treningsklær dame bestill på nett

Sportovní oblečení online

Možnost objednat sportovní oblečení online nebyla nikdy snadnější a bezstarostnější než nyní. Schopnost najít správné legíny, sportovní šortky, sportovní vršek, sportovní podprsenku, sportovní boty, sportovní ponožky, a mít zboží doručeno přímo k vám s pouhými několika kliknutími. To je každodenní luxus. Zejména nyní během hektické dárkové sezony je objednávání oblečení online optimální.

Zjistěte více o tipech od Famme na  dárek pro ni a dárek pro kamarádku, které snadno zakoupíte online. 

Online obchod s oblečením a sportovním vybavením není nic nového, naštěstí. Prodávat dámské oblečení online je součástí nakupování již několik let a většina z nás to preferuje před fyzickým obchodem. Famme nabízí sportovní oblečení pouze online na svých vlastních stránkách. Věříme, že náš e-shop je jedním z nejlepších obchodů s oblečením díky skvělým cenám,  dostupné dopravě a snadnému vrácení

 

Přejít na:

Nejlepší legíny

Nejlepší sportovní vršky

Nejlepší sportovní sety

Nejlepší sportovní šortky

Nejkomfortnější sportovní boty

Nejlepší ponožky na cvičení

Slevy na sportovní oblečení online

 

Sportovní oblečení pro ženy online

Famme je dobře známá pro své kolekce sportovního oblečení vysoké kvality. Nabízíme zákazníkům legíny různých modelů a designů, sportovní svetry a topy pro nízkou, střední a vysokou intenzitu cvičení, sportovní podprsenky s variacemi podpory a flexibility a mnohem více. Zvažovali jsme všechny různé situace a potřeby, které máte během různých tréninkových seancí, a proto máme důvěru v naše nabídky, které budou vyhovovat přesně vám.   

 

Legíny a sportovní kalhoty

Famme má legíny a legíny pro všechny účely, jako jsou silový trénink, běh, jóga, pro udržení tepla, pro formování pozadí, pro těhotné, a další. Většina našich legín je vysokým pasem, má dobrou kompresi, a je odolná proti prosvítání, tedy není průhledná. Máte-li běžnou nebo dlouhou délku nohou, většina našich legín se perfektně hodí, pokud máte krátké nohy, máme také řadu 7/8 a 3/4 krátkých legín. 

Podrobně popisujeme všechny typy legín v naší průvodci k legínám pro ženy.  

Scrunch legíny v červené  Scrunch legíny se zvýšeným efektem

Scrunch legíny jsou bestsellery v kategorii legín. Scrunch legíny mají efekt, který si všechny přejíNa rozdíl od skvělého designu jsou legíny vyrobeny z fantasticky měkké látky, což je extrémně pohodlné a promění trénink v sen. Tyto legíny můžete kombinovat s naší scrunch sportovní podprsenkou nebo je vyměnit za naše scrunch šortky

Další informace o tom, co jsou scrunch legíny a jaké efekty mají, najdete zde.

Bezšvé legíny, které formují pozadí  Bezšvé legíny v šedé

Vortex legíny jsou dalším modelem velmi populární kategorie legín a jsou naším bestsellerem v kategorii bezšvových legín. Legíny jsou vyrobeny z nejjemnější italské nylonové látky 6.6. Proto mají tyto sportovní legíny neobyčejně měkkou, komfortní a vlhkost odvádějící látku. O něco těžší verzí vortex legín je Vortex legíny 2, které poskytují větší kompresi díky vyššímu podílu elastanu. Dalším modelem, který poskytuje vyšší stupeň tvarování, jsou Elevate Vortex legíny. Combinate své oblíbené vortex legíny selevate crop topem pro kompletní tréninkový set.

Zjistěte více o našich nejlepších bezšvých legínách, a pokud chcete mít lepší představu o tom, co je bezšvová technologie, přečtěte si více o tom zde.

 

Sportovní svetry a topy

Famme nabízí širokou škálu sportovních vršků, které zahrnují jak sportovní svetry, trička, crop topy, tílka, sportovní podprsenky, a další.

Ocean Long Sleeve je bestselger mezi zákazníky. Toto je bezšvý a těsně přiléhající sportovní svetr s vysokým komfortem. Látka odvádějící vlhkost je měkká, prodyšná a má síťovanou texturu pro optimální ventilaci. Tento oblíbený sportovní svetr s dlouhým rukávem je k dispozici také v verzi crop top. Tyto modely jsou základní kousky ve sortimentu sportovních vršků, ale sortiment sportovních vršků má široké spektrum barev, vzorů a střihů. 

Další informace o našich různých sportovních vrškách najdete v naší průvodci sportovními vršky. 

Dlouhý rukáv sportovní svetr v modré a červené  Dlouhý rukáv sportovní svetr crop top v modré

Další informace také o:


    Sportovní sety

    Existuje málo věcí, které dávají silnější pocit připravenosti než skvělý sportovní set. Famme nabízí široký výběr odpovídajících legín a sportovních vršků, aby ses cítila skvěle na svém příštím tréninku. 

    Camo legíny v kombinaci s Camo sportovní podprsenkou je jedním z nejpopulárnějších setů v oblasti sportovního oblečení a zákazníci tuto kombinaci milují! Jak legíny, tak sportovní podprsenka jsou vyrobeny s bezšvovou technologií a mají fantasticky měkkou látku. Legíny mají vysoký pas, který poskytuje efekt stažení. Sportovní podprsenka má dobrou podporu a je těsně přiléhající k tělu.

    Ribbed sportovní set v šedé  Camo sportovní set v červené

    Další populární sportovní set je Peachy Scrunch legíny v kombinaci s Peachy sportovní podprsenkou. Tyto legíny jsou nádherné bezšvé legíny s vysokým pasem, širokým pásem a lichotivým scrunch efektem na pozadí. Vrchní část je vyrobena ze stejné látky a je měkká a pohodlná.

    Prohlédněte si celou Famme kolekci krásného a sportovního sportovního oblečení. Určitě zde objevíte svůj nový oblíbený kousek!

     

    Sportovní šortky

    Sportovní šortky jsou skvělou alternativou pro trénink během teplých letních dní. Sportovní šortky od Famme vám poskytují úplnou volnost pohybu. S optimální podporou, rychleschnoucí a prodyšnými materiály jsou tyto šortky ideální pro všechny sporty, aktivity a životní styly. Ať už jsou šortky určeny pro zdvihání váhy, kondiční trénink, jógu nebo HIIT, naše sportovní šortky pro ženy jsou navrženy tak, abyste mohli odvádět nejlepší výkon. Vždy. 

    Softy šortky jsou Famme nejlepšími pro sportovní šortky. To jsou měkké a těsně přiléhající šortky s V-švédským pasem. Jsou ideální pro všechny typy tréninku od silového tréninku po běh. Pokud však chcete sportovní šortky navržené pro intenzivní běh, pak jsou Pace běžecké šortky perfektní pro vás. Tyto běžecké šortky mají těsně přiléhající vnitřní šortky pro zamezení prosvítání a volné vnější šortky pro maximální pohyblivost a pohodlí během běhu.

    Bezšvé sportovní šortky s efektem scrunch v tmavě šedé  Bezšvé sportovní šortky s efektem zvýšeného pozadí v šedé

    Pro lepší přehled o všech různých typech šortek, které nabízíme, si můžete přečíst více o našich nejlepších sportovních šortkách, našich nejlepších turistických šortkách, a našich nejlepších bikerských šortkách

     

    Sportovní boty

    Endorphin RX1 Shoes jsou hrdostí mezi sportovními botami. Jsou to lehké běžecké boty s dobrou tlumící vrstvou a chunky podešví vyrobenou z lehké EVA pěny v kombinaci s technologií Ortholite. Sportovní boty jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální podporu a komfort při tréninku s Ortholite stélkounavrženou prodyšnou síťovinou, a měkkou oporou kolem kotníků a paty. Tyto běžecké boty jsou ideální pro použití jak na trénink, tak i do práce pro ty, kteří mají aktivní pracovní den. Boty jsou přizpůsobeny norskému trhu a vyhovují jak širokým, tak úzkým nohám.

    Běžecké boty s chunky podrážkou v černé a bílé  Sportovní boty v černé s chunky podrážkou

    Zjistěte více o těchto 5 znacích, kdy byste měli vyměnit sportovní boty

     

      

    Sportovní boty snášejí strojové praní a další typy praní. Zjistěte více o všech různých způsobech, jak prát vaše Endorphin RX1 zde.

     

    Sportovní ponožky

    Famme má široký výběr sportovních ponožek v různých délkách a barvách. Zde najdete ponožky na léto, zimu a všechny typy cvičení. Vyberte si mezi kotníkovými nebo celkovými. Máme socky z norské vlny, vlněné ponožky z merino vlny, tenisové ponožky, bambusové ponožky, nylonové ponožky a bavlněné ponožky.

    Postupujte podle této průvodce ponožkami, abyste našli ideální pár pro vás a vaše potřeby, a tento průvodce pro výběr ponožek speciálně pro cvičení. 

    Tenisové ponožky v plné délce bílé  Sportovní ponožky v plné délce v bílé s logem

    Dobré ponožky mohou během tréninku udělat velký rozdíl, zejména pokud cvičíte v chladnějším počasí. Famme nabízí jak tenké, tak i silné ponožky, které se vejdou do sportovních bot pro udržení tepla během běžeckých aktivit a tůr na chladných podzimních a zimních dnech. Na teplejší dny doporučujeme Bambusové ponožky. Tyto jsou kotníkové ponožky vyrobené z krásného prodyšného materiálu, který pomáhá odstraňovat jak pot, tak i zápach. 

    Přečtěte si více o výhodách bambusových ponožek.

     

    Sportovní oblečení online a výprodeje

    Když chcete koupit sportovní oblečení online, zjistíte, že často je více nabídek a výprodejů v e-shopech než v kamenných obchodech. Nízké ceny produktů prodávaných pouze online jsou důsledkem snížení nákladů uvnitř firem, které nemusí utrácet prostředky na prostory obchodů. To nám umožňuje nabídnout zákazníkům mnohem výhodnější cenu přes e-shopy, než kdybychom také prodávali v obchodě. Chceme tedy, aby váš nákup dárků byl letos ještě jednodušší a osvěžující s úžasnými nabídkami a slevami během Black Friday, a ještě širším výběrem výprodejového zboží a outlet zboží které najdete v našem e-shopu.

    Zpět na blog