Scrunch tights

Co jsou to Scrunch legíny?

Scrunch legíny jsou typ legín, které vám dají žádoucí scrunch efekt. Scrunch je inovativní šicí technika, která odděluje hýždě a dává jim hezčí a lichotivější tvar tím, že shromažďuje látku v švu vzadu. Pokud hledáte legíny, které vytvoří dokonalý tvar hýždí, je tento článek pro vás!

Všechny naše legíny s efektem scrunch se rychle staly našimi nejprodávanějšími. Naše nabídka scrunch legín je dostupná ve velikostech od XS do XL a v mnoha různých barvách a materiálech. Scrunch legíny v černé barvě jsou pravděpodobně nejpopulárnější, ale pro odvážnější nabízíme také scrunch legíny v červené, modré, zelené, růžové, hnědé nebo dokonce s výrazným vzorem.

Zjistěte více o všech našich legínách v konečném průvodci legínami.

Které legíny si vybrat?

Vybrat správné legíny může vypadat jako nemožné, protože je jich k dispozici tolik. Připravili jsme proto přehled našich nejlepších scrunch legín a jejich unikátních vlastností!

Klasické scrunch legíny

Tyto legíny jsou jedny z našich nejpopulárnějších legín a jsou bezpečným favoritem mezi našimi zákazníky. Jsou neuvěřitelně pohodlné a zdůrazňují ženské tvary. Scrunch efekt vám poskytne peach-bum efekt, díky čemuž se budete cítit krásně a sebevědomě po celou dobu tréninku. Legíny mají vysoký pas a dobře se drží během vašich cvičení. Použili jsme nový materiál, který je měkký, lehký a prodyšný. Je to pohodlná látka, která je ideální pro nízkou i vysokou intenzitu.

Scrunch legíny s konturou hýždě

Naše nové Peach Scrunch Tights se okamžitě staly bestselerem, a to není bez důvodu! Tyto legíny formují hýždě a vypadají velmi lichotivě. Peachy Scrunch je k dispozici ve velikostech od XS do XL a v široké škále barev. Naše nejlepší scrunch legíny samozřejmě přicházejí také s odpovídajícím sportovním podprsenkou.

Scrunch legíny s potiskem

Další oblíbenou volbou zákazníků jsou novinky Tie Dye Scrunch legíny. Tyto legíny jsou měkké a mají lichotivý scrunch šev a konturu hýždě. Legíny jsou dostupné v mnoha různých barvách a mají zajímavý vzor, který vytváří kontrast.

Scrunch legíny s skrytým scrunchem

Jako alternativu k našim nejprodávanějším scrunch legínám jsme vyvinuli model Rise. Tréninkové legíny mají přirozený střih s méně výrazným scrunch efektem, které vypadají dobře na všech postavách. Pokud nejste ještě obeznámeni s legínami s efektem scrunch, tohle je ideální model k vyzkoušení. Stejně jako všechny ostatní legíny Famme jsou Rise také odolné proti dřepům a neprůhledné.

 

Lunge scrunch legíny

Lunge legíny jsou seamless legíny, které formují hýždě. Jsou vyšší vzadu než vpředu, což poskytuje lepší oporu a hezčí střih. Legíny dobře sedí kolem pasu, jsou neuvěřitelně elastické a neprůhledné. To znamená, že se můžete volně pohybovat, aniž byste se museli obávat, že legíny sklouznou dolů při každém dřepu.

Scrunch legíny s camo vzorem

Scrunch camo legíny jsou skvělé seamless legíny s scrunch vzadu, které navíc mají stylový camo vzor. Camo má takzvaný skrytý scrunch šev, kde je šev více decentní, aniž by tím utrpěl efekt peach-bum. Mají dobrou vstřebávací schopnost a jsou jak lichotivé, tak komfortní.

 

Shorts s efektem scrunch

Na velký popud nyní nabízíme také různé Scrunch šortky. Naše sortiment zahrnuje jak krátké, tak dlouhé tréninkové šortky s populárním designem scrunch. Ať už preferujete jednobarevné nebo vzorované varianty, máme široký výběr k dispozici. Můžete si také vybrat mezi seamless šortkami pro bezproblémové nošení nebo klasickými šortkami s designem scrunch. Prozkoumejte naši nabídku a najděte svůj oblíbený styl.

 

Legíny, které se zařezávají

Mnozí hledají legíny, které se zařezávají pro formování hýždí na lichotivý způsob. Mnohé z těchto legín, které se používají tímto způsobem, jsou prostě obyčejné legíny z tenké látky, které lze vytáhnout nahoře pro zvýraznění pozadí. Výhodou scrunch legín je, že jsou tvarovány tak, aby přirozeně zdůraznily hýždě a sklouzly zpět, takže se vyhnete efektu "jednoho pozadí". Není náhodou, že se tento typ legín nazývá legíny na hýždě!

4 výhody scrunch legín

1. Zviditelňuje vaše křivky!

Scrunch legíny zdůrazňují vaše křivky a způsobí, že se budete cítit lépe během cvičení. Scrunch efekt zvedá hýždě, zároveň však není průhledný.

2. Měkké a pohodlné

Legíny jsou měkké a pohodlné na pokožce, jelikož materiál se skládá z nylonu a elastanu. Látka se dobře hodí pro trénink s nízkou i vysokou intenzitou.

3. Vysoký pas a dobrá prodyšnost

Famme scrunch legíny mají vysoký pas, aniž by působily příliš těsně. S vynikající prodyšností jsou to bezpečné oblíbené legíny.

4. Vyhovují všem tvarům

Ať už nosíte velikost XS nebo XL, naše scrunch legíny poskytnou lichotivý střih. Naše scrunch modely přicházejí s dobrým protažením a elastickým materiálem pro flexibilní a pohodlný střih.

 

Přečtěte si také naše další články o legínách:

Zpět na blog