Treningstopp guide til dame

Průvodce tréninkovými topy

Sportovní oblečení není jen nezbytností. Je to motivující a inspirující faktor pro lepší výkon během tréninku. Výběr tréninkového topu je jednou z nejdůležitějších věcí, které můžete udělat, protože kvalitní sportovní top může posunout váš trénink na novou úroveň. Důležité faktory, na které se často díváte, zahrnují funkčnost a volnost pohybu, aby se můžete plně soustředit na tréninkovou seanci.

V Famme si můžete vybrat z různých tvarů a střihů. Ať už preferujete delší nebo kratší variantu. Naše tréninkové topy jsou vyrobeny z měkkého materiálu v elegantních a neutrálních barvách, které vám poskytují pohodlný střih. S technickými vlastnostmi, jako je prodyšnost a odvod potu, můžete posunout svůj trénink na novou úroveň s tréninkovým topem.

Singlet

Seamless tank top

Seamless design je pro vás, kdo má vysoké nároky na střih a volnost pohybu. S měkkými švy se můžete vyhnout odírání a podráždění během tréninku.

Atlantic tank top je singlet na trénink pro vysokou i nízkou intenzitu. S materiály, které jsou elastické a odvádějící vlhkost, a s dobrou ventilací jste připraveni chytit den. Tento tréninkový top je dlouhý, seamless, s otevřeným zadním dílem a mesh strukturou. Dostupné barvy: bílá, černá, modrá a tmavě šedá.

Další seamless varianta je Refine tank top. Tento top je vyroben z měkkého a příjemného materiálu, který dobře dýchá a rychle schne. S krásným střihem budete překvapeni, jak dobře se nosí! Tréninkový top je vhodný pro všechny druhy tréninku. Dostupné barvy: černá, šedá a bílá.

Šedý tank topŠedý tank top

 

Tech tank top je seamless singlet s technickými vlastnostmi, které jej činí lehkým a elastickým. S IONIC+ předcházíte růstu bakterií a nepříjemnému zápachu, což znamená, že se budete cítit svěží před, během a po tréninku. Top má seamless texturu, která zajišťuje lepší ventilaci, a krásný ženský design. Dostupné barvy: černá, šedá a bílá.

Mesh tank top

Mesh tank top je singlet s prodyšným a vlhkost odvádějícím materiálem, který vás udrží suchou, pohodlnou a sebevědomou. S jednoduchým a stylovým designem se hodí na všechny sporty a aktivity. Navíc má top volný střih, který je částečně cropped. To zajišťuje, že tréninkový singlet je ideální pro potící se večírky. Dostupné barvy: černá a bílá.

Mesh tréninkový singlet

 

Vent tank top je singlet, ze které se vám jistě nebude chtít odejít. S materiálem, který se příjemně nosí na pokožce a rychle schne, se budete cítit pohodlně. Má skvělý střih s prohnutím a mesh na zádech, která dobře dýchá. Zvažte výběr větší velikosti pro lepší fit. Dostupné barvy: černá a bílá.

Klasické tréninkové singlet

Gym tank top je jednoduchý, ale sofistikovaný singlet na trénink. S pohodlným materiálem, který tento stretchy kousek dělá vhodným pro všechny typy tréninků. Tank top má širší střih, proto doporučujeme vybrat jednu velikost menší pro těsnější fit. Dostupné barvy: černá a bílá.

 

Strap tank top je singlet s polovičně otevřeným zadním dílem a křížovými ramínky, které dodává tomuto tréninkovému topu unikátní design. Top je vyroben z modalu, což způsobuje, že je měkký, prodyšný a pohodlný, to je singlet, který je ideální pro HIIT cvičení. Doporučujeme kombinaci s Tie dye sportovní podprsenkou pro doplnění topu. Dostupné barvy: černá.

Singlet s křížem a otevřeným zadním dílemSinglet s křížem a otevřeným zadním dílem

 

Element tank top je lichotivý top z elastického a měkkého materiálu. Tank top je velmi pohodlný a má kříž na středu, který zajišťuje, že sedí skvěle na těle. Je to všestranný top, který je perfektní pro vaše každodenní aktivity, jako jsou nakupování, jóga nebo trénink. Dostupné barvy: černá a bílá.

Lichotivý top s křížem uprostřed

 

T-shirt

Seamless t-shirt

Refine t-shirt je úžasný tréninkový top, který má krásný střih. Je vyroben z měkkého a příjemného materiálu, který dobře dýchá a rychle schne. Zároveň je t-shirt dlouhý, a tak není strach, že by se krčil. Refine má seamless design podobný jako tank top. Dostupné barvy: černá, šedá a bílá.

Seamless cropped t-shirt je krátký seamless tréninkový top, který je vhodný na trénink díky dobrému stretch a efektivní odvod vlhkosti. Tento top má dobrý střih s hezkou seamless texturou, která zajišťuje dobrou prodyšnost. Tréninkovýtop rychle schne a udržuje vás pohodlně i při maximálním pulsování. Dostupné barvy: béžová, šedá, černá a fialová.

 

Technické t-shirty

Texture t-shirt je lehký a vzdušný tréninkový top. Tento top má prodyšné a vlhkost odvádějící materiály, které vás udrží pohodlně a suché i při tréninku s vysokou intenzitou. S elegantním rozparkem na zadní části, který dodává ženský nádech, máte zajištěn extra vzduch. Dostupné barvy: černá a bílá.

 

Další technický tréninkový top je Tech t-shirt. Podobně jako tech tank top má stejné vlastnosti. Top má seamless texturu, která zajišťuje lepší ventilaci. Dostupné barvy: bílá, šedá a černá.

  

    Crop top

    Seamless crop top

    Power seamless top má minimalistický design, ale nabízí vrcholovou úroveň výkonu. Top má dobrý holding-in efekt a podporu. Je vyroben z vlhkost odvádějícího materiálu v kombinaci s ribbed a zesílenými ramínky. Tento top je prvním výběrem mnoha. Top je k dispozici v mnoha barvách.

    Seamless crop top je navržen pro trénink s nízkou a vysokou intenzitou. Je vlhkost odvádějící a rychle schne. Tento elastický top je jak měkký, tak pohodlný. Skvěle se hodí pro více příležitostí.

    Seamless crop topZelený seamless crop top

     

    Elevate crop top je jak elastický, tak vlhkost odvádějící a proto se hodí jak pro trénink s vysokou, tak s nízkou intenzitou. Tento top se postará o to, aby prsa zůstala na svém místě, a proto může být použit jako sportovní podprsenka.

    Modrý crop topModrý crop top

     

    Crop top pro nízkou až vysokou intenzitu

    Pure crop top je navržen pro trénink s nízkou intenzitou, jako je jóga nebo Pilates. Top je velmi flexibilní, pohodlný a všestranný. Můžete jej proto nosit i ve volném čase.  

    Flow crop top je tréninkový top vyrobený z měkkých a vlhkost odvádějících materiálů pro nízkou a střední intenzitu. Tréninkový top je nejvhodnější pro silový trénink a má vyjímatelné vložky. Top má střední podporu. S širokým pasem a dobrou kompresí vám poskytne dodatečnou podporu pro prsa. Top můžete také nosit jako sportovní podprsenku.

    Extended sports bra je jednou z našich nejnovějších hybridních sportovních podprsenek/crop topů, které okamžitě získaly oblibu u našich zákazníků. Tréninkový top má vestavěnou sportovní podprsenku a krásné ramínka na zádech. Dostupné barvy jsou zelená, modrá, červená, růžová, černá a bílá.

    Černý top s vzorem

      

    Tréninkový top s dlouhým rukávem

    Essential longsleeve

    Essential LS je jedním z našich nejprodávanějších tréninkových topů s dlouhými rukávy. Hodí se perfektně samostatně nebo přes jiné tréninkové topy. Je vyroben z technického materiálu, který dýchá a je měkký proti tělu. Dostupné barvy: černá, bílá, šedá, zelená, modrá, béžová a růžová!

    Modrý dlouhý rukáv

     

    Jak stylizovat tréninkový top?

    Jak byste měli stylizovat svůj tréninkový top? Nejprve je důležité najít top, který nejlépe odpovídá aktivitě, kterou budete provádět. Poté byste měli zvážit, jakou sportovní podprsenku si vyberete, a zda chcete tréninkové legíny nebo šortky. Máme vše potřebné v naší nabídce.

    Čtěte více o: 

    Zpět na blog