Turtights

Nejlepší dámské legíny

Máte rádi procházky v lesích a přírodě? Podzim je možná tou nejlepší dobou pro výlety, a proto je důležité mít dobré oblečení. Ať už máte rádi procházky v lese nebo na horách. Nyní jsme přišli s turtights, které jsou jednodušší alternativou a vydrží vysoké aktivity.

Čtěte také: Tights guide - vše, co potřebujete vědět!

Turtights

Naše turtights jsou pohodlné, flexibilní a lehčí alternativou k turistickým kalhotám. Mají skvělou pohyblivost, což znamená, že se hodí jak do lesa, tak na horský výlet. Turtights mají dobrou přilnavost a následují všechny pohyby těla. Další výhodou je dobrá elasticita, která poskytuje skvělé pohodlí.

Tréninkové legíny na podzim a zimu

Light Thermal Leggings jsou skvělé legíny na podzimní a zimní dny. Mají kartáčovaný vnitřek, což je činí ideálními pro venkovní tréninky nebo na procházky. Legíny jsou vysoké v pase s šňůrkou, aby vás udržely v teple na podzim a během zimy. Na spodní části nohavic mají reflexní detaily, abyste mohli bezpečně chodit a běhat ve tmě. Tyto detaily jsou v tónu (stejné barvy jako legíny). Dostupné v černé a modré barvě.

Čtěte také: Tipy k zimnímu běhání

Černé zimní legíny pro ženy s kartáčovaným vnitřkem   Černé legíny na zimu s reflexními detaily
   

Turtights na jaro

Jaro se blíží a venku bude mírnější teplota a počasí. Naše kompresní legíny jsou skvělou volbou. Venku je stále chladno, i když svítí slunce, a proto jsou důležité legíny, které udrží teplo.

Více informací o kompresních legínách!

Kompresní legíny s kapsou vzadu

Ella Kompresní legíny jsou ideální pro běžné procházky nebo outdoorový trénink na jaře. Legíny mají vysoký pas s širokým a elastickým pasem. Navíc mají legíny kapsu uvnitř pasu, která je ideální na mobil, airpods, klíče a karty. Zadní kapsa pojme iPhone 12.

Dostupné v: Černá, Modrá a Červená

Kompresní legíny s dvěma kapsami

Další kompresní legíny jsou naše Techna Tights. Tyto legíny jsou naše nejoblíbenější s dvěma velkými kapsami na každé straně. Kapsa je dostatečně velká, aby se do ní vešel iPhone Plus. Legíny dobře sedí kolem pasu, s vysokým pasem a širokým elastickým pasem. Navíc jsou squat-proof. Tkanina odvádí vlhkost a vypadá skvěle na všech tělesných typech a velikostech.

Dostupné v: Černá, Tmavá Šedá, Fialová, Modrá a Světle Modrá.

 Černé turtights s kapsou na mobil   Modré turtights s vysokým pasem a squatproof

Kompresní legíny s vysokým pasem

Essential Tights jsou legíny s vysokým pasem, které mají měkkou, pevnout a univerzální tkaninu. Jsou squat-proof a mají efekt proti mačkání, takže vždy zůstávají hladké a hezké. Tyto legíny jsou ideální pro venkovní trénink.

Dostupné v: Černé, Fialové, Námořnické modré a Tmavě šedé.

Fialové kompresní legínyČerné kompresní legíny 

Turbukse

Famme nabízí spoustu toho, co se týče turistiky. Turbuxe jsou ideální pro váš další výlet do hor, chatu nebo do lesa. Oceníme kvalitu a dobré uchycení, takže kalhoty, které nosíte, vydrží déle a přizpůsobí se povětrnostním podmínkám, které na vás čekají. Nejlepší na turistických kalhotách je, že vám pomohou udržet teplo, pokud teplota klesne. Máme 4 úžasné turistické kalhoty na výběr.

Voděodolné turistické kalhoty

Field Slacks jsou perfektní volbou, pokud je chladno a v ovzduší je drobné deštivo. Toto jsou definitivní turistické kalhoty pro ženy, které mají skvělý střih a navíc jsou voděodolné. Perfektní kalhoty pro dívku žijící ve městě Bergen.

Vodotěsné turistické kalhoty

Fly DWR pants jsou vodotěsné turistické kalhoty. S maximální pohyblivostí můžete šplhat na nejvyšší hory v Norsku bez problémů. S tenkou a elastickou tkaninou můžete vzít kalhoty, kam jen chcete.

Kalhoty Slim Fit

Everest Thermal Pants jsou perfektní turistické kalhoty pro všechny sezóny. Udrží vás v teple a zároveň efektivně dýchají. Kalhoty jsou ideální pro výlety do hor a přírody po celý rok. Tkanina v kalhotách je elastická a odolná, což dělá turistické kalhoty mimořádně pohodlnými. Mají dvě kapsy se zipem, suchý zip kolem pasu pro úpravu fit a ton-in-tone reflexní logo.

Zpět na blog