Beste løpetights til dame

Nejlepší běžecké legíny

Myke běžecké legíny, které zpříjemní vaši běžeckou aktivitu.


Na našem webu najdete Famme sportovní oblečení pro všechny typy tréninků, v tomto příspěvku se zaměříme na kardiovaskulární trénink. Běh, jogging a příjemné procházky. I když se trénink neukončuje jen tím, že si koupíte nové legíny, je to jistě dobré místo, kde začít. Famme tréninkové legíny se hodí pro všechny postavy a tvary. Jsou vyrobeny z prodyšného materiálu a jsou 100% squat-proof, a zároveň jsou neuvěřitelně příjemné na nošení. Když se chystáte na běh, je zásadní mít legíny, které drží na místě a nesklouzávají dolů. To by nejen bylo nepříjemné, ale také by to mohlo poškodit vaši motivaci.


Najdete také mnoho modelů, které mají praktické kapsy na vnější straně stehen, zcela mimo cestu během tréninku. Ideální kapsy třeba na váš mobil. Na materiálu také záleží. Běžecké legíny jsou často vyrobeny z polyesteru a elastanu. To jsou syntetické materiály, které jsou velmi pružné a odvádějí pot od těla, místo aby ho držely jako bavlna. To je samozřejmě otázka vkusu, mnozí rádi běhají v seamless legínách, které mají jiné kombinace materiálů.


Naši zákazníci vybrali naše nejlepší běžecké legíny:

 

Běžecké legíny s kapsou

Techna legíny - funkční legíny s kapsami na mobil, klíče nebo další příslušenství, které si chcete vzít na procházku. Tréninkové legíny jsou squat-proof, mají vysoký pás a široký lem pro hezké padnutí. Unikátní švy jsou navrženy jak pro funkci, tak pro estetiku, takže to jsou určitě legíny, ve kterých budete vypadat dobře.

 
 
Les mer om våre tights med lommer zde!  

 

Jednoduché běžecké legíny s kompresí

Essential legíny - jednoduché a elegantní běžecké legíny. Jako jeden z našich bestsellerů, toto jsou všestranné a dobře navržené legíny. Materiál je elastický, což zajišťuje dokonalé padnutí a dobrou kompresi během běhu. Tréninkové legíny jsou vysoké v pase a mají vynikající efekt „hold-in“. Jsou oblíbené mezi našimi zákazníky, protože se dají nosit téměř na cokoliv!

  
Další informace o našich kompresních legínách zde!

 

Vysoké běžecké legíny se stahovacím efektem

Vortex legíny 2 - jedny z našich nejprodávanějších seamless legín! Tento model legín způsobí revoluci v běhu svým novým designem z vyššího podílu elastanu, což zajišťuje větší kompresi než u jiných legín. S vysokým pasem vám můžeme zaručit, že nesklouznou dolů při běhu, ale zůstanou na místě pro optimální výkon a komfort. Pás má extra kompresi díky přidanému elastickému materiálu a žebrované textuře.

Další informace o našich legínách s vysokým pasem zde!

 

Odolné běžecké legíny pro ženy

Gym legíny - jednoduché a všestranné legíny, které jsou skvělé na jogging. Tréninkové legíny jsou vyrobeny z materiálu odpuzujícího vlhkost s vysokým pasem a poskytnou vám krásný stahovací efekt. Tréninkové legíny jsou squat-proof a odolné, vhodné jak pro kratší intervaly, tak pro dlouhé vzdálenosti.

  

Běžecké legíny na zimu

Doporučujeme Light Thermal Leggings s velkým důrazem. Tyto tréninkové legíny jsou ideální na chladné dny, protože mají kartáčovanou vnitřní stranu a reflexní detaily, které jsou skvělé na zimu! 

 

Zpět na blog