Løpejakke til dame | Vanntett | Vinter | Refleks

Kompletní průvodce běžeckými bundami

Jste si nejistí, kterou běžeckou bundu si vybrat na svůj další běh?

Když je počasí nepředvídatelné, prší nebo je chladno, je zvlášť důležité mít dobrou běžeckou bundu. Je důležité mít tréninkovou bundu, která odolává povětrnostním podmínkám a větru, a která odpovídá úrovni intenzity. Může být obtížné najít správnou bundu pro různé příležitosti a mnoho bund má různé vlastnosti, které je odlišují. Máme širokou nabídku bundiček pro ženy, které jsou vhodné pro všechny formy aktivit, ať už jde o turistiku nebo běhání.

Přečtěte si také: Jakkeguide - vše, co potřebujete vědět

Tenká a lehká běžecká bunda pro ženy

Wonder Stretch Jacket je univerzální běžecká bunda, která se hodí jak na trénink, tak do každodenního života. Může doprovázet na túru i na procházku po městě. Je navržena, aby odolávala počasí a chladu, a tak vás udrží v teple a pohodlí. Jedná se tedy o nutnost mít tréninkovou bundu, kterou lze použít na různé aktivity, a kvalita zajišťuje, že zůstanete v teple a styloví a můžete přecházet mezi různými aktivitami během dne. Tato bunda není větruodolná, takže se perfektně hodí jako běžecká bunda na léto a podzim, ale může být také použita v zimě s větruodolnou bundou navrch.

Větruodolná běžecká bunda

Pace Running Jacket se skvěle hodí na trénink a letní i podzimní období, protože je větruodolná, lehká a má prodyšný materiál. Lze ji skvěle nosit i v zimě, pokud se pod ní nosí trochu silnější spodní vrstva, například vlněné prádlo nebo naše Wonder Stretch Jacket. Bunda má praktické funkce jako reflexní prvky, odnímatelnou kapuci a dvě kapsy na ukládání mobilu, klíčů a peněženky.

Běžecká bunda s dobrým strečovým efektem

Fleek Stretch Jacket je vhodná pro ty, kteří rádi tráví čas venku - ať už jde o běh v lese nebo procházku po městě. Toto je běžecká bunda s dobrým strečovým efektem a dobrou kvalitou, která vás udrží v teple. Bunda s dlouhým rukávem je navržena se dvěma kapsami, které jsou praktické při venkovním tréninku. Bunda je navržena s důrazem na váš komfort a udrží vás v teple po dlouhou dobu během fyzické aktivity venku v chladném počasí. Chlad již není překážkou vaší radosti z tréninku, motivace a výkonu.

Voděodolná běžecká bunda

Pace Rain Jacket je perfektní alternativou na túru, procházku nebo běh. Tato je dobrá 2-vrstvá voděodolná tréninková bunda s prodyšným materiálem. Je technická a lehká, a pro ty, kteří chtějí vyrazit na výlet, poskytuje dobré pohodlí bez ohledu na to, co přinese počasí a vítr. Ventiluje a dobře padne k oblečení pod ní - ať už jsou to vlněné prádlo nebo tričko. Nastavitelná pomocí suchého zipu a praktické kapsy. Toto je dešťová bunda, která snese téměř vše.

Běžecká bunda na zimu

Powerstretch Jacket je univerzální bunda, která je stejně tak vhodná jak na trénink, tak do každodenního života. Materiál je vyroben z exkluzivního technického materiálu pro maximální pohodlí. Teplá běžecká bundavysokou elasticitu a vysokou tepelnou izolaci zároveň s fantastickou prodyšností. Běžecká bunda je vybavena kapsami uvnitř i vně bundy.

Zpět na blog