Langrennsklær til dame. Ullundertøy, superundertøy, ullsokker, vinterhansker, skihansker, pannebånd

Nejlepší oblečení na běhání na lyžích pro ženy

My v Famme jsme vytvořili jednoduchého průvodce oblečením na běžecké lyžování, které vás udrží teplými a stylovými na sjezdovce!

Vlněné prádlo by mělo být vnitřní vrstvou

Vnitřní vrstva by měla být těsně přiléhající a s dlouhým rukávem, aby vás udržela v teple po celý den. Zároveň by měla být funkční pro pohyb. Náš Wool Knit LS svetr z merino vlny je perfektní pro chladný zimní den s aktivitami na seznamu, protože reguluje vaši tělesnou teplotu na komfortní úroveň podle podmínek. Pokud jste zažili, že vlněné prádlo škrábe nebo zapáchá i po praní a sušení, Wool Knit LS je skvělou volbou pro vás, protože má antistatické vlastnosti; neškrábe, nezapáchá ani se nemačká. Další alternativou vlněného prádla je naše nová technická kolekce, která má mnoho stejných vlastností jako Wool Knit, ale TechWool je o něco prodyšnější.

Nabízíme také sladěné spodní díly, Wool Knit Leggings, které jsou také vyrobeny z krásné merino vlny. Vlněné prádlo absorbuje vlhkost, která pochází z aktivity, a udržuje vás suché a teplé po celý den. Vlněný svetr a vlněné kalhoty lze nosit samostatně, ale i jako sladěnou sadu pro zajištění stylových bodů na běžecké trati!

Zimní rukavice a palčáky pro zimní aktivity

Podobně jako studené nohy, také studené ruce zhnusí ski zážitek. Naše Pace zimní rukavice vás udržují v teple po celou dobu lyžování, přičemž jsou navrženy tak, aby poskytovaly plnou pohybovost. Silicone grip pattern zajišťuje, že neupustíte lyžařské hole, a suchý zip na zápěstí se snadno přizpůsobí pro perfektní fit ke ski bundě. E-Tech materiál na palci a ukazováčku znamená, že můžete používat mobilní telefon, zatímco máte rukavice na sobě, ať už je to na kontrolu správné cesty nebo na pořízení fotek pro Instagram!

Čelenky a čepice pro lyžování

Je velmi důležité udržet hlavu teplou, a pro aktivitu jako je lyžování doporučujeme Pace čelenku. Ta se nosí snáze než jiné oblečení a dobře zahřeje, zatímco udržuje vlasy a pot mimo obličej. Čelenka je k dispozici jak v bílém, tak v černém provedení, takže může ladit s vaším oblečením na běžecké lyžování.

Afterski

Zima přichází a to znamená hory, sníh, sjezdové lyžování a afterski. To nejlepší oblečení na afterski 2022. Zde určitě najdete něco, co si přejete nosit na afterski párty na novém roce, a něco, co můžete použít, pokud se chystáte na hory nebo na běžky.

Jedna z nejdůležitějších věcí, kterou si musíte opatřit k afterski outfitu, jsou afterski brýle, nebo sporty brýle, jak jsou obvykle známé. V Famme máme širokou škálu cool sportovních brýlí.

  

Afterski outfit

I když afterski znamená tanec a spoustu aktivit, může být také užitečné mít dobrou mikinu, aby vás udržela extra v teple v zimě. Oblečení na afterski by mělo být často barevné a zábavné - ale je také rozumné myslet na to, že se máte udržet v teple a pohodlí! Často se nosí péřová bunda nebo lyžařská bunda na horách, a tak by se hodilo mít pod ní mikinu, která se vejde pod takovou bundu, ale zároveň vypadá dobře a zahřeje vás. Skvělou mikinou, která se skvěle hodí k afterski outfitu, je naše Chunky Knit Sweater.

  
Toto je krásný a univerzální silný pletený svetr, který si můžete hodit přes vlněné prádlo pro skvělý afterski outfit. Svetr udržuje teplo a zároveň poskytuje dobrou přiléhavost. Tento svetr je nejlepší nosit pod tlustou bundou když si chcete hrát ve sněhu na horách. Tento pletený svetr je také k dispozici v šedé a černé.
Zpět na blog