turbukse, utebukse, fjellbukse

Nejlepší turistické kalhoty pro ženy

Testujeme nejlepší turistické kalhoty pro ženy, abyste našli ty, které vám nejlépe padnou na následující turistiku, víkendový pobyt nebo procházku v lese. Oceníme kvalitu a střih, aby kalhoty, které nosíte, vydržely déle a byly přizpůsobeny povětrnostním podmínkám, které vás čekají. Naše turistické kalhoty doporučujeme v kombinaci s naší kolekcí turistického oblečení.

Field kalhoty

Field kalhoty jsou v souladu s Field šortkami. Turistické kalhoty mohou být chytrější volbou, pokud by měl být chladněji nebo pršet v den, kdy jste venku. V slunečných dnech se Field šortky hodí o něco lépe. Field kalhoty jsou dokonalé turistické kalhoty pro ženy, které skvělé sedí a jsou voděodolné.

Voděodolné turistické kalhoty

Fly DWR kalhoty jsou voděodolné a všestranné turistické kalhoty. Na dlouhých nebo krátkých túrách po celý rok, kdy potřebujete maximální svobodu pohybu, doporučujeme tyto kalhoty, protože tkanina je také tenká a elastická. Pokud máte v plánu zdolat Mount Kilimanjaro, bude vhodnější použít Field řadu pro silnější turistické kalhoty.

Volnočasové kalhoty

Active pants jsou volnočasové kalhoty, které mají všestranné využití. Tyto turistické kalhoty jsou vysoce kvalitní a pohodlné. Pokud jdete trénovat, na túru nebo potřebujete kalhoty na běžné nošení, které jsou lehké, funkční a s vysokým pasem, jsou to pravé pro vás. Turistické kalhoty jsou flexibilní a tenké, a proto je můžete kombinovat s vlněným spodním prádlem na chladnější večerní túru. Tyto kalhoty jsou nezbytné na víkendový pobyt.

Turistické legíny

Essential jsou tréninkové/ turistické legíny, které mají vysoký pas. Kalhoty jsou elastické s vysokou hustotou pro dokonalé padnutí s dobrou kompresí. Tkanina je navíc navržena tak, aby byla měkká, pevná a všestranná. Model Essential nabízíme také v bezproblémové variantě.

Pokud hledáte  teplé turistické legíny, můžeme doporučit naše Light thermal tights. Tkanina je elastická, vlhkost odvádějící s jemně kartáčovaným vnitřkem, což dělá legíny extra teplé a pohodlné, abyste si mohli užívat podzimní a zimní sezónu.

  

Slim fit turistické kalhoty

Everest Thermal Pants jsou turistické kalhoty, které jsou perfektní na zimu, ale také po zbytek sezóny. Udržují vás v teple, ale také efektivně dýchají. Tyto kalhoty jsou ideální na zimní túry, zajišťují, abyste se příliš nezapotili. Tkanina kalhot je elastická a odolná, což dělá tyto turistické kalhoty mimořádně pohodlné.

Mají dvě kapsy se zipem, suchý zip kolem pasu pro přizpůsobení střihu a tón v tónu reflexní logo.

Zpět na blog