Beste treningsshorts til dame

Nejlepší tréninkové šortky pro dámy

S krátkými nohavicemi, které nabízíme v nekonečných variantách, můžete dosáhnout elegantního, stylového nebo uvolněného vzhledu. Kraťasy se hodí na každou příležitost, ať už jdete do města, na trénink nebo zůstáváte doma. I když si krátké nohavice asociujeme s teplými letními dny, lze je nosit po celý rok. Různé délky, střihy a pohodlné materiály s lichotivým střihem jsou vlastnosti, kterých si všímáme. Tato příručka vás provede naší nabídkou scrunch, seamless, biker, tréninkových a volnočasových kraťasů. Od vysokého pasu po střední pas, máme pro vás to pravé.

Naše tréninkové kraťasy jsou pohodlné, odolné a vyrobené s důrazem na kvalitu. Nabízíme tréninkové kraťasy se seamless designem, tréninkové kraťasy s kapsami, biker kraťasy a řadu dalších skvělých tréninkových kraťasů. Pokud konkrétně hledáte biker kraťasy, máme také samostatný článek o našich nejlepších biker kraťasech, a dále si můžete přečíst o našich turistických kraťasích.

Obsah

Biker kraťasy

Biker kraťasy, také známé jako cyklistické kraťasy, jsou přiléhavé, sahající nad kolena a obvykle s vysokým pasem. S přiléhavými kraťasy snížíte tření mezi stehnami, které se často vyskytuje v horkých a vlhkých letních dnech. Biker kraťasy jsou naprostou nutností a můžete je stylizovat nahoru nebo dolů, ať už jdete na trénink s tričkem nebo na procházku do města v mikině.

Seamless biker kraťasy

Fit kraťasy jsou seamless biker kraťasy s lichotivým, elegantním a sofistikovaným vzhledem. Kraťasy jsou navrženy pro maximální flexibilitu a volnost pohybu. Jsou vhodné pro trénink nebo pro uvolněný den doma. Tyto kraťasy jsou k dispozici v barvách; černá, modrá a fialová.

Na základě našich nejprodávanějších tights jsme vyvinuli Lunge kraťasy se scrunchem. S V-střihem a efektem scrunch na zadku získáte okamžitě krásnější tvar. Bez viditelných švů jsou tyto kraťasy pohodlné a komfortní po celý rok. Kraťasy jsou vzadu o něco vyšší než v přední části, aby pozvedly zadek.

Další seamless variantou jsou Elevate wave kraťasy. Tyto kraťasy mají vysoký pas a široký pas, který zajišťuje, že zůstanou na svém místě během všech aktivit, které chcete provádět. S efektem tvarování a seamless texturou získáte pozvednutí zadku, které dodává přirozený vzhled. S materiálem, který odvádí vlhkost, schnou kraťasy rychle a efektivně. Kraťasy jsou k dispozici v barvách; černá a modrá.

Zjistěte více: Co je seamless?

Peachy scrunch kraťasy

Peachy Scrunch kraťasy jsou seamless a přicházejí v mnoha různých barvách, ideální na léto. Tyto kraťasy jsou vhodné nejen na každodenní nošení, ale také na trénink jako posilování, běh, jóga nebo cokoliv jiného preferujete. Peachy Scrunch kraťasy mají lichotivý scrunch šev, který tvaruje zadek. Tyto biker kraťasy jsou squatproof, dobře sedí, mají vysoký pas a jsou velmi lichotivé.

Peachy scrunch seamless kraťasy, které tvarují zadekFialové peachy scrunch seamless kraťasy

Zjistěte více: Co je scrunch?

Ribbed mid kraťasy

Ribbed mid kraťasy jsou ribbed kraťasy s seamless designem, vysokým pasem a širokým pasem, které se pohodlně usazují na těle. Tyto tréninkové kraťasy také mají lichotivý V-střih, který dodává zadku pěkný tvar. Stylové biker kraťasy jsou ideální pro všechny druhy tréninku, ať už jdete běhat, cvičit jógu, posilovat nebo jen relaxovat doma.

Proti sklouznutí biker kraťasy

Stalo se vám, že bez ohledu na to, jaké biker kraťasy jste si koupili, stále sklouzávají nahoru nebo dolů, a vy je musíte neustále upravovat? Rád bych vám představil naše Proti sklouznutí biker kraťasy. Tyto kraťasy mají vysoký pas a vlastnosti, které odvádějí vlhkost a poskytují vám maximální komfort během všech tréninkových sezení. Kromě dobré opory kolem pasu a stehen mají kraťasy proti sklouznutí pásky kolem pasu, aby se zabránilo sklouznutí. K dispozici v barvách; černá a tmavě šedá.

Biker kraťasy s proti sklouznutí efektemBiker kraťasy s proti sklouznutí efektem

Přečtěte si více o naší nabídce biker kraťasů.

Kraťasy na aktivity

Výběr kraťasů může být obtížný, neboť záleží na druhu tréninku či aktivit, které plánujete vykonávat. I když je možné nosit všechny tréninkové kraťasy na trénink, ne všechny jsou například vhodné na běh. Zde vás seznámíme s ideálními běžeckými kraťasy, turistickými kraťasy a kraťasy na silový trénink.

Kraťasy na běh

Pace běžecké kraťasy jsou běžecké kraťasy pro ty, kteří hledají vlastnosti jako vysoký pas, lehký a stylový design. Tyto kraťasy mají vnitřní kraťasy, které zabraňují průhlednosti, když se pohybujete. To dělá běžecké kraťasy ideální pro tréninky s vysokou intenzitou. Na vnější straně mají kraťasy maximální pohyblivost a pohodlí během běhu. K dispozici v barvách; černá a tmavě šedá.

Kraťasy na běhŠedé pace běžecké kraťasy

Další kraťasy, které jsou také vhodné na běh, jsou běžecké kraťasy. Tyto mají silnější pas, který zajišťuje, že se kraťasy drží na svém místě při intervalovém tréninku. S vlastnostmi, které odvádějí vlhkost, navíc poskytují tělu potřebné dýchání a lehkost, což dělá z těchto kraťasů vítěze. Kraťasy jsou k dispozici v barvě; černá.

Kraťasy na túru

Hledáte turistické kraťasy, které můžete nosit i za deště? Move kraťasy jsou voděodolné s DWR membránou. Tyto kraťasy poskytují plnou volnost pohybu, a tak je lze použít pro všechny aktivity, dokonce i pro lezení, pokud si to přejete. Materiál je lehký, elastický a odolný. Dostupné v barvách černá a khaki (zelená).

Zjistěte více o kraťasech, které lze použít na výlet.

Tréninkové kraťasy

Must-have kraťasy na silový trénink jsou Gym kraťasy. Tyto kraťasy mají vysoký pas, pružný a lichotivý design. Nemusíte se obávat, že byste během odpočinku museli zvedat kraťasy. S ohledem na vaše potřeby a zájmy jsou tyto kraťasy navrženy tak, aby poskytovaly komfort, který každý hledá. K dispozici v barvách; černá a tmavě šedá.

Zjistěte více o tréninkových kraťasích.

Tréninkové kraťasy s kapsou

Při tréninku v posilovně je často užitečné mít při sobě telefon, klíče a další drobnosti. Proto jsme vyvinuli Pocket Gym kraťasy, které mají dvě strategické kapsy, abyste měli kontrolu nad svými věcmi. Tyto kraťasy se nesklouzávají během tréninku a jsou squat proof, což je dělá perfektními jak na běh, tak silový trénink!

Modré kraťasy s kapsamiTréninkové kraťasy s kapsami

Seamless Scrunch kraťasy

Tie Dye Scrunch kraťasy jsou navrženy se lichotivým scrunch švem, který má za cíl zvýraznit ženské tvary. Pomocí V-tvaru a efektu scrunch dodává zadku pěknější a pevnější tvar - něco, co mnoho dívek ocení na sportovním oblečení. Scrunch kraťasy přicházejí v lichotivém a barevném vzoru v mnoha různých barvách.Scrunch kraťasy s fialovým vzoremScrunch kraťasy, které tvarují zadek

Nezapomeňte si přečíst více o seamless tréninkovém oblečení a dále o tom, co scrunch je zde!

Zpět na blog