Beste biker shorts til dame

Nejlepší cyklistické šortky

Bike šortky jsou ideálním řešením, když je příliš teplo s tréninkovými legínami! Šortky se vyznačují svou přiléhavou siluetou, která zakrývá stehna, takže se vyhnete tření a bolestivým odřeninám mezi nohama. Kromě toho jsou tréninkové šortky neprůhledné, takže nejsou  průhledné při cvičení.

Bike šortky byly původně navrženy pro cyklisty, aby se předešlo tření na stehnech. Při opakovaných šlapech se stehna třou o sebe a mohou způsobit vyrážku a popáleniny. To je dobře známý problém, který se může objevit v mnoha různých situacích, a proto se tyto šortky staly nezbytným kouskem oblečení, který by měl mít každý ve svém šatníku. Ať už jsou to na trénink, procházku nebo jen tak pro pohodlí, bike šortky budou pohodlnou a bezpečnou volbou.

Bezešvé bike šortky

Jedním z našich nejoblíbenějších kousků jsou Fit Shorts, které jsou bezešvé bike šortky. Legíny jsou neprůhledné, s vysokým pasem a mají skvělý efekt stáhnutí! Jsou lehké a příjemné na nošení. Častým problémem při nošení šortek je, že se posouvají nahoru, ale tyto bike šortky mají elastický okraj ve švu, což zajišťuje, že zůstávají na svém místě během nošení.

Elevate wave shorts mají efekt zvýraznění, díky němuž jsou tyto šortky bezešvé a zároveň poskytují tvarovací efekt! Jsou proto pohodlné na nošení, a navíc hezky tvarují zadeček. 

Čtěte více: Co jsou bezešvé?

 

Šortky s efektom scrunch

Peachy Scrunchie shorts jsou bezešvé tréninkové šortky s V-švihem, které zvýrazňují ženské siluety. Šortky mají také vysoký pas a jsou účinné při odvodu vlhkosti pro maximální pohodlí během tréninku. Bike šortky jsou dostupné v mnoha skvělých barvách, takže si můžete vybrat, zda chcete vyniknout nebo zvolit klasické barvy.

Šedé bike šortkyZelené bike šortky 

Čtěte více: Co je scrunch?

 

Ribbed bike šortky

Ribbed bike šortky jsou ribbed šortky, které jsou bezešvé, vysokého pasu a širokým pasem, což zajišťuje pohodlné umístění na těle. Tyto tréninkové šortky mají také lichotivý V-ší tvar, které hezky tvaruje zadeček. Stylové bike šortky jsou skvělou volbou pro jakýkoli typ tréninku, ať už plánujete běh, jogu, silový trénink nebo jen odpočinek doma.

Černé ribbed bike šortkyČerné šortky z ribbed materiálu

Čtěte více: Nejlepší tréninkové šortky

 

Antiskluzové bike šortky

Pokud hledáte dobré držení a maximální efekt antiskluzu, pak jsou Antislip Bike Shorts skvělou volbou! Tyto bike šortky jsou perfektní například na běh, protože se nejen nesesunou ani nesklouznou. Můžete se tedy zbavit obav o neustálé úpravy šortek během tréninkového sezení!

Čtěte více: Průvodce šortkami
Zpět na blog