Utvalgte treningsgenser til damer

Průvodce: Najděte si perfektní tréninkovou mikinu

Pro dobrou tréninkovou zkušenost je důležité vybrat si oblečení, které poskytuje příznivé pohodlí. Chystáte-li se cvičit v svetru, je důležité vybrat správné vlastnosti pro různé aktivity. Ať už se jedná o běhání, cestu do a z tréninku, nebo pro sportovní každodenní vzhled.

Pokud se například chystáte na běh, je důležité mít svetr, který vám poskytne volnost pohybu a dobré vlastnosti pro odvod vlhkosti. Zároveň je výhodné, aby obsahoval vlnu pro chladnější dny. Pokud se však chystáte běhat v létě, měli byste zvolit svetr s letní vlnou, aby se zabránilo zápachu z oblečení a udrželo vám příjemně chladno, a zároveň vás zahřál v chladnějších večerech.

Pokud se zaměřujete na silový trénink uvnitř, doporučujeme technickou kvalitu, která vás udrží v chladu, odvádí vlhkost, je lehká a dobře dýchá. U Famme máme široký výběr tréninkových svetrů s různými střihy, jako jsou volné, úzké s dlouhými rukávy a cropped verze. Tento průvodce vám pomůže projít naším výběrem tréninkových svetrů s dlouhým rukávem.

Svetr s dlouhým rukávem

Naším nejprodávanějším svetrem na trénink je essential longs sleeve. Tento tréninkový svetr je vhodný pro všechny druhy tréninku nebo aktivit jak uvnitř, tak venku. Svetr s dlouhým rukávem vás udrží v teple, když je venku chladno, a udržuje vás suché, když teplota stoupá. Svetr je vyroben z lehkého, tenkého, elastického a technického materiálu, a má úzký střih s funkčním zipem u krku. Dostupný v barvách bílé, černé, modré, béžové atd.

Modrý svetr s dlouhým rukávemBílý tréninkový svetr se zipem
Essential long sleeve svetr

Essential LS hoodie je další verzí z Essential. Tento tréninkový svetr je vyroben z lehkého a technického materiálu, který je prodyšný a rychleschnoucí. Tréninkový top je vhodný pro běh, silový trénink a Crossfit. Zároveň je praktické ho nosit na cestě na trénink a zpět, protože kapuce chrání před větrem a deštěm. Dostupný v barvách; černá a modrá.

Technický svetr na trénink je náš Tech LS T-shirt. Tréninkový svetr je vyroben s seamless strukturou, která zajišťuje dobrou ventilaci a tím snižuje zápach. S IONIC+ a X-STATIC zabraňuje svetr růstu bakterií, což zajišťuje, že zůstanete svěží před, během a po tréninku. Kromě toho je svetr lehký, elastický a pohodlný při všech cvicích. Tento tréninkový svetr je k dispozici v šedé a černé.

Tech long sleeve

Volný tréninkový svetr

Long Sleeve T-shirt je lehký a volný tréninkový svetr. S látkou, která dýchá a odvádí vlhkost, zůstanete suchí a pohodlní během intenzivních tréninkových sezení. Zadní část tréninkového svetru je navržena se zvláštními panely pro dodatečnou ventilaci, což ji činí ideální pro běhání nebo do posilovny. Dostupný v barvách; modrá a černá.

Volný tréninkový svetrČerný tréninkový svetr ve volném střihu

Další volný tréninkový svetr je náš seamless Refine LS T-shirt, který je vyroben z měkkého a příjemného materiálu, který dýchá a rychle schne. Svetr je univerzální, a proto je vhodný pro všechny formy tréninku. Tréninkový top s dlouhým rukávem přichází s otvory na palce.

Tréninkový svetr s otvory na palceRefine svetr s dlouhým rukávem

Zjistěte více o našich nejlepších dlouhých rukávech.

Cropped long sleeve

Ocean crop longs sleeve je cropped tréninkový svetr. Má technické vlastnosti, které z něj činí jak měkký, tak elegantní a seamless oblíbenec mnoha. S celoplošnou mesh strukturou dostanete ventilaci po celé délce topu.

Dlouhý rukáv crop topČerný crop top s dlouhými rukávy

Rib cropped LS je rozšířením naší ribbed seamless kolekce. Toto je tréninkový top s dlouhým rukávem a cropped střihem. Vyrobeno z exkluzivního nylonu 6.6, tento top je měkčí, lehčí, lépe dýchá a rychle schne.

Zjistěte více o našich nejlepších crop tops.
Také se podívejte na naši nabídku topů na trénink.

Dlouhý rukáv s otvorem na palec

Ocean long sleeve je svetr s dlouhým rukávem a úzkým střihem určený pro ty, kteří hledají vysoké pohodlí. S vlastnostmi jako je odvod vlhkosti, měkkost a prodyšnost, je tento tréninkový top v seamless velkým favoritem pro mnohé. Navíc je svetr poněkud silnější, pro ty, kteří chtějí více tepla. Horní část má žebrovaný lem kolem zápěstí s otvorem na palec a mesh strukturu pro ventilaci. Dostupné v barvách; černá, červená, modrá, fialová a tmavě šedá.

Jak stylovat tréninkový svetr?

Poté, co jste si prošli tímto tréninkovým svetrem průvodcem, jste určitě našli svého velkého favorita. Ale jak stylovat long sleeve? Mnohé naše tréninkové svetry mohou být nošeny na každodenní bázi pro základní vzhled, protože jsou univerzální ve výběru barev a mohou být kombinovány s naší kolekcí džíny. Pokud však chcete svetr nosit na trénink, můžete se podívat na náš výběr tréninkových legín.

Zpět na blog