Black Friday - beste tilbud

Black Friday - nejlepší nabídky

Černý pátek je hned za rohem a u Famme najdete nejlepší nabídky! V období Vánoc je spousta výdajů s dlouhými seznamy přání, které je třeba splnit, ale nakupování dárků nemusí být drahé. Nabízíme jak každodenní, tak sportovní oblečení pro mamku, sestru, kamarádku a kolegyni – nebo si dopřejte něco nového! Ať už hledáte něco pro sebe nebo chcete začít včas s vánočním nakupováním, máme oblečení pro všechny ženy na jakoukoliv příležitost.

Pokud hledáte specifické tipy na dárky, máme také podrobný průvodce, jak najít dokonalý dárek, dárek pro ženu nebo dárek pro kamarádku.

Prodej dlouhých rukávů

Teplé oblečení je nezbytné, když začínají chladné dny a mnoho lidí vyměňuje tílka za svetříky s dlouhým rukávem. Máme širokou nabídku dlouhých svetrů a náš bestseller je Essentials Long Sleeve, který je k dispozici v svěžích i přirozených barvách. Pokud dáváte přednost kulatému výstřihu před vysokým límcem se zipem, doporučujeme dlouhý rukáv Ocean Long Sleeve.

šedý tréninkový svetrmodrý tréninkový svetr

Prodej legín

Pár legín je vždy dobré mít, ať už na trénink, vycházky nebo na nošení doma. V naší široké nabídce levných legín máme také scrunch legíny, bezšvové a kompresní legíny, které jsou velmi populární mezi ženami. Konkrétně nabízíme také legíny ideální na běhání, legíny s kapsou nebo zimní legíny, které se hodí dobře na chladné dny.

modré legíny s kapsamičerné legíny s kapsami
Zde najdete průvodce našimi nejlepšími legínami! Pokud se chcete dozvědět více o našich různých legínách, můžete si přečíst o scrunch legínách, bezšvových a kompresních legínách. Také si můžete přečíst o našich nejlepších běžeckých legínách a legínách s kapsami.

Prodej kalhot

U nás najdete kalhoty všech typů. Ať už hledáte jógové kalhoty, tepláky nebo legíny, máme to! Kalhoty se skladem a jógové kalhoty jsou velmi populární a jsou vysoké na letošním seznamu přání mnoha žen. Nikdy není dost kalhot a rádi bychom měli jedny na každou příležitost!

Tepláky pro ženyČerné jógové kalhoty

Prodej svetrů

Když přijde na overaly, máme vše od tréninkových topů, mikinylongsleeve a zkrácené svetry. Mnoho lidí chce začít nový rok s vysokou tréninkovou motivací, a proto je ideální mít nový, hezký tréninkový svetr!

Pro získání nejlepší podzimní garderoby máme další průvodce na nejlepší mikiny!

Nejlepší nabídky

Internetový obchod nabízí skvělé výprodeje! A máme kolekci vytvořenou speciálně pro vás. Podívejte se zde na kompletní nabídku našich výprodejových položek. Dále vám přinášíme několik doporučení na naše nejlepší aktuální nabídky.

Naše tričko s kulatým výstřihem nebo dlouhý rukáv z technického materiálu je perfektní pro chvíle, kdy chcete mít něco teplého a pohodlného na cestách nebo při tréninku.

Bílé tričko

 Slevový kód

Co je zvláštní pro naše zákazníky, je, že můžete využít slevové kódy navrch na naše výprodeje. To je naprosto perfektní pro vzrušující období černého pátku, které přichází. Použijte fammely5 pro 5% sleva jak na výprodeje, tak na běžné zboží, pokud se dosud nevyužil.

Nebude tedy žádný problém vyřídit dárky na Vánoce, na den matek, výročí nebo jakoukoliv jinou příležitost. Pro více informací o tom, jak to funguje, klikněte zde.

Černý týden

Co je lepší než Černý pátek? Černý týden! Přidejte se k nám a oslavte černý pátek 2021 s nejlepšími nabídkami týdne u Famme. U nás najdete nejlepší výběr pro černý týden a určitě zde najdete něco, co jste si přáli za nejlepší cenu a nejlepší nabídku. Ať už plánujete koupit vánoční dárky dopředu, nebo pro jinou příležitost, máme největší slevu na černý pátek a mnoho možností za úžasné ceny. Nejlepší nabídky pro černý týden 2023 najdete u Famme v naší outletové kolekci.

Bílé běžecké boty pro ženyBěžecké boty ve slevě
V výprodejové kolekci najdete nejlepší běžecké boty pro ženy za nabídku černého pátku.

 

Cyber pondělí

Cyber Monday se v mnoha ohledech považuje za den, kdy mnoho lidí začíná nakupovat vánoční dárky online. Po našem fantastickém nabídce černého týdne máte možnost získat také nejlepší ceny na cyber pondělí. Můžeme říci, že máme svůj vlastní cyber týden zde u Famme, protože nejlepší ceny a nejlepší nabídky snadno najdete v naší outletové kolekci. Pokud už dlouho hledáte dokonalý vánoční dárek pro ni, nebo pro maminku, nebo pro zaměstnance, máme to tady a využijte nejlepší nabídky Cyber Monday zde u Famme.

Naše scrunch legíny za nejlepší nabídku v porovnání s jinými obchody v Norsku. Scrunch legíny jsou jedny z nejpopulárnějších legín a budou jistým vítězem, ať už přemýšlíte o dárku pro přítelkyni nebo dárek pro sestru.
Slevy na Cyber Monday u Famme zahrnují také nejlepší pohodlný svetr na tuto podzimní a zimní sezónu, a to Fit Hoodie, který se dá kombinovat s pohodlnými legínami.

 

Nejlepší nabídka Černého pátku, lepší než Zalando

U Famme najdete nejlepší slevy na černý pátek a nabídky černého týdne, s mnohem lepšími cenami než Zalando, Norrøna a další obchody! Zde získáte široký sortiment za nižší cenu. Podívejte se na outlet kolekci pro nejlepší nabídky za nejlepší cenu. 

Máme mnoho skvělých alternativ k Gymshark u Famme, a nabízíme dopravu zdarma a lepší ceny. Pokud hledáte Gymshark v černém týdnu, můžete se spokojit s tím, že dostanete mnohem více za své peníze, pokud se zapojíte do slev na černý pátek a nabídky černého týdne u Famme díky lepším cenám a dobré kvalitě, neboť nabízíme úžasné legíny pro všechny možné styly, které si přejete.

Černý týden u Gymshark

Gymshark má také černý pátek a černý týden, ale u Famme si můžete zakoupit obdobné zboží před začátkem černého týdne a černého pátku. Podívejte se na outletovou kolekci pro úžasné nabídky černého týdne a černého pátku.

Zpět na blog