízíme rozmanitou paletu krásných barev, včetně odstínů jako růžová, modrá, béžová a červená. Kromě toho máme crop topy s módním camo vzorem. Prozkoumejte naši rozmanitou nabídku a najděte svůj oblíbený set ještě dnes.
zelený crop top
Čtěte více zde:
Nejlepší tričko pro ženy
Nejlepší long sleeve
Nejlepší sportovní podprsenka
Tréninkové topy pro ženy
Top 10 singlet pro trénink
Zpět na blog