Digitalt og elektronisk gavekort på nett

Dárkové poukazy online

Může být obtížné zjistit, co koupit nebo darovat dárek ostatním. Mnozí lidé bojují s kreativitou nebo možná zapomenou, co příjemce dříve řekl, že potřebuje nebo chce. Pokud vám to připadá obtížné, můžete si přečíst naši příručku, jak najít perfektní dárek.

Digitální a elektronický dárkový poukaz

Jistým vítězem v oblasti dárků je dárkový poukaz. To, co je úžasné na takovém dárku, je, že jej můžete darovat při všech příležitostech, jako je vánoční dárek, dárek k narozeninám, dárek k nastěhování a další velké i malé události. Důvodem je, že si můžete sami stanovit, jakou hodnotu dárkový poukaz má mít, a tím pádem i velikost dárku. Příjemce je obvykle spokojený, protože peníze může použít na cokoliv, co se mu líbí, v rámci nabídky obchodu.

Naše digitální dárkové poukazy mohou mít hodnotu od 50 do 1000 Kč, a rozmanitost v hodnotě je velká, takže jsou ideální jako dárek při jakékoliv příležitosti. Náš elektronický dárkový poukaz je doručen e-mailem a obdržíte pokyny, jak lze dárkový poukaz uplatnit při pokladně. Neplatí se žádné další poplatky za zpracování a je to přesně tak, jak to je.

Malý dárek pro kamarádku

Pokud chcete své kamarádce darovat malý dárek, protože dosáhla životního milníku, má narozeniny nebo chcete jen ukázat, že si jí vážíte, může být dárkový poukaz skvělým dárkem. Můžete například dát dárkový poukaz spolu s květinou na projevení náklonnosti, a tím se jeho hodnota ještě zvýší. Digitální dárkový poukaz je pokaždé dobrá volba jako dárek pro kamarádku, která má všechno. Někdy může být jednodušší nechat příjemce rozhodnout, co si chce koupit, a raději darovat hodnotu, kterou může použít. Pokud potřebujete nápady na dárky pro kamarádku, můžete číst zde.

tipy na dárky pro ni

Návrhy na dárky pro zaměstnance

Chcete svým zaměstnancům darovat malou pozornost? Kupte dárkový poukaz! Jak již bylo zmíněno, elektronický dárkový poukaz je také skvělý nápad na dárek pro kolegu nebo zaměstnance. Možná dělají váš pracovní den lepším, nebo pokud spolu dobře spolupracujete, může být dárkový poukaz fantastickým dárkem, protože částka nemusí být vysoká. Tady platí, že důležité je myšlenka. Zároveň může být hezké darovat dárkový poukaz jako vánoční dárek pro zaměstnance ze stejných důvodů, abyste vyjádřili malou pozornost a vděčnost za spolupráci.

Domácí dárkový poukaz

Není nutné kupovat dárkový poukaz. Možná na něj nemáte čas, nebo ho raději chcete vyrobit. Například si můžete přát vyrobit hezkou kartičku, do které napíšete kód dárkového poukazu, nebo pouze uvedete částku, kterou chcete příjemci darovat. Domácí dárkový poukaz obvykle ukazuje, že jste na něm strávili více času, a tudíž si ho více vážíme než ti, co byly vytištěny z e-mailu. Je však stále možné udělat vše, co potřebujete, a pokud jste si objednali dárkový poukaz pro ni, můžete jen napsat kód dárkového poukazu dovnitř kartičky nebo krabičky, aby měl hezčí balení než předtím. To je hezké například jako dárek k Dni matek nebo Valentýnu, a dárkový poukaz dostává útulnější vzhled.

 Další příspěvky: Dárek pro ni

 dárek pro ni

Dárkový poukaz v kalendářním dárku

Každoročně dáváte kalendář s dárky přítelovi, matce, sestře nebo kamarádce? Pokud si občas nevíte rady s nápady na to, co použít jako kalendářový dárek, může dobře fungovat i dárkový poukaz. Hodnota 50-200 Kč je hezký kalendářový dárek a možná něco, co může vést k lepšímu dárku později, protože si ona mohla koupit legíny nebo svetr, který chtěla.

Pro další tipy se můžete podívat na naši akci Black Friday, naše výprodejové zboží a náš outlet, pro inspiraci na dárky za přijatelnější ceny.

    Zpět na blog