De beste turshortsene

Nejlepší turistické šortky

Pro nejlepší outdoorový zážitek je zásadní mít dobré oblečení, ve kterém se cítíte dobře. Zatímco je důležité mít teplé oděvy na chladné dny, je stejně tak nezbytné mít pohodlné oblečení na teplejší období. Když se zrychlí tep, může být příjemné na sobě nemít příliš, a outdoorové šortky jsou často perfektní volbou na výlet.

 

Field shorts - limitovaná edice outdoorových šortek

Tyto šortky jsou vybaveny praktickými a velkými kapsami, abyste si mohli vzít na výlet mobilní telefon, peněženku, klíče a další věci. Šortky mají vysoký pas, takže dobře sedí na těle během aktivity. Zatímco je outdoorový oděv vzdušný a pohodlný díky své krátké délce, je stejně tak dostatečně dlouhý, aby se zabránilo tření a bolestivým odřeninám mezi nohama. Tyto šortky jsou perfektní pro outdoorové aktivity a dlouhé výlety v různých terénech.

Pace running shorts 

Pokud preferujete jednodušší variantu s tenčím materiálem, jsou tyto outdoorové šortky dobrou volbou! Šortky mají vysoký pas a dvě vrstvy, což znamená, že skvěle sedí na stehnech a zároveň mají volnější střih. Tyto šortky jsou skvělé na dlouhou procházku nebo běh, obzvláště při vysoké intenzitě, protože jsou vyrobeny z tenkého materiálu.

Beste løpeshortsShort til løping

 

Antislip biker shorts 

Tyto tréninkové šortky jsou vyrobeny z protiskluzového materiálu, takže se během výletu neposunují ani neodvážou. Tyto cyklistické šortky mají vysoký pas a pokrývají většinu stehýnek, takže se s jistotou vyhnete tření mezi nimi. Tyto tréninkové šortky jsou skvělé na delší výlety. Když se jak chodí, tak běhá, může dojít k tření mezi nohama, což tyto šortky zabraňují. Dobře drží a nesklouznou ani při nízké či vysoké intenzitě tréninku.

Biker shorts som ikke sklir nedBiker shorts som ikke sklir ned  

    

Move shorts

Move jsou outdoorové šortky navržené pro plnou svobodu pohybu. Mají 4-směrné strečové vlastnosti, jsou ultralehké a odolné s atletickým střihem. Kromě toho jsou šortky voděodolné s DWR membránou (Durable Water Resistant). Tyto šortky jsou perfektní pro outdoorové aktivity a obzvláště pro lesní výlety. Šortky se hodí na dlouhé výlety s vysokou i nízkou intenzitou. Svoboda pohybu je skvělá v různých terénech.

 

 

Zpět na blog