Seamless dametruser, truser for dame, treningstruser

Průvodce bezešvým spodním prádlem

Hledáte kvalitní dámské prádlo, které dobře vypadá a je pohodlné? Mezi širokou nabídkou prádla na internetu může být těžké rozhodnout se, co vybrat. V této příručce jsme shromáždili naši nabídku bezešvého prádla pro maximální pohodlí.

Prádlo by vám mělo poskytovat podporu, pohodlí a zajišťovat vaše blaho za všech okolností. To je zvláště důležité během tréninku. Prádlo by nemělo být nepohodlné, dráždit nebo vytvářet nechtěné záhyby pod oblečením, to jsou některé vlastnosti, které oceňujeme. Jinými slovy, je zajímavé vidět, jak je prádlo důležité, i když většinou není vidět.

Pro nás ženy je často zásadní mít prádlo, ve kterém se cítíme dobře a které odpovídá jak naší náladě, tak našemu dni. Tato příručka vás provede naší nabídkou prádla.

Co je bezešvé prádlo?

Prádlo s viditelnými švy a okraji je velmi nevhodné pod sportovním oblečením, zejména pod těsnými šortkami a legínami. Bezešvé prádlo je speciální typ prádla, které je vyrobeno bez viditelných švů a okrajů. To znamená, že prádlo není vidět pod oblečením.

Spousta lidí volí bezešvé prádlo, protože leží velmi ploché na pokožce a působí tak mnohem diskrétněji než tradiční prádlo. Proto jsme vyvinuli řadu bezešvého prádla, které perfektně sedí pod každodenním oblečením i sportovním úborem.

Toto je to nejlepší prádlo pro ženy, které je diskrétní pod oblečením, pohodlné a lichotivé! Najděte si svůj oblíbený kousek – ať už hledáte prádlo na trénink nebo na běžný den.

Bezešvé dámské kalhotky

Všichni to známe; nákup kalhotek je časově náročný a také nákladný. Kolikrát jste si nekoupili kalhotky, které buď nesedí, nebo jsou nepohodlné? Zvlášť během tréninku jsou kalhotky tou největší obavou. Všichni chceme, aby okraj kalhotek nebyl vidět a aby dobře držely na místě, aniž by se stahovaly nebo dráždily. Bezešvé kalhotky od Famme jsou navrženy pro ty, kteří chtějí mít na tréninku klid. S string kalhotkami nebo hipster kalhotkami, máte měkkou a pohodlnou látku, která vám zajistí pohodlí po celý den.

Naše bezešvé string kalhotky pro ženy sedí perfektně jak pro každodenní nošení, tak na trénink. Látka kalhotek je z italského nylonu s podšívkou z bavlny v rozkroku, která se velmi příjemně cítí na pokožce. Tenoučká a měkká látka zaručuje, že jsou string kalhotky téměř neviditelné pod těsným oblečením. Ani nezanechávají žádné linie! Tento bezešvý model je k dispozici v černé a béžové barvě. Další alternativou jsou hipster kalhotky, které jsou bezešvé a perfektně se hodí na každý den či aktivitu.

Seamless svart stringtruseHipster brief seamless

 

Bezešvá bralette

Podobně jako kalhotky, také podprsenka patří mezi nejvíce frustrující kousky oblečení. Nejen, že máte kostice, které tlačí na pokožku, nebo které postupně vypadávají z podprsenky a dělají vám neplechu. Totéž platí pro ramínka, která nejsou dostatečně nastavitelná. Proto je bralette lepším alternativou pro ty, kteří se mi u mě stejně iritují.

Pokud si tedy přejete kompletní bezešvou soupravu, můžete kombinovat string kalhotky s naší bezešvou bralettem. Toto je podprsenka bez kostic a s odnímatelnými vycpávkami, která nezanechává žádné linie pod oblečením. Materiál je měkký a nosí se velmi pohodlně. Podprsenka je ideální jak na běžné nošení, tak na aktivity s nižší intenzitou.

Seamless bralette til dame  Seamless bralette til dame  

Přečtěte si více o pohodlném prádle pro ženy.

Ponožky

Vzhledem k blížící se chladné zimě je načase vyměnit kotníkové ponožky za tenisové. Nebo snad jste mrazím a nosíte delší ponožky po celý rok? Bílé pletené ponožky jsou tenisové ponožky vyrobené z bavlny se skvělou elasticitou. Ať už je používáte na trénink, nebo v běžném životě, jsou ideální volbou, protože dobře drží a nesklouzávají během cvičení.

 

Možná se ve použití dlouhých tenisových ponožek nevidíte? I když jste mrazím, stále upřednostňujete kotníkové ponožky. Nejste sami, a proto máme pro vás skvělou nabídku v této kategorii.

Jste fanouškem bezešvých ponožek? Pak vám můžeme doporučit naše bezešvé bambusové ponožky. Tyto ponožky se během celého tréninkového sezení drží na vaší noze. Navíc mají „jazyk“ vzadu, který zabraňuje vzniku puchýřů a sklouznutí do bot. To jsou nezbytnosti pro ty, kteří chtějí chodit bez ponožek.

Pro ty, kteří chtějí chodit bez ponožek po celý rok, nebo jen chtějí ukázat kotník, nabízíme ponožky, které nejsou vidět. Zde máme jak bavlněné ponožky, tak bambusové ponožky. Tyto ponožky jsou ideální po celý rok. Ať už je nosíte v létě nebo v tělocvičně, jsou velmi univerzální. S vyšším komfortem a odolností nebudete potřebovat další ponožky.

Bamboo no show sokkerBambus sokker no show

Přečtěte si více o naší nabídce ponožek

Přečtěte si více o výhodách používání bambusových ponožek

Úplet s merinovými vlnami si zaslouží vaši pozornost. Ať už trávíte čas uvnitř, nebo se chystáte vyrazit ven do chladného vzduchu, jsou pohodlné soupravy z merinové vlny naprostou nutností. Ale můžete také udělat chybu při nákupu tohoto zboží. Vlna je často známá tím, že dráždí pokožku a po použití špatně páchne. Na základě toho jsme vytvořili úplet z merinové vlny. Dívka z úpletu je vyrobena z úžasné merinovlny pro vaše pohodlí. Díky dobré izolaci a vlhkost odvádějící vlastnosti vás vlna nebude dráždit, mačkat se ani zápach. Kombinujte legíny s sweatshirt pro perfektní sadu do zimy. Přečtěte si více o tom, proč je důležité mít merinovou vlnu. 
Zpět na blog