ullsokker dame raggsokker dame gode myke ullsokker

Nejlepší vlněné ponožky

Když začne být venku chladněji, je důležité nezmrznout, proto je rozumné pořídit si pár dobrých vlněných ponožek, které lze nosit po celý podzimní a zimní sezonu. V Famme máme široký výběr různých vlněných ponožek, které vyhovují různým vkusu a potřebám.

Dlouhé vlněné ponožky

Černé, funkční vlněné ponožky - pro ty, kteří jsou aktivní a venku. Vlněné ponožky jsou vyrobeny z merino vlny, která poskytuje zvýšené teplo, funkčnost a komfort. Naše černé Wool Knit ponožky jsou nyní u nás oblíbené, když se dny stáčejí k chladnějšímu počasí - jsou měkké, prodyšné a dobře se hodí do vlhkého, chladného a sychravého klimatu, které máme na severu. Díky své dobré funkčnosti se skvěle hodí jak pro ty, kteří jsou venku a aktivní, tak pro ty, kteří sedí v kanceláři nebo doma.

vlněné ponožky, černé ponožky

Krátké vlněné ponožky

Tento teplý, měkký a funkční merino vlněný materiál je také k dispozici v našich ankle vlněných ponožkách, konkrétně černé Wool Knit ankle ponožky.

krátké vlněné ponožky, nízké vlněné ponožky

Raggsokker - na pohodlí a na výlety

Raggsokker z vlny jsou oblíbené mezi Norvery. Naše Raggsokker jsou pro ty, kteří milují ponožky dobré kvality, které vypadají hezky a zároveň vás udržují v teple. Tyto útulné a pohodlné raggsokker jsou vyrobeny z 95 % norské vlny - pokud hledáte teplé dobré ponožky na podzim a zimu, jsou tyto pro vás ideální. Jsou dokonale vhodné pro norské klima a norský chalupářský život, ale dají se také nosit doma v obývacím pokoji před krbem. Pohodlí bylo klíčovým bodem při navrhování těchto úžasně pohodlných raggsokker.

raggsokker vlněné ponožky pro ženy pohodlné ponožky
Zpět na blog