julegavetips til julen 2021

Dárek roku Vánoční dárek

Vánoce se blíží s rychlostí blesku a je dobré si dárky pořídit včas. Nevíte, co byste měli koupit pro maminku, sestru, babičku, kamarádku nebo přítelkyni? Ať už potřebujete tipy na dárky pro někoho, koho máte rádi, nebo pro ni, shromáždili jsme nejlepší nápady a vytvořili kompletní průvodce Vánocemi 2022 s tipy na dárky, které můžete zakoupit pro všechny své blízké během tohoto speciálního období. V období Vánoc bývá často mnoho výdajů, a proto je dobré najít pěkné dárky za rozumnou cenu. U nás najdete několik kousků, které se skvěle hodí jako dárky pro ni do 1000 Kč.

Dárek pro ni

Pokud máte potíže najít dokonalý dárek pro ni, máme pro vás několik dobrých tipů. Ať už hledáte dárek pro někoho, kdo miluje sport, nebo pro toho, kdo si rád odpočine doma, máme několik skvělých návrhů. Například, můžeme doporučit jeden z našich nejlepších a nejměkčích tréninkových legín pro ženy, Softy Leggings. Legíny se dají kombinovat se dvěma různými vršky, Softy Sports podprsenkou nebo Softy Crop topem.

Černé legíny z ultra měkké látkyPerfektní černá sportovní sada

To, co dělá tyto černé tréninkové legíny oblíbenými, je, že jak název napovídá, Softy (hedvábně měkké). Legíny mají vysoký pas a materiál zajišťuje jejich dlouhou životnost. Materiál je univerzální, měkký a velmi elastický. Kromě toho nabízejí tyto legíny dobrou pohyblivost, a látka se cítí měkce a příjemně na kůži. S těmito legínami získáte krásný a lichotivý střih, což z nich činí velmi atraktivní dárek pro ni na Vánoce 2023.

Dalším tipem na dárek pro ni je Oversized Hoodie

Je to nejúžasnější mikina na světě, která se skvěle hodí na nadcházející podzim a zimu. Tato mikina je ideálním dárkem pro ni. Se svými volnými střihy a uvolněnými siluetami vám dávají možnost volně se pohybovat a zároveň vypadat trendy. Mikina je dostupná ve čtyřech různých barvách a dá se také kombinovat s odpovídajícími tepláky.

Šedá mikinaOversized sportovní souprava

Dárek pro maminku

Pokud hledáte dokonalý dárek pro maminku, má Famme mnoho co nabídnout. Dobrou volbou pro maminku je naše Celine Rain Jacket, neboť se jedná o pěknou černou deštník nebo turistickou bundu dobré kvality, pokud má ráda pobyt venku a turistiku.

Tato bunda je velmi odolná a zároveň umožňuje cirkulaci vzduchu, takže se nebudete cítit přehnaně. Navíc poskytuje dostatek prostoru pro svetr pod ní a ideálně se hodí na výlety.

Dalším tipem na dárek pro maminku je pár nových kvalitních běžeckých bot s odpružením. Nejlepší vánoční dárek tedy může být naše Endorphin RX1 Sko, které se hodí jak na trénink, tak do práce. Tyto běžecké boty dobře dýchají a nabízejí úžasné odpružení. Boty lze také nosit do práce nebo na jiné aktivity kromě tréninku. Dostupné jsou jak v bílé, šedé, tak i černé barvě.

Bílé běžecké botyBílé běžecké boty
Nelíbil se design bot Endorphin? Doporučujeme vám odpovídající model Air Step Sko. Tyto boty mají stejné dobré vlastnosti jako Endorphin RX1 a stejné využití. Design je jiný a tato bota má užší a štíhlejší profil.

Dárek pro přítelkyni

Pokud jde o dárek pro přítelkyni, je mnoho krásných a vzrušujících možností. U Famme máme spoustu tipů a dobrý vánoční tip pro přítelkyni je bestselger Vortex Tights. Kombinujte je s odpovídající Elevate Crop Top.

Modrý crop topTréninková souprava v modré barvě

Bezšvový design je oblíbený mezi našimi zákazníky a tyto legíny nabízejí extrémně dobrou pohyblivost při tréninku. Toto se brzy stane favoritem vaší přítelkyně, bez ohledu na to, zda má ráda trénink, nebo ne, protože tyto legíny se dají použít na různé aktivity. Materiál je elastický a dobře dýchá, a dává pocit, že "se všechno podaří".

Dalším skvělým dárkem pro přítelkyni jsou naše Flare Pants.

To jsou rozhodně nejkrásnější a nejlichotivější jógové kalhoty, které můžete teď najít. To je jeden z našich nejlepších tipů na dárky pro přítelkyni, které si určitě zamiluje. Tyto kalhoty se dají nosit jak na každodenní nošení, tak na lehké tréninky. Přejděte rovnou z jogy do obchodu, a vypadejte stylově v těchto trendových kalhotách. Příjemný a elastický materiál s žebrováním to činí jedinečnými kalhoty výjimečné kvality, ideální pro každou příležitost. Kalhoty jsou k dispozici v černé a béžové barvě.
Měkké kalhoty s flareČerné kalhoty s flare

Dárek pro kamarádku

Pokud jde o dárek pro kamarádku, je tu neuvěřitelně mnoho doporučení, protože existuje mnoho různých možností, které vyhovují všem vkusu. Pokud hledáte dárek pro nejlepší kamarádku, možná byste chtěli dát něco opravdu zvláštního, máme zde několik doporučení v různých cenových kategoriích!

Něco, co si myslíme, že se hodí pro každého, je měkké a stylové oversized tričko, které se dá nosit na všechno.

Oversized tričkoČerné tričko v oversized vzhledu
Je to velmi trendy a univerzální tričko, které je perfektní pro lehčí trénink i na každodenní nošení. Materiál je něco výjimečného - neuvěřitelně měkký, pohodlný a drží tvar. Toto je skvělý vánoční tip pro kamarádku, protože se domníváme, že by ji oslovilo většinu!
Dalším tipem na dárek pro kamarádku je trendy teniska 90's trainer! S párem cool sneakers nikdo neudělá chybu. Tyto boty mají trendy design a dají se nosit jak s džíny, tak i s legínami. Kombinujte je s naším Oversized tričkem a párem měkkých legín pro dokonalý vzhled.

Dárek pro sestru

Co se týče dárku pro sestru, je spousta zábavných a krásných možností. Můžete jednoduše darovat kvalitní tréninkové legíny, pokud má ráda aktivní život, pak doporučujeme naše Elevate Wave Leggings 2:

Tyto legíny imponují a seamless efekt dělá tyto legíny velkým favoritem našich zákazníků. Toto je jeden z našich nejlepších tipů na dary pro sestru, protože si určitě zamiluje kvalitní legíny, které se hodí k různým aktivitám, ať už je to trénink, práce, odpočinek doma nebo aktivita v různých podobách. Toto je také velmi chytrý tip na dárek pro kamarádky! Tyto legíny najdete v dalších atraktivních barvách zde.

Dárek pro babičku

Pokud jde o tipy na dárky pro babičku, je pravděpodobně spousta možností. Nikdy neuděláte chybu, pokud darujete babičce dárek, který jí pomůže zůstat v teple, doporučujeme Pace Mittens.

Tenčí dlouhý rukáv se také skvěle hodí pod teplejší svetr. Refine svetr má prodyšný a technický materiál, který rychle schne. Ten se dobře hodí pod tenkou bundu na jaro, nebo jako dlouhé spodní prádlo v zimě.

Bílý tréninkový svetrTechnický tréninkový svetr

Pokud potřebujete další tipy a chcete si přečíst více, podívejte se na naše další dárkové články níže!

Zpět na blog