beste undertøyet til damer sømløst og mykt

Nejpohodlnější sportovní wear

Jedním z nejdůležitějších rysů spodního prádla je, že by mělo být pohodlné - bez ohledu na to, jakou máte postavu. Spodní prádlo je považováno za intimní - a my si myslíme, že je důležité, aby se v něm člověk cítil pohodlně, aby se cítil dobře! U Famme máme nejlepší bezešvé kalhotky a spodní prádlo, které se stane vaším oblíbeným spodním prádlem od nynějška.

Při cvičení a nošení těsných sportovních oděvů mnoho lidí preferuje spodní prádlo, které dobře sedí a není vidět. Naštěstí máme u Famme spoustu kvalitního spodního prádla, které je vhodné pod naše sportovní legíny, jako jsou například bezešvé legíny a scrunch legíny.

Bezešvé stringové kalhotky

Naše Bezešvé Stringové Kalhotky jsou jedny z nejlepších stringových kalhotek, které můžete získat - doplní vaši postavu a budou se na těle cítit neuvěřitelně pohodlně. Materiál je měkký, elastický a dobře se přizpůsobuje, zároveň je extrémně prodyšný.

Naše bezešvé stringové kalhotky perfektně sedí pod sportovními legínami. Prodyšný a elastický materiál Invisible Seamless Thong je favorit - je měkký a byl navržen pro maximální pohodlí. Tento bezešvý design činí kalhotky oblíbené mezi ženami, které rády cvičí, protože se kalhotky pod legínami neukazují. Toto jsou jedny z nejlepších bezešvých stringových kalhotek, které mohou být použity jak na trénink, tak na každodenní nošení. S těmito stringovými kalhotkami nebo tangovými kalhotkami se nemusíte obávat viditelných linií spodního prádla a můžete si užít bezešvý pocit.

bílé bezešvé stringové kalhotky černé bezešvé stringové kalhotky

Bezešvé kalhotky

Wonder brief hipster jsou pohodlnou volbou, pokud nechcete stringové kalhotky. Spodní prádlo je měkké a prodyšné a zajišťuje, že budete pohodlní jak při tréninku, tak při každodenních aktivitách.

Černé bezešvé kalhotky Bezešvé a měkké kalhotky

Bezešvá podprsenka

Naše Bezešvá Braletka je jednoznačným favoritem - vypadá dobře na každém, protože je extrémně měkká, bezešvá a má nastavitelné popruhy. Toto je dokonalá bezešvá podprsenka, protože nejen že sedí hezky a cítí se pohodlně, ale má také krásné křížové detaily na zádech. Tato bezešvá podprsenka je měkká a hladká a skvěle padne pod tréninkové topy. Vložky v podprsence lze také vyjmout, pokud si to přejete.

bezešvá braletka bezešvá podprsenka Černá bezešvá podprsenka s křížovým detailem

Strečové a tlumící ponožky

Ať už běháte nebo se věnujete silovému tréninku, je dobré mít kvalitní tréninkové ponožky, které jsou tlumící a měkké. Doporučujeme volit pár kvalitních tenisových ponožek, jako jsou například Bílé Sky Knit Ponožky. Tyto se hodí jak na tenisový zápas, tak na vzpírání. Jsou tlumící, měkké a vyrobené z organické bavlny, která zajišťuje potřebnou kvalitu. Poskytují větší stabilitu a vypadají dobře s kvalitními běžeckými botami pro ženy, jako jsou například naše Endorphin RX1 Shoes.

měkké lehké tréninkové ponožky bíléBílé běžecké boty pro ženy

Kvalitní a lehké kotníkové ponožky jsou nutností při tréninku i každodenním nošení. S našimi Bamboo No Show Socks se budete cítit lehčí na nohou a celkově budete mít pohodlnější trénink, bez ohledu na to, jakou aktivitu si zvolíte. Jsou neuvěřitelně lehké a snadno se nasazují a dobře sedí pod všemi tréninkovými botami.

Černé bambusové ponožky pro ženy Bílé balerínky pro ženy
Podívejte se na naše relevantní články
Zpět na blog