Treningstights for korte ben

Tříčtvrteční legíny

Protože každý člověk má jinou výšku a tvar, může být obtížné najít sportovní oblečení, které dokonale padne jeho tělu. Každé tělo je jedinečné, což považujeme za superzajímavé. Ale to také přináší určité výzvy, když hledáte dokonalé legíny. Pokud máte krátké nohy a máte potíže najít legíny, které by vám vyhovovaly, je to průvodce právě pro vás!

Máte opačný problém? Máme také průvodce pro ty, kteří hledají legíny pro dlouhé nohy!

Běžecké legíny pro krátké nohy

Softy capri legíny jsou konečně realitou! Jsou to sportovní legíny s 7/8 délkou, což je činí ideálními pro ty s kratšími nohami. Mají vysoký pas a V-tvar, který zvýrazňuje ženské křivky na správných místech. Spárujte tyto svěží legíny s jednou z dvou odpovídajících sportovních vrchních kousků pro kompletní look!

Petite Techna legíny

Petite Techna legíny jsou zcela stejné jako originální Techna legíny, ale mají kratší nohavice a jsou ideální pro ty, kteří měří méně než 165 cm. Techna legíny mají dvě velké praktické kapsy, takže si můžete uložit telefon, klíče atd. Jsou odolné proti posilování a vysoké, takže skvěle padnou na tělo.

Petite Techna legínyPetite Techna legíny

Petite Essential legíny

Essential legíny jsou také k dispozici v petite verzi. Petite Essential legíny jsou legíny, které nikdy nevyjdou z módy, a jsou "must have" pro vaši sportovní šatník. Materiál je měkký a odolný s dobrou podporou, a navíc jsou odolné proti posilování.

Petite Essential legínyPetite Essential legíny

Ribbed legíny pro krátké nohy

Ribbed 7/8 legíny jsou bezšvové sportovní legíny z ribbovaného materiálu. I přes jejich kratší délku mají vysoký pas, který nabízí dobrou podporu, aby dobře sedly na těle během tréninku. Tyto pohodlné legíny jsou samozřejmě také odolné proti posilování!

Bezšvé legíny pro krátké nohy

Fit legíny jsou bezšvové sportovní legíny s jednoduchým a krásným vzhledem. Tyto legíny nejsou tak krátké jako Lusty legíny nebo Ribbed 7/8 legíny, ale jsou o něco kratší než ostatní legíny. Tyto legíny zvýrazní vaši postavu a mají nádherný střih. Materiál je flexibilní, což vám umožní cítit se pohodlně během tréninku. A ještě něco, jsou také odolné proti posilování a nebudou sklouzávat dolů během tréninku!

Přečtěte si více o našich legínách v ultimátní příručce k legínám!

Perfektní "hack" pro vás s krátkými nohami

Máte problém, že vaše legíny jsou příliš dlouhé? Máme pro vás perfektní hack! Super jednoduchým a rychlým způsobem můžete přetvořit lehce dlouhé legíny na dokonalé. Podívejte se na video, které jsme pro to vytvořili!

Možná si nyní říkáte, že byste si mohli klidně koupit dlouhé legíny po zhlédnutí tohoto užitečného tipu? Pokud ano, najdete celou naši nabídku sportovních legín zde.

Zpět na blog