Morsgave, bursdagsgave eller gave til henne

Tipy na dárky pro ni

 

Zde najdete tipy na dárky, které vám pomohou najít ten správný dárek, který perfektně sedí vašemu obdarovanému! Ukazujete, že vám na něm záleží, a že jste se snažili najít něco, co se jí líbí. Zde najdete inspiraci a několik návrhů na dárky, abyste ji překvapili něčím zvláštním pro různé příležitosti, které se vám naskytnou. Pokud si přejete podrobný průvodce, jak najít dokonalý dárek pro kamarádku, zde si přečtěte náš článek!

Pod ní najdete tipy na dárky pro ni a některé typické obdarované, které můžete potkat - znáte je některé?

 

Vánoční dárek pro ni

Něco velmi esenciálního po většinu roku je dobrá sada merino spodního prádla. Ať už to je vánoční dárek pro matku nebo vánoční dárek pro nejlepší kamarádku, to je krásný vánoční dárek. Legíny mají mnoho výhod, například neštípou, nesmrdí a nekrčí se. Dejte je té, u které chcete, aby byla v pohodlí a v teple po celý rok!

Podívejte se na tento článek pro další vánoční tipy na dárky: Vánoční dárek 2023

 

Pro zmrzlou osobu

Pro ty, kteří snadno mrznou a cítí se obzvlášť nepohodlně, když je venku zima, mohou se чítat jako zmrzlina. Existuje několik způsobů, jak si zlepšit každodenní život, jakými jsou teplé nápoje jako čaj nebo káva nebo užívání omega-3.

Podívejte se na naše návrhy níže, kde najdete inspiraci pro možná vánoční dárky pro ni nebo prozkoumejte celou naši kolekci teplého pohodlného oblečení.

Teplá a měkká mikinaModrá mikina v oversized fit

Další věc, kterou můžete udělat, je dobře se obléknout, pokud jen chcete relaxovat doma nebo se obecně uvolnit. Obrázek vlevo je set, který jsme dali dohromady, a který se na to skvěle hodí - Zde je mikina a zde jsou kalhoty!

Další způsob, jak se udržet v teple, je hodně se hýbat. Na obrázku vpravo máte set, který se na to skvěle hodí - Zde je mikina a zde jsou kalhoty.

 

Pro milovníka přírody

Je ten, komu chcete darovat dárek, milovníkem přírody, nebo je to tak, že jste ten, kdo miluje být venku častěji než ostatní a chce motivovat partnera být s vámi?

Ať už je to součást novoročního předsevzetí nebo slib mezi vámi jako přáteli nebo párem, abyste se více dostali ven, tak to jsou nejlepší dárky na Vánoce, které inspirují k tomu, abyste šli více na výlet. Podívejte se na celou naši kolekci outdoorového oblečení tady!

Pro milovníka sportu

Pro tu, která ráda cvičí, ví, že být pohodlný při cvičení je velmi důležité a určitě s velkým vděkem přijme sportovní oblečení, které splňuje kritéria pro pohodlné cvičení. 

Ať už je to kamarádka, partnerka nebo možná je to vaše matka, která miluje cvičení - zde máte pár tipů na dárky pro milovnici sportu - Zde je vysoký vršek a zde jsou legíny

Bílá tréninková mikinaEssential Long sleeve

Stejně jako to, co jsme zmínili výše o milovníkovi přírody, může to být také tak, že chcete motivovat někoho jiného, aby začal cvičit. Nová sada sportovního oblečení může být dobrým začátkem k motivaci. Podívejte se také na sportovní legíny a tréninkové vršky naší kolekce. Také jsme vytvořili přehled našich nejlepších sportovních legín.

 

Dárek pro maminku

Najít skvělý a pečlivý dárek pro maminku je vždy radostí, ať už je to pro zvláštní příležitost jako narozeniny nebo jen pro to, abyste jí ukázali, jak si jí vážíte. Když přemýšlíte o dárku pro maminku, pravděpodobně chcete vybrat něco, co ocení a co bude pravidelně používat. Proto doporučíme pár skvělých bot, které odrážejí její styl a potřeby pohodlí. Zde máme nejstylovější a nejpohodlnější dámské boty, které si můžete představit: bílé Cloud RX1 boty 

Bílé boty

 

Dárek pro partnera

Pro partnera chce většina darovat něco trošku zvláštního, a darovat něco kvalitního, co víte, že ocení - možná proto, že je to bestseller, nebo proto, že slyšeli, že je super! Pro partnera, obzvlášť pokud je sportovní nadšenec, doporučujeme dobrou sportovní legíny, jako například naše Vortex Tights 2. To je perfektní dárek pro partnera, který ráda cvičí a ocení kvalitní sportovní oblečení. Pokud váš partner rád chodí na túry, cvičí jógu nebo posiluje, to jsou jedny z nejlepších legín, které ji můžete darovat!

 Černé sportovní legínyČerné Vortex legíny

 

Dárek pro zaměstnance

Pokud chcete dát dárek svým zaměstnancům, může být obtížné rozhodnout, co přesně, obzvlášť když máte mnoho různých, kteří pracují a je těžké ušít ten perfektní dárek pro více lidí najednou! Dát dárek zaměstnancům nebo kolegům je milá věc, jak ukázat, že na ně myslíte, a proto můžeme doporučit naše dobré a pohodlné tenisové ponožky: Sky Knit Ponožky

 

Dárek pro sestru

Najít dárek pro sestru může být náročný úkol, protože je těžké pochopit, co si přejí, ale naštěstí máme ve Famme široký výběr nového oblečení, které by mohlo vyhovovat vkusu každého. Hezký a chytrý dárek pro sestru může být stylová a pohodlná oversized tričko, ve kterém se může uvolnit na gauči, kombinovat s džínami na běžné nošení nebo cvičit.

Dárek pro sestruTričko na cvičení a běžné nošení  

  

Pro tu, která má vše

Pro tu, která má vše, může být obtížné najít něco, co by jí dostatečně potěšilo tak, aby to mělo nový pocit pro ni. Obdarovaná nebo příjemkyně vánočního dárku možná nevyjasnila, co si přejí nebo vypadá, že si nic jiného nepřejí? 

Zde je několik tipů, které by mohly být užitečné!

Zkuste na chvíli detektiva a zjistit, zda něco chybí v jejich zájmech, a pak zjistěte, zda je potřeba něco, co byste mohli poskytnout.

Pokud se ukáže, že skutečně má vše, podívejte se na dvě postavy, které jsme zmínili výše, které by mohla znát, nebo se podívejte na několik vybraných kolekcí níže.

Také zvažte vytvořit malý dárkový balíček s různými věcmi z výše uvedených kolekcí, to přinese překvapení, které může způsobit velkou radost!

Můžete také být na bezpečné straně a zakoupit dárkový poukaz. Naše dárkové poukazy jsou k dispozici v různých hodnotách od 50 do 1000 Kč, ideální pokud chcete s partnerem - nebo přítelem - zůstat v rozpočtu na dárky. 

 

Dárkové poukazy do obchodů

Existuje mnoho obchodů s dárkovými poukazy. Například XXL, tights.no a sport 1. Nabízíme téměř veškeré textilie, které tyto obchody nabízejí na famme.no za často nižší cenu za srovnatelné zboží a vždy nabízíme dopravu zdarma. Skvělý tip na dárek je tedy elektronický dárkový poukaz na sportovní oblečení online! Podívejte se na naše dárkové poukazy.

Zpět na blog