Srovnání Famme Softy Leggings a Lululemon Align Pants

Pokud jde o prémiové sportovní oblečení, Famme Softy Leggings a Lululemon Align Pants jsou dvě z nejpopulárnějších možností. Obě jsou známé svojí pohodlností a skvělým střihem. Mnoho lidí, kteří znají Align Pants od Lululemon, se ptá, jaký je rozdíl? V tomto článku se budeme podrobněji věnovat jak Align Pants, tak Softy Leggings.

Materiál: Softy Leggings vs. Align Pants

Materiál je téměř identický. Jak Softy Leggings, tak Align Pants jsou vyrobeny z extra jemného Nylonu 6.6 a Lycra Elastanu. Vlákno je pleteno technologií interlock a látka je kartáčovaná, aby byla ultraměkká. Výsledkem je mimořádné pohodlí a legíny, které dobře sedí na těle. Téměř všechny legíny jsou pohodlné, ale rozdíl ucítíte, když vyzkoušíte Softy Leggings nebo Align Pants.

Align Pants od Lululemon používají látku Nulu®. Ta je vyráběna Taiwanskou společností Eclat Textiles Co. Ltd., která je částečně vlastněna Lululemonem. Nulu® je nejjemnější látkou od Lululemonu.

Famme's Softy Leggings používají látku SoftSilk®. Obě láty, Nulu® a SoftSilk®, mají střední tloušťku (215-220 gsm) a efektivně dýchají. Skládají se ze 80 % Nylonu 6.6 a 20 % Lycra® Elastanu.

Frontální šev vs. bez frontálního švu

Úmyslně jsme vytvořili Softy Leggings bez frontálního švu, protože to je to, co všichni chtějí. Proč to nedělá Lululemon také?

Align Pants vás nutí nosit frontální šev, protože:

  • Zvyšuje cenu legín
  • Pokud chce každý Align Pants bez frontálního švu, co s těmi legínami s frontálním švem, které nikdo nechce?
  • Obrázky, informace a marketing musí být změněny

Proto mají jedny z nejdražších legín na světě stále frontální šev, přestože to nikdo ve skutečnosti nechce.

Pěkný střih

Align Pants a Softy Leggings mají vysoký pas a plnou délku. Osobně si myslíme, že Align Pants stříhají hýždě příliš nízko. U Softy Leggings jsme zvolili zakřivený šev nad hýžděmi, abychom vytvořili iluzi hezčího pozadí. Šev vyšší nahoru také vytváří pocit, že legíny lépe sedí kolem pasu.

Použití & Aktivita

Softy Leggings a Align Pants lze používat pro stejné účely. Jak pro cvičení, tak na denní nošení. Nejčastěji se používají na jógu, silový trénink a další aktivity s nízkou až střední intenzitou. Kvůli extra jemnému materiálu se doporučuje nepoužívat Align nebo Softy na vysoce intenzivní trénink. To platí např. pro Crossfit, kde se provádí cviky s velkým třením o oděv.

Látka je lehká, efektivně odvádí vlhkost a rychle schne. Mnozí se proto rozhodují nosit Softy Leggings bez ohledu na aktivitu, na všech trénincích.

Podívejte se na celé kategorie tréninkových legín od Famme zde. Pokud hledáte scrunch legíny, můžete si prohlédnout nabídku zde.

Šortky, Topy a Rozšířené Kalhoty?

    Zažijte rozdíl prozkoumáním naší Softy kolekce, která zahrnuje různé styly jako Softy Flared Pants, Softy Shorts a Softy Sports Bra.

    Vizuální srovnání

    Níže jsou některé obrázky, které ukazují Famme Softy Leggings:

    Black Softy Leggings Frontal Black Softy Leggings Boční Black Softy Leggings Zadní

    Závěr

    Bez ohledu na to, co si vyberete, garantujeme vám, že jak Align Pants, tak Softy Leggings jsou dvě neuvěřitelně dobré a hezké legíny. Pokud chcete maximální pohodlí bez frontálního švu, musíte si vybrat Softy Leggings.

    Materiál je téměř identický, takže musíte zvážit design a kterou barvu máte nejraději. Pokud budete mít štěstí, možná si dovolíte vyzkoušet jednu z každého typu.

    Pokud je cena rozhodující, Softy bude lepší volba. Famme také nabízí zdarma výměnu a zasílá z Norska.

    Pokud máte další otázky nebo potřebujete další pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme nalézt perfektní legíny!

    Zpět na blog