Topp 10 singlet og tank top for trening til dame

Top 10 tréninkových topů pro ženy

 

Široká nabídka sportovního oblečení pro ženy může ztížit nalezení vašich nových favoritů. Proto jsme shromáždili nejlepší sportovní topy pro trénink na vysoké i nízké úrovni. Od seamless topů po sportovní topy s vestavěnou podprsenkou vám pomůžeme najít váš nový oblíbený kousek z kolekcí Famme sportovních topů.

Více si přečtěte o tom, co se považuje za silná kritéria při výběru dobrých sportovních topů zde.

Najděte správnou sportovní podprsenku

Velmi důležité je zjistit, která sportovní podprsenka se hodí k vaší postavě. Pro mnohé může být nejistota spojená s takovým nákupem, a v mnoha případech se stává, že si lidé nákup neuskuteční, protože je příliš obtížné rozhodnout se, zda jim opravdu sedí. Jak najít správnou velikost, si můžete přečíst zde.

bílá sportovní podprsenka s ribbed a seamless materiálem

I když už víte, která sportovní podprsenka se hodí k vaší postavě, výběr tohoto kusu oblečení může záviset na typu tréninku nebo aktivity. Různé sportovní podprsenky mají různé funkce a to určuje, zda jste s nákupem spokojeni či nikoli. Někteří preferují vysokou oporu, jiní s zipem. Pokud si koupíte špatnou sportovní podprsenku pro určitou činnost nebo aktivitu, může být snadné si myslet, že nebyla dostatečně dobrá. Zde je průvodce, abyste riskovali, že si koupíte špatnou sportovní podprsenku pro váš trénink.

Přečtěte si také: Best v testu: sportovní podprsenka

 

Top 10 sportovních topů pro ženy

Sportovní topy nebo sportovní tílka jsou ideální pro tréninky s vysokou intenzitou nebo venkovní cvičení. Shromáždili jsme naše top 10 sportovních topů - najděte si svého favorita!

 

1. Krátký sportovní top - Power Seamless top

Power seamless top má minimalistický design s velkým výkonem. Má dobrý hold-in efekt a dobrou podporu. Je vyroben z materiálu, který odvádí vlhkost, v kombinaci s ribem a zesílenými ramínky. Tato kombinace činí sportovní top populárním mezi mnoha lidmi, ať už na běhání, jogu nebo posilování.

 

 

Dostupné v barvách: černá, bílá, šedá, modrá, červená, fialová, zelená, béžová.

2. Mesh sportovní tílko - Mesh Tank Top

Mesh Tank Top je vzdušné tílko pro ženy. Tílko s volným střihem a lehkým a prodyšným materiálem z Mesh. Tento sportovní top je částečně cropped, což z něj dělá velmi pohodlný kousek pro běhání, jogu a další každodenní aktivity. Multifunkčnost tohoto topu z něj činí jednu z velikých oblíbených mezi našimi zákazníky.

Dostupné v barvách: černá, bílá.

Černý sportovní tank top v prodyšném a vlhkost odvádějícím mesh materiálu  Bílé sportovní tílko v jednoduchém, čistém a stylovém designu

3. Klasické sportovní tílko - Gym Tank Top

Gym Tank Top je jednoduché a jednobarevné sportovní tílko pro ženy. Tílko, které je vhodné pro všechny účely tréninku díky svému pohodlnému materiálu. Zabaleno v sofistikovaném a elegantním designu. Odpověď sportovních topů na „Malou černou“ od Coco Chanel.

Dostupné v barvách: černá, bílá.

4. Krátký sportovní tílko - Element Tank Top

Element Tank Top je krátký top pro ženy. Navržen s lichotivým uzlem v pase. Tento kousek je velmi pohodlný sportovní top vyrobený z bavlny a rayonu. Tílko s nekonečnými možnostmi využití od běhání, posilování, jógy a tance. I jen tak na sebe hodit něco jednoduchého, co ale zároveň udělá velký rozdíl v tom, co nosíte ten den.

Dostupné v barvách: černá, bílá

Černý sportovní top cropped s uzlem uprostřed  

5. Jemně pletené tílko - Extended sports bra

Extended sports bra je seamless sportovní podprsenka, která je dlouhá a může být tudíž použita jako cropped sportovní top. Tento kousek je perfektní tílko, ve kterém budete vypadat dobře a cítit se pohodlně. Tento top je lehký a měkký a má naprosto nádherný zadní design. Tílko je vyrobeno z vlhkost odvádějícího materiálu a má dobrou oporu. Skvělá volba pro silově orientovaný trénink!

Dostupné v barvách: černá, zelená, bílá, modrá, červená a růžová.

6. Prodyšné sportovní tílko - Vent Tank Top

Vent Tank Top je sportovní tílko pro ženy s dlouhým střihem a otevřenými zády. Tílko vyrobené z prodyšného materiálu, které vás udrží pohodlnou, suchou a v bezpečí po celou dobu tréninku. Zadní část je navržena s ještě lehčím a prodyšným Mesh materiálem. Design a materiály tuto mesh sportovní tílko činí perfektním na všechny tréninky, aktivity a příležitosti.

Dostupné v barvách: černá, bílá

7. Sportovní tílko se špagetovými ramínky - Strap Tank Top

Strap Tank Top je měkké a lehké tílko pro ženy. Tílko s elegantním a stylovým designem, kde ramínka zakrývají záda. Top je vyroben z Modal, což činí tento kousek velmi měkkým, prodyšným a pohodlným během tréninku. Nebo při jiných příležitostech. U takového tílka s fantastickým designem se určitě vyplatí ukázat se, kdykoli je to možné.

Dostupné v barvách: černá

Černý sportovní top pohodlný v měkkém a prodyšném materiálu  Černý top s vzorovaným zadním designem

8. Barevné sportovní tílko - Perfom Tank Top

Perform Tank Top je sportovní tílko směsí polyamidu a elastanu, které poskytují neuvěřitelný komfort. Tento top má úžasně lichotivý střih. Tílko se krásně přizpůsobuje vašim přirozeným tvarům a vytváří čistý, ale stylový vzhled. Tílko, které lze nosit na trénink, jak uvnitř, tak venku. Sportovní tílko má vestavěnou sportovní podprsenku s střední oporou.

Dostupné v barvách: růžová, zelená, žlutá.

   

9. Seamless sportovní tílko - Tech Tank Top

Tech Tank Top je dlouhé seamless tílko pro ženy vyrobené z měkkého a příjemného prodyšného materiálu, který rychle schne. Tílko, které perfektně přiléhá k tělu a poskytuje příjemný pocit bez ztráty pohodlí. To dělá tento sportovní top perfektním pro všechny typy tréninku od nízké po vysokou intenzitu.

Dostupné v barvách: černá, šedá, bílá.

10. Softy Crop Top - Softy Crop Top

Softy Crop top je krátké tílko pro ženy. Materiál, ze kterého je tento sportovní top vyroben, má prodyšné vlastnosti a pružnost materiálu poskytuje maximální svobodu pohybu. Top s těmito vlastnostmi je také vhodný pro všechny typy tréninku a aktivit od nízké po vysokou intenzitu.

Dostupné v barvách: černá, modrá a hnědá

Zpět na blog