beste tights til styrketrening

Nejlepší legíny na silový trénink

Které legíny si vybrat na silový trénink?

Vybrat správné legíny pro správný účel může být obtížné. Jaké vlastnosti by měly být prioritou? Jsou průhledné? Dýchají?
Když trénujete sílu, je důležité mít legíny, které dobře drží a zároveň podporují optimální výkon během cvičení. Legíny, které jsou velmi tenké a průhledné, obvykle nejsou tím nejlepším výběrem před silovým tréninkem. Všechny naše legíny jsou navrženy a přizpůsobeny speciálně pro silový trénink a mají vysoký pas a nejsou průhledné. Legíny s vysokým pasem jsou velmi dobré pro všechny druhy cvičení, protože zajišťují, že legíny zůstanou na svém místě a nemusíte se obávat, že by se během tréninku sjížděly dolů.

Existuje nekonečné množství možností, mezi kterými můžete vybírat, pokud jde o legíny na silový trénink. Výzvou, se kterou se mnozí setkávají, je, které legíny by si NEMĚLI vybrat. Legíny, které sedí volně, nejsou nejvhodnější pro silový trénink, protože to může vést k podráždění a dalšímu zatížení. Legíny s mnoha detaily, jako jsou kapsy, se také doporučuje se vyhýbat, protože jsou lépe vhodné na běhání či turistiku.

Pokud se cítíte nepohodlně nebo je vám v tréninkových legínách příliš teplo, můžete se bez obav uchýlit k krátkým kalhotám na cvičení. Mnoho krátkých kalhot má stejné vlastnosti jako legíny, ale jsou kratší. Na horké dny to také může být dobrá volba.

Připravili jsme seznam legín, které podle nás potřebujete na silový trénink!

Scrunch legíny

Scrunch legíny jsou velmi vhodné pro silový trénink, protože jsou squat-proof a vysoké v pase. Scrunch efekt dodává zadečku extra zvednutí, což vás přiměje cítit se svěže a skvěle. Legíny poskytují dobrou oporu a jsou vhodné pro silové cviky doma i v tělocvičně. Máme široký výběr různých scrunch legín, které lze použít na silový trénink. Jedny z našich bestselerů jsou Peachy Scrunch a tyto legíny jsou k dispozici v mnoha krásných barvách, a s odpovídajícím sportovní podprsenkou.

 

Legíny na silový tréninkPeachy Scrunch Legíny

 

Čtěte více o scrunch legínách.

Mezi naším širokým výběrem scrunch legín naleznete také novinku Rise legíny. Ty přicházejí v řadě tmavých barev, včetně hnědé, tmavě zelené a černé.

 

Seamless legíny

Seamless legíny jsou legíny bez švů, které zajišťují jak komfort, tak styl. Tyto seamless legíny jsou stejně jako scrunch legíny squat-proof a mají vysoký pas. Poskytují také pěkný efekt držení. Legíny jsou k dispozici v několika barvách a také s odpovídající sportovní podprsenkou.

Modrý sportovní topČerná sportovní podprsenka

Čtěte více o seamless legínách.

Tvarující legíny

Elevate Vortex jsou legíny, které pozvednou zadeček, protože jsou vyrobeny z kombinace seamless technologie a strategického designu. Toto jsou první seamless legíny, které skutečně zvýrazňují ženské tvary a poskytují tvarující efekt. Pás udržuje legíny na svém místě po celou dobu silového tréninku.

 

Krátké kalhoty

Tyto seamless krátké kalhoty poskytují sofistikovaný vzhled a zdůrazňují tvary, což vám pomáhá cítit se dobře během tréninku. Krátké kalhoty jsou navrženy tak, aby se při fyzické aktivitě neposouvaly nahoru ani dolů. Byly vyvinuty tak, abyste se cítili pohodlně a hbitě. Tyto krátké kalhoty jsou dobrou alternativou k legínám.

Čtěte více o tréninkových šortkách 
Černé biker šortkyČerné biker šortky
Čtěte více o:
Zpět na blog