beste-treningsutstyret-dame-treningsutstyr

Nejlepší tréninkové vybavení pro ženy

Teď, když je podzim tady, mnoho z vás se už začalo naplno věnovat tréninku a běžným aktivitám. Není nic více motivujícího, než mít dobré sportovní vybavení, které může přispět k tomu, že nejen poskytnete příjemnější tréninkový zážitek, ale také budete podávat lepší výkony. Zde jsme shromáždili průvodce těmi nejlepšími produkty, které můžete mít mezi svým sportovním vybavením, ať už na cvičení ve studiu nebo doma.

Tréninkové gumičky v moderních barvách

Tréninkové gumičky, nebo tréninkové pásky (resistance bands v angličtině) jsou nezbytností pro vaše sportovní vybavení. Resistance Bands jsou skvělým doplňkem vašeho vybavení, protože aktivují svaly, což přispívá k lepší tréninkové lekci. Tyto gumičky jsou ideální na cvičení, když chcete cvičit doma a samozřejmě také na tréninkovém studiu. Nejenže aktivují důležité svalové skupiny, ale také vytvářejí odpor. Naše tréninkové gumičky jsou k dispozici ve třech různých úrovních odporu, a to light, medium a heavy. Máme také moderní barvy, které vyniknou a dobře vypadají při cvičení.
Kromě toho máme naše Active Hip Band, které jsou o něco silnější a poskytují větší odpor. Tyto bootybands jsou vyrobeny z kvalitního materiálu pro odolnost a komfort.

Náramek - bezpečné uložení věcí

S naším Pace Wristband snadno a bezpečně uchováte klíče a další drobnosti během tréninku. Je to praktický náramek s úložnou kapsou - doplňek, který může usnadnit váš trénink, protože zabezpečíte, že vaše osobní věci zůstanou v bezpečí.

Rukavice na venkovní trénink

Dobré rukavice jsou nezbytností pro aktivní ženy, které milují trénink venku a chtějí si udržet ruce v teple. Naše Pace Zimní rukavice jsou perfektní pro ty, kteří potřebují větší teplo a ochranu během tréninku - ideální jako perfektní rukavice pro ženy na lyžařskou sezónu a obecně venkovní trénink, když je venku chladno. Materiál je elastický a odolný, umožňuje vám používat dotykovou funkci vašeho smartphonu, aniž byste si museli sundat rukavice. Rukavice mají speciální silikonový grip, který brání snadnému sklouznutí věcí, jako je váš telefon nebo řídítka kola. Tyto kvalitní a příjemné rukavice pro ženy jsou vyrobeny z izolačního materiálu 3M Thinsulate, který vás udrží v teple i v nejchladnějších dnech. Rukavice mají praktickou suchý zip, který lze upravit, a jsou navrženy tak, aby se snadno oblékaly a ukládaly. Tyto pohodlné, měkké a teplé rukavice jsou nezbytností pro ženy, které plánují lyžařský výlet například do Hemsedalu.

Taška a batoh - úložný prostor pro sportovní vybavení

S veškerým sportovním vybavením potřebujete dobrou a prostornou tašku nebo batoh, abyste mohli všechno uložit, když jste na cestách nebo na cestě do fitka a zpět. Pokud hledáte prostornou a stylovou sportovní tašku, jste na správném místě. Naše sportovní taška je odolná a sportovní, unese všechno, co potřebujete na trénink, a dá se použít i na cestování. Zde máte prostor na vše podstatné, co potřebujete mít na trénink, ve stylové, elegantní a klasické sportovní tašce. To je sportovní taška dobré kvality; s podlážkou, která chrání před vlhkostí a nečistotami, a více kapsami pro větší prostor pro vaše věci. Tato velká taška bude dobře vypadat přes vaše rameno.
Pokud hledáte batoh na trénink, máme tu perfektní tréninkový batoh z Famme, a to Ready Gym Sack. Je funkční a skvěle se hodí, když potřebujete mít s sebou to nejdůležitější na trénink. Je to dobrý tréninkový batoh, který je stylový a jednoduchý, s kapsou na zip na vnější straně. Tento praktický tréninkový batoh vypadá sportovně a zde si efektivně odnesete všechno, co potřebujete.
Zpět na blog