Treningstights til deg med lange ben

Tights na dlouhé nohy? Máme pro vás nejlepší legíny

Máte dlouhé nohy a hledáte legging, které mají ideální délku? Máme tréninkové leggingy pro každého. Jsme různí a máme různé preference. Proto může být obtížné najít sportovní oblečení, které dokonale sedí na vaší postavě. Tohle je průvodce pro vás s dlouhými nohami, kteří mají problém najít leggingy, které vám perfektně sedí. Chcete-li podrobnější popis leggingů, které nabízíme, mrkněte na průvodce leggingy!

Long Essential Tights

Naše Long Essential Tights jsou prodlouženou verzí Essential Tights a perfektně sedí, pokud máte dlouhé nohy. Leggingy mají měkkou a pevnou tkaninu s dobrou elasticitou. Jsou vysoké v pase a jsou odolné proti prosvítání při dřepech.

Long Essential TightsLong Essential Leggings

Long Techna tights

Long Techna Tights jsou neuvěřitelně praktické leggingy s kapsami! Dvě kapsy po stranách mají místo na mobil, platební kartu, klíče nebo další věci, které si s sebou berete na trénink. Tyto leggingy jsou tedy ideální na běžecké tréninky, kdy často potřebujete mít s sebou telefon a klíče. Praktická délka zajišťuje, že skvěle sedí na dlouhých nohách. Přečtěte si více o našich  leggingách s kapsami!

Long Techna TightsLong Techna Tights

Fleek Tights

Fleek Tights jsou elastické a pohodlné bezešvé leggingy vyrobené z nylonu, polyesteru a elastanu. Jsou lehké a měkké na těle a hodí se jak na každodenní nošení, tak na sport. Přečtěte si více o tom, co znamená bezešvé zde!

Fleek leggingy pro dlouhé nohy


Vortex 2 Tights

Pokračování našich nejprodávanějších Vortex leggingů je o něco těžší a má více komprese, a je neskutečně jemná a pohodlná. Tvaruje postavu a zvýrazňuje ženské křivky a má extra kompresi v pase. Perfektní leggingy vysoké kvality s mírně delší délkou. Leggingy nejsou průhledné a jsou odolné proti prosvítání při dřepech. Přečtěte si více o našich nejlepších kompresních leggingách!

Vortex leggingy pro dlouhé nohy


Scrunch Camo Tights

Scrunch Camo Tights kombinují dva oblíbené prvky; trendy camo vzor a náš nejprodávanější scrunch detail na zadečku pro dosažení lichotivého "peach bum". Kombinují ženskost a moderní styl s bezešvou technologií, která posouvá pohodlí a styl na zcela novou úroveň. To dělá z těchto leggingů perfektní kousek ve vaší kolekci activewear. Přečtěte si více o tom, co je scrunch zde!

Agility tights

Agility Tights zajišťují úžasné pohodlí díky pokročilé bezešvé technologii. Tyto leggingy jsou neskutečně elastické, takže jsou ideální jak na jógu, tak na silový trénink. Samozřejmě jsou také odolné proti prosvítání při dřepech! Přečtěte si více o našich nejlepších bezešvých leggingách zde!

Zpět na blog