Beste joggebuksene 2021

Nejlepší teplákové kalhoty

Je vždy příjemné mít po ruce dobré tepláky. Ať už máte lenivý den na gauči nebo plánujete procházku v lese, jogger bude skvělou volbou. Zároveň existují varianty, které se hodí pro každodenní aktivity. Loungewear je dostupná v různých materiálech a střizích, takže pro každou příležitost najdete vždy nějakou alternativu!

Oversized Jogger

Nejmodernější tepláky na trhu dnes jsou oversized jogger. Volný střih vám poskytuje plnou svobodu pohybu a zároveň dodává uvolněný a moderní vzhled.

Oversized Joggers jsou ideální volbou, pokud jste vysoká. Černé jogger lze snadno stylizovat dle vašeho vkusu, buď s odpovídající Oversized mikinou, nebo s dámským dlouhým a těsným topem.

Modrý jogger na cvičeníModrý jogger

Ribbed Flare pants jsou vyrobeny z měkkého a prodyšného ribbed materiálu, proto se dají nosit jako tepláky nebo tréninkové kalhoty. Tyto černé kalhoty jsou těsné, a proto nemají takovou volnou velikost jako jiné tepláky. Kalhoty mají široký pás, který drží slengbuksen pěkně a pohodlně kolem pasu.

Čtěte více: volné kalhoty pro ženy.

Pokud hledáte volné kalhoty z silnějšího materiálu, můžeme doporučit novinku Flare Pants. Tyto kalhoty jsou z pohodlného a elastického bavlněného jersey vysoké kvality, takže si udrží svůj vzhled i po několika praních. S vysokým pasem, který lze sklopit, sedí kalhoty opravdu dobře a pohodlně.

Šedé volné kalhotyŠedé flare pants

Jogger s kapsami

Pro mnohé jsou kapsy velmi důležitým prvkem u kalhot. Díky tomu, že tepláky mají kapsy, máte vždy možnost vzít si s sebou klíče, mobilní telefon a peněženku. Kapsy činí jogger mnohem funkčnější a užitečnější.

Fit jogger má praktické zipové kapsy, a ideálně se hodí na trénink! Jogger jsou slim fit a kapsy dělají kalhoty ještě funkčnějšími. Můžete se volně pohybovat aniž byste se obávali, že vám mobil vypadne z kapsy. Fit Jogger přichází s odpovídajícím topem, Fit Hoodie.

Čtěte dále o našich kalhotách s kapsami!

Zpět na blog