Beste treningstights for dame

Nejlepší sportovní legíny pro ženy

Famme vždy kladlo důraz na kvalitu a nabízí pouze zboží, které bylo pečlivě zváženo a zajištěno. Stejně tak víme, že vzhled sportovního oblečení je pro české ženy stejně důležitý. Měly by se cítit svěží a hezké při tréninku, což může také zvýšit motivaci k cvičení. Kombinace těchto dvou klíčových atributů vedla k tomu, že máme několik z nejoblíbenějších legín pro ženy v Česku.

V široké nabídce sportovních legín nabízíme legíny pro vysokou, střední a nízkou intenzitu tréninku v různých látkách a střihách, spolu s širokou paletou barev. Všechny naše legíny jsou neprůhledné a odolné proti dřepům!

 

Obsah

 

Bezšvové legíny

Spousta lidí miluje sportovní oblečení ve bezšvovém provedení, protože jsou navrženy pro maximální komfort a svobodu pohybu. Čtěte více o tom, co bezšvové legíny jsou zde!

Vortex 2 není jen obyčejná sportovní legíny – je to naše nejoblíbenější bezšvová legíny a to z dobrého důvodu! S vysokým pasem a vynikající kompresí poskytuje tento kousek pevný a spolehlivý střih, který zůstává na místě i při všech typech tréninku. Pokud preferujete živější alternativu, měli byste se podívat na naše Camo legíny. Tyto bezšvové sportovní legíny jsou také "odolné proti dřepům" a zabraňují nepříjemnému sklouzávání díky svému vysokému pasu a efektu držení.

Elevate Vortex legíny posouvají bezšvovost na novou úroveň a poskytují vám skutečný tvarující efekt. Žebrovaný pas drží legíny na svém místě i během těch nejintenzivnějších tréninků. Pokud hledáte něco s krásnými barvami, měli byste se podívat na naše Fit legíny. Tyto legíny, stejně jako bezšvové varianty, jsou "odolné proti dřepům," poskytují efekt držení a zvýrazňují postavu způsobem, který lichotí.

 

Scrunch legíny

Legíny se scrunch efektem jsou v současnosti nezbytností v šatníku každé ženy. Speciální střih zvýrazňuje vaše křivky a poskytuje vám dokonale padnoucí střih vhodný pro všechny typy tréninků.

Naše Scrunch legíny jsou jednou z našich prvních variant s tímto inovativním designovým detailem a jsou k dispozici v několika barvách. Tyto legíny poskytují lichotivé zvýšení zadečku a vytvářejí žádoucí efekt 'peach-bum'.

Dalším bestsellerem jsou Peach Scrunch legíny, které jsou nejen lichotivé, bezšvové a samozřejmě odolné proti dřepům. Tento model nabízíme v široké škále živých barev.

Pokud hledáte něco s osvěžujícím vzorem a charakteristickým scrunch efektem, měli byste se podívat na naše Tie Dye Scrunch legíny. Tyto legíny jsou také bezšvové, mají vynikající kompresi a samozřejmě jsou odolné proti dřepům.

Pro ty, kteří dávají přednost diskrétnějšímu scrunch efektu, máme Lunge legíny. Tyto sportovní legíny jsou také bezšvové, odolné proti dřepům a přicházejí s odpovídajícím topem.

 

Čtěte více o tom, co scrunch legíny jsou zde!

 

Kompresní legíny

Kompresní legíny jsou také velmi oblíbené u žen, protože pevné legíny zvyšují prokrvení, což je dobré pro regeneraci! Zároveň legíny poskytují hezký střih a tvarovací efekt díky své těsnosti. Kompresní legíny jsou obzvlášť vhodné pro aktivitu crossfit.

Techna legíny jsou funkční legíny se dvěma velkými kapsami, které pojmou například mobilní telefon. Tyto sportovní legíny jsou odolné proti dřepům, mají vysoký pas a široký lem pro hezký střih. Ella kompresní legíny jsou svěží červené, modré a černé sportovní legíny. Legíny mají malou kapsičku uvnitř, ideální pro například airpods. Mají také široký a elastický pas, který poskytuje efekt držení.

Kompresní legínyTvarující legíny     

Čtěte více o tom, co kompresní legíny jsou zde!

Žebrované legíny

Žebrované sportovní legíny jsou stylový a univerzální kousek. Díky svému žebrovanému designu dodávají legínám elegantní vzhled, díky čemuž pasují jak na trénink, tak na běžné nošení. Barvy jsou často v neutrálních tónech, což usnadňuje jejich kombinování s vršky. Střih je těsný a pohodlně drží na místě během jakékoli aktivity.

Žebrované legíny jsou vyrobené z bezšvového materiálu a proto jsou velmi pohodlné. Díky exkluzivnímu nylonu 6.6 jsou také rychleschnoucí, lehké a lépe prodyšné. Žebrované bezšvové legíny jsou vyrobené z bezšvového materiálu a proto jsou velmi příjemné. Navíc jsou legíny vybaveny V-čelní konstrukcí, která dodává zadečku pěkný tvar bez přímého scrunch efektu.

Tvarující legíny

Většina žen oceňuje sportovní legíny, které zvýrazňují lichotivou postavu, a to je něco, na co se tvarující legíny zaměřují. Bez přímého švu scrunch na zadní straně pevně tvarují na správných místech, čímž zvýrazňují křivky. Na rozdíl od jiných legín tyto tvarující legíny bývají v jasnějších barvách kromě neutrálních. Tím se kromě zvýraznění tělesné siluety můžete procházet v krásných barvách - což může také zvýšit motivaci k cvičení.

Elevate vortex legíny kombinují bezšvovou technologii a strategický design pro dosažení pěkného tvarovacího efektu. Pas je vyroben z žebrovaného materiálu, takže pevně a dobře drží během tréninku. Elevate wave legíny 2 jsou bezšvové sportovní legíny s elevate efektem. Tyto legíny mají větší kompresi než jiné bezšvové produkty, což pomáhá vytvářet hezkou siluetu postavy.

Šedé kompresní legíny 

 

Legíny pro tvarování zadečku

Existuje několik typů legín, které mohou zvýraznit vaše křivky způsobem, který lichotí. I když jsou Scrunch legíny známé tím, že poskytují skvé zvednutí zadečku, nejsou jediné, které toho mohou dosáhnout.

Žebrované bezšvové legíny možná nemají takový věhlas, co se týče tvarování postavy, ale jejich V-tvar určitě pomáhá dodat zadečku hezký kontur.

Victory legíny jsou další skvělé sportovní legíny, které používají strategicky umístěnou texturu k tomu, aby vám daly více definovanou figurku a zvýraznily křivky.

Sky legíny také mají lichotivý střih. Tyto legíny mají také V-tvar, ale na rozdíl od žebrovaných legín se tento efekt dosahuje pomocí vzoru. Tento vzor přispívá k udělení skvělého tvaru a zvýraznění vašich přirozených křivek.

 

Legíny pro aktivity

Běžecké legíny

Když se chystáte na běžecký trénink, je zásadní mít legíny, které zůstanou na správném místě a nesklouzávají během cvičení. To bude nejen nepříjemné, ale může to také zničit radost z tréninku; pohodlné běžecké legíny jsou proto zásadní.

Essential legíny jsou jednoduché a stylové běžecké legíny. Tyto sportovní legíny jsou měkké a mají dobrou kompresi, což poskytuje dokonalé padnutí. Zároveň jsou vyrobené s anti-krčivým efektem, který dává hladký a krásný povrch. Vortex legíny 2 jsou jedny z našich nejprodávanějších bezšvových legín a jsou ideální pro běh. Tyto sportovní legíny mají vysoký pas s efektem držení, díky čemuž legíny během běhu nesklouzávají. Gym legíny jsou všestranné legíny, které se skvěle hodí pro běh. Tyto sportovní legíny mají vysoký pas z materiálu, který odvádí vlhkost. Jsou odolné proti dřepům a trvanlivé.

 

 Čtěte více o nejlepších běžeckých legínách zde!

 

Legíny pro silový trénink

Pokud jde o silový trénink, je důležité mít sportovní legíny, které dobře sedí a jsou odolné proti dřepům. Měli byste být schopni pohybovat se volně v posilovně, aniž byste se obávali, že vaše spodní prádlo nebo potní skvrny budou prosvítat skrz oblečení.

Softy legíny jsou ideální pro dobrou silovou tréninkovou seanci. Tyto sportovní legíny jsou odolné proti dřepům, trvanlivé a odvádí vlhkost. Zároveň jsou tyto legíny super měkké a elastické, což zaručuje skvělé pohodlí při cvičení. Elevate vortex legíny kombinují bezšvovou technologii a strategický design, což vytváří dokonalé legíny pro silový trénink. Tyto legíny poskytují pěkný tvarovací efekt a pas udržuje legíny na místě během tréninkové seance. Lunge legíny jsou ideální pro silový trénink díky svému vysokému pasu a širokému lemu, který udrží legíny na místě. Zároveň mají konturový střih kolem zadečku, což poskytuje hezký střih.

Černé legíny pro ženyMěkké legíny
Čtěte více o legínách pro silový trénink zde!
 

Zimní legíny

Je dobré mít teplé legíny, když venku chladne. Tlusté legíny zvýší komfort a motivaci cvičit v chladnějších dnech, a zimní legíny jsou proto skvělým doplněním jakékoliv zimní garderoby.

Light thermal mají vnitřek s kartáčovanou strukturou a jsou proto ideální pro podzim a zimu. Tyto sportovní legíny mají vysoký pas s šňůrkou v pase. Látka je měkká, pevná a univerzální. Tepelné legíny jsou také vybaveny reflexními detaily, které činí legíny funkčními pro tmavé dny.

Chcete začít s tréninkem, ale nevíte, jak? Podívejte se na naše nejlepší tipy zde

Zpět na blog