En guide for deg som er på utkikk etter utvalgte jakker til trening og fritid

Průvodce bundami - vše, co potřebujete vědět!

Kompletní průvodce bundami

Na trhu je nekonečné množství různých bund. Jak si vybrat tu správnou? Musíte myslet na funkce, které od bundy očekáváte, jak má vypadat, jaký materiál má mít a mnohem více. Může to vypadat ohromující, ale nemusí to být tak obtížné. V tomto průvodci projdeme vše, co potřebujete vědět pro nalezení nejlepší sportovní bundy!

Obsah 

1. Dešťové/shell bundy

2. Fleece bundy

3. Běžecké bundy

4. Teddy bundy

Dešťové/shell bundy 

Naše dešťové bundy jsou vyrobeny z lehkého a technického materiálu. V Norsku je dobrá a lehká dešťová bunda nezbytností, protože na počasí se nikdy nedá plně spolehnout. Dešťové bundy mají vodní sloupec 10.000 mm, takže vždy budete dobře chráněni, bez ohledu na počasí. Ventilační zipy a kapuce činí dešťovou bundu ještě praktičtější! Naše bundy jsou skvělé jako součást deštného oblečení

2-vrstvá dešťová bunda 

Pace Rain Jacket je lehká a technická dešťová bunda, která vám poskytne pohodlí. Je vyrobena z prodyšného materiálu, který zabraňuje vašemu přehřátí. Dešťová bunda má ventilační zipy pod pažemi, které umožňují proudění vzduchu. Má také prakticky umístěné kapsy s vodotěsným zipem a reflexní detaily, které vás udrží v bezpečí ve tmě. Tato nádherná bunda je vodotěsná a může být také použita jako shell bunda s mikina nebo merino spodním prádlem pod ní. 

  • Je k dispozici v barvách černé a modré. 

Univerzální dešťová bunda

Celine Rain Jacket je jednoduchá a skvělá dešťová bunda s dobrými funkcemi a pohodlím. Chrání vás před všemi druhy počasí a funguje jako shell bunda. Materiál bundy je prodyšný, takže se vyhnete přehřátí. DWR úprava pomáhá bundě odpuzovat špínu, mastnotu, olej a vodu. Bunda má dobré pohodlí a má strategicky umístěné reflexní detaily pro vaši bezpečnost, když se pohybujete venku ve tmě.

  • Je k dispozici v barvách černé a modré. 
Černá prodyšná dešťová bunda s DWR materiálemČerná shell bunda s prodyšnými vlastnostmi a DWR

 

 Fleece bundy 

Naše fleece bundy jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Máme jak technické fleece bundy, tak sherpa bundy, které se často nazývají "teddy bundy", a fleece bundy z merino vlny. Víme, že podzim může být studený a větrný, a proto máme větruvzdorné fleece bundy s kapucí. Fleece bundy dobře dýchají a efektivně odvádějí vlhkost. Jsou to dobré bundy jak na dlouhé horské túry, tak na cestu na trénink. Jsme si jisti, že najdete bundu, která vyhovuje vašim potřebám! 

Technická fleece bunda 

Powerstretch Jacket je univerzální bunda, která je vhodná jak na trénink, tak na každodenní nošení. Tato bunda je vyrobena z exkluzivního technického materiálu a je jedním z mnoha produktů v kolekci Technostretch pro maximální pohodlí! Tento materiál nabízí vysokou elasticitu, vysokou izolační schopnost a vynikající prodyšnost. Bunda má kapuci, otvory pro palce na rukávech a celkem čtyři kapsy, dvě uvnitř a dvě venku. 

  • Je k dispozici v barvách černé a bílé.

Teddy bunda z fleece

Sherpa Teddy Jacket je dostatečně teplá na to, aby se mohla nosit venku, a zároveň dost měkká na to, aby v ní bylo příjemně doma. Tato nádherná relaxační bunda je přesně to, co potřebujete! Má zip a dvě prostorné kapsy, do kterých se vejde to nejnutnější. Tato sherpa bunda je vyrobena z fleece a je skutečně must-have. 

Pokud hledáte ještě teplejší teddy bundu s kapsou na hrudi, zkuste Ripstop Sherpa Jacket, ke které se vrátíme později v části "teddy bundy". 

  • Je k dispozici v barvách černé a bílé.

Vlněná bunda 

Woolstretch Jacket  může připomínat fleece bundu, ale je vyrobena z vysoce kvalitní směsi vlny. Tato bunda výborně kombinuje styl a funkčnost! Je vyrobena z exkluzivního technického materiálu a je jedním z mnoha produktů v kolekci Merino Technowool od Famme pro maximální výkon a pohodlí. Díky své dobré elasticitě je ideální jak na horské túry, tak na běhání v chladných dnech. Zůstáváte v teple a přitom se můžete pohybovat, jak chcete. Je příjemná na kůži a neškrábe.

  • Je dostupná pouze v černé barvě. 

 

Běžecké bundy

Naše běžecké bundy jsou lehké a elastické. Dobře dýchají a odvádějí vlhkost. Bundy mají praktické kapsy se zipem a reflexní detaily, které vás udržují v bezpečí ve tmě. Některé bundy mají také odnímatelnou kapuci. Běžecké bundy jsou k dispozici v řadě různých barev. Jsme si jisti, že najdete něco, co pokryje vaše potřeby! Abychom vám pomohli najít tu pravou běžeckou bundu pro každou příležitost, připravili jsme pro vás průvodce pro všechny naše běžecké bundy!

Univerzální sportovní bunda

Wonder Stretch Jacket je lehká a univerzální bunda, která vás udrží v teple a pohodlí v chladných a deštivých dnech. Bunda je navržena tak, aby odolávala jak počasí, tak chladu, a zůstává vodotěsná. Funguje jak pro trénink, tak pro pohodový den ve městě. Vy rozhodujete! Tímto je bunda naprostou nutností. Udržuje vás v teple a stylu po celý den!

  • Je k dispozici v barvách zelené a černé.

Treninková bunda ideální pro běh

Fleek Stretch jacket je perfektní volbou pro jogging v chladném a vlhkém klimatu. Bunda má dvě kapsy, kde se vám vejde to nejdůležitější, co potřebujete mít na tréninku. Je elastická a vyrobena z kvalitního materiálu, takže vás udrží v teple po dobu několika hodin, bez ohledu na to, jaké aktivity děláte. Chlad už nebude překážkou s touto skvělou bundou!

  • Je k dispozici v barvách šedé a černé. 

Lehká a větruvzdorná běžecká bunda 

Pace Running Jacket  je lehká bunda vyrobená z prodyšného materiálu. Běžecká bunda má dvě kapsy a odnímatelnou kapuci. Tato bunda je ideální pro venkovní aktivity v létě a na jaře. Bunda je také větruvzdorná a má reflexní detaily, které vás udrží viditelné ve tmě, což znamená, že ji můžete nosit také v zimě, pokud si pod ni obléknete další vrstvu oblečení.

Vyberte velikost, kterou běžně nosíte. Pokud jste mezi dvěma velikostmi, zvolte větší.

  • Je k dispozici v barvách modré a černé.

Teddy bundy 

Teddy bunda je jedním z oděvů, které tu zůstanou, a je snadné pochopit proč, protože je jednou z nejměkčích, a nejen to, je také nejteplejšíbunda pro ženy , kterou si můžete pořídit na podzim/zimu. U Famme se vždy klade velký důraz na vytvoření krásných, funkčních a kvalitních oděvů, a proto jsme navrhli nejlepší teddy bundu pro ženy, kterou považujeme za nezbytnou součást podzimního šatníku v tomto roce. Sherpa bundy jsou vyrobeny z fleece, který vás udrží v teple. Mají zip a prostorné kapsy, do kterých se vejdou to nejnutnější. Teddy bundy jsou vhodné jak na trénink, tak jako relaxační bunda. Je to na vás! 

Dobrá a teplá teddy bunda pro ženy

Bílá teddy bunda pro ženy 

 teddy bunda pro ženyteddy bunda pro ženy
Naše Sherpa Teddy Jacket je nezbytná pro podzim. Byla navržena 100% s ohledem na váš nejlepší komfort a na to, aby vás udržela v teple jakmile přijde chlad. Tato bunda je jednou z  nejteplejších bund, které máme u Famme, a zároveň jednou z nejuniverzálnějších bund. Je dostatečně teplá na to, aby se nosila venku v chladném počasí a zároveň dost  měkká na to, abyste ji mohli nosit doma. Je to opravdová pohodlná bunda pro ženy, a věříme, že  teddy bunda by měla mít každá žena tuto sezónu! To, co je úžasné na této  fleece bundě , je, že má zip a dvě prostorné kapsy , které pojmou vše, co potřebujete, ať už je to mobil, peněženka, čepice nebo podobně. Tato teddy bunda je vyrobena z fleece.

Teddy bunda s kapsou na hrudi

Ripstop Sherpa Jacket je vyrobena z Thermolite. Materiál je pružný a komfortní na obou stranách, což činí tento materiál jedinečný. Vnější strana má příjemnou texturu proti větru a dešti, zatímco vnitřek je vyroben z jemného fleece, který je příjemný na kůži. Bunda je teplá a praktická, a je vhodná jak na trénink, tak na procházky nebo doma. Pro design a trvanlivost má bunda tónově odpovídající ripstop materiál na loktech a kapse. To dělá bundu ještě hezčí, lepší a ještě jedinečnější. Teddy bunda má zip vpředu, poutko uvnitř a kapsu se zipem na levém prsu. 

  • Je k dispozici v barvách černé a modré. 

Pokud hledáte teddy bundu bez ripstop materiálu nebo kapsy na hrudi, nabízíme také podobnou bundu , o které jsme více psali dříve pod fleece bundami.

Zpět na blog