Beste seamless tights til dame

Nejlepší bezešvé legíny

Seamless tréninkové oblečení je navrženo pro maximální pohodlí a pohybovou schopnost. Díky tomu, že jsou kousky bezšvové, pohodlně sedí na těle, aniž by škrtily nebo tlačily nepříjemně. Díky své lehké siluetě je bezšvá legíny nejvhodnější pro trénink s nízkou až střední intenzitou. Pokud plánujete trénink s vysokou intenzitou, může být lepší zvolit například kompresní legíny, které těsněji obepínají tělo.

Chcete-li se dozvědět více o tom, co je bezšvý, podívejte se zde!

Bezšvé legíny

Naše nejprodávanější bezšvé legíny jsou Vortex legíny. Vortex legíny jsou obvykle o něco silnější než jiné legíny. Díky bezšvové látce poskytují legíny jedinečné a pohodlné nošení. Pokud preferujete silnější legíny s větším zaměřením na kompresi, máme také Vortex legíny 2, které jsou také bezšvé tréninkové legíny. Tyto legíny jsou k dispozici v mnoha různých barvách, takže si určitě každý najde favorita! Mezi výběrem najdete bezšvé legíny v černé, šedé, béžové, modré, fialové, červené a zelené.

Bezšvé scrunch legíny

Mezi našimi legínami jsou bezšvé scrunch legíny velkým favoritem. Legíny nejen pohodlně sedí na těle, ale jsou také vybaveny lichotivým scrunch efektem. To vede k pěknému vzhledu, který pozvedá pozadí a brání efektu uni-butt, což mnoho lidem v tréninkových legínách vyhovuje.

Více informací o tom, co jsou scrunch legíny, naleznete zde!

Lunge Scrunch legíny

Lunge Scrunch legíny mají jednoduchý a elegantní design. Legíny kombinují scrunch s V-tvarem, což maximalizuje lichotivý scrunch efekt. Legíny jsou dostupné v mnoha různých barvách - modré, černé, zelené, červené a šedé. Určitě si zde najdete favorita!

Scrunch camo legíny

Pokud hledáte legíny v populárním kamuflážním vzoru, Scrunch camo legíny jsou dobrou volbou. Legíny mají dobrou kompresi, což je činí užitečnými pro všechny typy tréninků, ať už jde o běh nebo silový trénink. Legíny jsou dostupné v černé, šedé a zelené.

Bezšvé Fit legíny

Pokud preferujete spíše neutrální legíny bez scrunch švů, Fit bezšvé legíny jsou klasickou volbou. Fit legíny jsou velmi pohodlné na nošení a melange látka dodává pěkný vzhled. Legíny mají minimalistický design a unikátní vzhled. Kombinace bezšvého provedení a melange zajišťuje squatproof legíny s vysokým pasem a dobrým stahovacím efektem.

Rib legíny

Rib legíny jsou vyrobeny z exkluzivního Nylonu 6.6, což dělá tréninkové legíny ještě lepšími, jelikož lépe dýchají a jsou rychleschnoucí. Legíny se lichotivě přizpůsobují všem typům postav a drží se dobře i po mnoha praních. Legíny jsou dostupné v šedé, modré a černé.

Bezšvé legíny podle barev

Při koupi nových legín není důležité jen funkční vlastnosti, ale barva hraje také důležitou roli při rozhodování. Pokud máte problém s výběrem barvy, podívejte se prosím na průvodce, jak najít správnou barvu pro tréninkové legíny!

Béžové bezšvé legíny

Barvy přicházejí a odcházejí s módou, ale právě teď je béžová barva v kurzu. Béžové legíny jsou elegantní a stylové a snadno se kombinují s různými tréninkovými vršky. Někteří se obávají, že světlá barva tréninkových legín může způsobit, že budou průhledné, ale to tak být nemusí. Naše béžové legíny jsou squatproof a barva neovlivňuje kvalitu!

Růžové bezšvé legíny

Pro barevnější variantu jsou ideální růžové bezšvé legíny. Mezi nimi je například oblíbený model Vortex Tights v růžové nebo Elevate Wave legíny. Máme růžové legíny v několika odstínech, takže si jen vyberte svého favorita!

Modré bezšvé legíny

Pokud je modrá vaší oblíbenou barvou, máme řadu pěkných bezšvých legín! Jedním z našich novějších modelů jsou Peach Scrunch legíny, které definují a tvarují pozadí a přicházejí v několika barvách. Další volbou jsou klasické Elevate Vortex legíny s extra kompresí.

Zpět na blog