Tights til barn | Til jenter | Sport, trening og løping

Legíny pro dívky

Se z různorodého výběru legín, které jsou k dispozici, může být obtížné najít jednu nebo dvě, které odpovídají vašim preferencím. Mnohé vypadají podobně, ale kvalita se liší. Pro dívky může být také náročné zjistit, které legíny chtějí. Možná chtějí něco moderního a trendy s barevnými legíny, nebo si jen přejí stylový a černý kousek. Výběr legín pro děti je samozřejmě také založen na aktivitě nebo úrovni aktivity dotyčné osoby.

Čtěte také: průvodce legínami - vše, co potřebujete vědět

Existuje mnoho dívek, které začínají cvičit v mladém věku, ať už kvůli tělesné výchově, tréninku fotbalu, házené, gymnastice, všestrannosti nebo jiným formám aktivit. Výběr tréninkových legín pro děti může být proto velmi důležitý pro dobrou zkušenost.

Tréninkové legíny pro dívky

Na hodině tělesné výchovy nebo na crossfit tréninku je nejlepší najít legíny vhodné pro trénink, a zejména pro široké spektrum různých aktivit. Naše nabídka bezešvých legín je dobrou alternativou pro tuto formu tréninku. Tyto legíny jsou měkké a mají dobrý střih. Zároveň jsou bezešvé legíny velmi pohodlné a jejich volnost pohybu je dělá možná nejlepší volbou pro rozmanitý trénink.

Čtěte také: Co jsou bezešvé?

Naše Camo legíny jsou bezešvé tréninkové legíny, které jsou jak stylové, tak pohodlné. Mají nejnovější bezešvou technologii z Itálie, což zajišťuje, že se v nich dobře cvičí nebo používají na běžné nošení. Jsou velmi měkké na pokožce, a vysoký pas poskytuje stahovací efekt, který napíná kolem pasu, takže legíny lépe sedí během různých cvičení, aniž by sklouzávaly dolů. Tyto legíny mají odpovídající top a sportovní podprsenku, pro dokonalý vzhled.

Legíny pro sport

Mnoho lidí má zájem o sport, nebo se účastní sportovních aktivit jako trénink fotbalu, trénink házené nebo gygymnastika po škole. Dobré sportovní legíny jsou proto důležité pro maximální výkon. Nezávisle na tom, zda potřebujete legíny na fotbal, basketbal, házenou nebo jiný sport, jedny z našich kompresních legín mohou být dobrou volbou. Kompresní legíny jsou pevnější než "běžné" tréninkové legíny, a komprese zajišťuje zvýšenou průtok krve, což je dobré pro regeneraci. Jelikož jsou také těsnější, poskytují lepší střih, takže dobře sedí na těle.

Čtěte také: Nejlepší kompresní legíny 2023

Dobrou volbou na základě našich kompresních legín mohou být Vortex 2 legíny. Tyto legíny jsou vyrobeny z elastického a potu odvádějícího materiálu z funkční příze. Tyto vlastnosti dělají kompresní legíny ideální pro sportovní aktivity, ať už vysoké nebo nízké intenzity. Tyto legíny se dají nosit jak na trénink fotbalu, tak na gymnastiku, ale také mohou být používány pro běžné nošení a kdykoliv si. Skvěle se hodí i na běžkování nebo lyžařský trénink.

Legíny na běhání

Ať už se chystáte na běžecký test v tělocviku, nebo cvičíte kondici, dobré běžecké legíny jsou nezbytné pro skvělý trénink. Famme má legíny na běhání, které nesklouzávají dolů během cvičení, a zároveň nejsou průhledné. Většina legín je k dispozici v několika barvách, a mohou být kombinovány s jedním z našich běžeckých bund, pokud si to přejete.

Čtěte také: Nejlepší běžecké legíny 2023

Naše Essential legíny jsou tréninkové legíny s vysokým pasem. Materiál je navržen tak, aby byl měkký, pevný a všestranný, což je ideální pro běhání. Jsou odolné, ale elastické s vysokou hustotou, což zajišťuje perfektní střih s dobrou kompresí, aby dobře seděly během běhu. Legíny jsou okouzlující pro všechny typy postavy a mají anti-krčivý efekt, který zajišťuje, že materiál zůstává hladký a hezký. Pokud si přejete podobné legíny s kapsami, doporučujeme naše Techna legíny.

Legíny s barvou

Legíny s barvami jsou velmi trendy a populární, a světlé barvy mohou učinit tréninkovou zkušenost trochu zábavnější. Famme má bohatý výběr legín v různých barvách, jako jsou růžové legíny a fialové legíny. Takové barvy mohou být trochu více ženské a atraktivní pro dívky, když si vybírají tréninkové legíny.

Čtěte také: Jakou barvu si mám vybrat na legíny?

Další blogové příspěvky:

Legíny pro dlouhé nohyJak prát sportovní oblečení

Zpět na blog