gravid tights - fordelene med tights under svangerskap

Těhotenské legíny - Rady pro výběr správného oblečení na cvičení

Trénink a fyzická aktivita během těhotenství jsou jak prospěšné, tak rozumné. Je dobré cvičit střední intenzitou a nezatěžovat tělo příliš velkými nároky. Je však důležité nezatěžovat tělo neobvyklým množstvím stresu prostřednictvím tréninku. Zde jsme shromáždili cvičení, která můžete provádět během těhotenství. Klidný běh je velmi dobrou aktivitou pro těhotné ženy, aby si zachovaly kondici a cítily se dobře. Pokud jste od začátku necvičily příliš, měly byste být opatrné, ale fyzická aktivita o mírné intenzitě je rozhodně prospěšná! V článku na NHI píše novinářka Merethe Kvam mimo jiné, že cvičení během těhotenství přispívá k méně komplikovanému porodu a lepšímu sebevědomí.

Cvičení jako těhotná může přinést mnoho výzev, zejména pokud jde o sportovní oblečení. Staré sportovní oblečení už nesedí a vy se ocitáte v situaci, kdy musíte koupit nové. Co byste měly koupit a kde najít sportovní oblečení vhodné pro těhotné? Ať už jdete cvičit nebo jen potřebujete něco pohodlného na sebe, pohodlné legíny jsou skvělou volbou.

Ve společnosti Famme máme velké přání vyrábět legíny, které mohou nosit všechny cílové skupiny. Mnoho našich zákaznic nám ukázalo, že naše legíny lze nosit během těhotenství. Na základě recenzí a zpětné vazby od našich skvělých zákaznic jsme vytvořili seznam legín, které můžete nosit během těhotenství!

1. Vyberte si legíny, které jsou elastické v pase

Ribbed těhotenské tréninkové legíny

Famme navrhla několik legín speciálně pro těhotné, které jsou přizpůsobeny pro větší břicho. Tyto legíny jsou vyrobeny z ribbed materiálu a mají extra pružnost, a také tenčí pás, který se nachází nahoře na břiše. To zajišťuje, že legíny nesklouzávají dolů během tréninku. Těhotenské legíny jsou také squat proof, podívejte se na ně zde!

Flex Maternity Leggings

Další skvělé těhotenské legíny od Famme jsou tyto, které přicházejí v krásné modré barvě a klasické černé. Naše těhotenské tréninkové legíny jsou navrženy tak, aby poskytovaly jak pohodlí, tak oporu po celou dobu těhotenství. Díky elastickému a prodyšnému materiálu se přizpůsobí vašemu rostoucímu břichu a poskytují vám plnou svobodu pohybu během tréninku. Měkký pás zajišťuje dokonalé padnutí, zatímco lichotivý design vám dodává pocit elegance a sebevědomí, zatímco se udržujete aktivní během těhotenství.

Legíny, které skvěle padnou na těhotenské břicho

Tyto legíny jsou již dlouho oblíbené mezi našimi zákaznicemi, zejména těhotnými ženami s rostoucím břichem. Jsou vysoce elastické, takže to jsou legíny, které můžete nosit po celé těhotenství. Softy legíny se těsně přiléhají k tělu, nestahují kolem břicha, nesklouzávají dolů ani nejsou průhledné. To jsou rozhodně legíny, které můžete nosit jak během, tak po těhotenství.
Tato seamless legíny jsou velmi ceněny mnoha našimi těhotnými zákaznicemi. Jsou super pohodlné a nestahují příliš kolem břicha. Jsou vysoké v pase, ale stále dost elastické, aby nedráždily nebo netlačily na břicho. V porovnání s jinými seamless tréninkovými legínami mají Fleek lepší pružnost a oporu.

Chcete další tipy nebo doporučení? Podívejte se na naši stránku pro vývoj produktů na Facebooku! Tam můžete dostat tipy a rady od dalších těhotných zákaznic a sdílet názory na naše výrobky!

2. Vyberte si pohodlné horní části

Tréninkové legíny nejsou jediným novým kouskem oblečení, který potřebujete do svého šatníku během těhotenství. Během těhotenství také znatelně zvětšíte poprsí, proto je dobré být připravena na potřebu pohodlné sportovní podprsenky. U nás najdete výběr od nízké, střední a vysoké podpory. Vše podle vašich potřeb nebo preferencí.

Tréninková podprsenka s nízkou podporou je větší ve velikosti, takže vaše prsa budou mít dostatek prostoru k růstu. Sportovní podprsenka se střední podporou je dlouhá a pohodlná na nošení pod jakýmkoli oblečením a je cropped top. Pokud hledáte podprsenku, která opravdu udrží vaše prsa na místě, můžeme doporučit podprsenku s vysokou podporou, která má velkou oporu.

Důležité je také myslet na to mít tréninkové horní části, které jsou prostorné a lichotivé. Těhotenské sportovní oblečení vyžaduje jisté funkce. Dobré tričko s elastickým materiálem nebo tréninková mikina, která není dráždivá, je nezbytností. Našimi oblíbenými kousky jsou volné tričko a volné crop top, které ukazují bříško. Možná raději dáváte přednost tréninkové mikině, ta je prostorná a zadní strana vám poskytuje více ventilace na teplé dny.

3. Investujte do dobrých tenisek

Během těhotenství mohou nohy otékat, což je důsledkem zvýšení krve a tekutin produkovaných tělem. To může vést k rychlejšímu únavě nohou. Proto je dobré vybrat si tenisky, které mají dobrou amortizaci a podporu! Boty Endorphin RX1 od Famme mají velmi dobrou amortizaci, ale zároveň jsou prostorné, aby se vešly na širší nohu.

Zpět na blog