Hettegenser, sweatshirt, crewneck  og turtleneck guide

Velký průvodce svetry

Svetr je versatile, pohodlný vrstvený kousek ve tvém šatníku, který dobře vypadá téměř se vším. Od casual po formální, přitom promyšleně, elegantně a atleticky na jednom místě, s jednoduchým svetrem. Je bez sezóny, lichotivý a pohodlný pro jakýkoliv typ postavy a snadno se vrství; je to jeden z mála každodenních kousků v módě. Svetr se snadno nosí jak pro street, tak pro smart casual look, a vidíme ho ve všech kategoriích dámského oblečení, včetně luxusu a designu.

Vybrat si svetr je jako vybrat si tričko; tvoje možnosti jsou nepřeberné. Než se rozhodneš pro konkrétní styl, pečlivě si prohlédni naši příručku.

Obsah

Mikina s kapucí

Mikina s kapucí nebo mikina s kapucí je nejoblíbenější kousek, který se nikdy neomrzí. Pokud hledáš pohodlí, trend nebo praktičnost, těžko si představíš jiný jednoduchý kousek, který prošel tak velkou módní cestou v poslední době.

Mikina s kapucíZelená mikina s kapucí

Mikina s kapucí na zip

Naše fit mikina je sametově měkká, krásná s perfektními proporcemi, což tě vrátí do 90. let. Materiál je pečlivě vybrán, aby splnil naše požadavky na pohodlí a drapérii. Klidně kombinuj mikinu s fit joggery pro perfektní domácí set.

Mikina s kapucí bez zipu

Emblem hoodie je slim fit mikina s kapucí vyrobená z pohodlného měkkého materiálu, která drží svůj tvar. Svetr je vhodný jak na trénink, tak do běžného dne. Kombinuj mikinu s některými z našich legín nebo kalhoty s rozšířením.

Pure hoodie je elegantní mikina s kapucí a kapsou vyrobená ze 100% bavlny. S ribbed materiálem na konci mikiny a rukávech je svetr velmi pohodlný jak na trénink, tak do běžného dne.

Vintage mikina s kapucí

Pokud hledáš mikinu s kapucí, která je vyrobena z jemné a pohodlné bavlny od luxusního výrobce? Nemusíš utrácet peníze za Kanye West mikinu, když Famme vyvinulo mikinu se stejným výrobcem látky, který byl použit na nejexkluzivnější mikiny GUCCI. Se třemi jedinečnými barvami dostaneš zážitkovou mikinu z jiného světa. PS! Materiál se v jednotlivých barvách liší.

Cropped mikiny

Na teplejší dny před tím, než podzim naplno nastoupí, nebo pro uvolněné příležitosti, kde se můžeš nacházet, je důležité najít mikiny, které poskytují optimální pohodlí a zachovávají styl, a zde se hodí našecropped mikiny. Wanderlust mikina je loungewear v cropped provedení. Svetr může být použit na trénink a také kombinován s wanderlust legínami pro perfektní pohodlný set doma.

Pure cropped hoodie je mikina z ribbed materiálu. Tato verze je kratší než náš původní pure hoodie, ale má stejné vlastnosti.

Wanderlust cropped hoodie 2 je naše druhá verze wanderlust mikiny. Nová verze má větší kompresi a držení, zatímco byla udělána o něco delší. Pro perfektní loungewear set doporučujeme sladit s Wanderlust Tights 2.

Přečti si více o našich nejprodávanějších crop tops.

Crewneck & Sweatshirts

Crewneck

Podobně jako bílé tenisky je svetr s kulatým výstřihem v neutrálních barvách něco, co ti dává smart casual look. Náš Wonderland Crewneck vyrobený z kvalitní bavlny, tě vezme do Wonderland, kdykoli budeš chtít. Svetr má klidný střih, se skromným logem Famme vyrobeným z nejkvalitnějších materiálů. Crewneck je k dispozici v barvě krémově bílé a černé, a nejlépe se hodí k mom jeans, širokým jeansům nebo flare pro casual look.

Sweatshirt

Recharge sweatshirt je college svetr, který tě posune pohodlí na novou úroveň. Má elastický a lehký materiál, který je jemný na pokožce. Svetr je k dispozici v barvě tmavě šedé a černé. Pro formální a elegantní atmosféru doporučujeme svetr s skinny a 4Flex jeans.

Pure Sweatshirt je vyroben ze 100% bavlny s logem Famme umístěným na hrudi. Svetr je vhodný na každodenní nošení nebo na aktivity s nízkou intenzitou. Pro casual, ale neformální vzhled doporučujeme naše slim hem jeans. Svetr je k dispozici v barvě černé, tmavě červené a šedé.

Naše klasická drawstring sweatshirt je cropped s dlouhými rukávy. Svetr má praktické stahování dole, které může být utaženo na spodní části, čímž se stává kratším. Spoj svrchní část s našimi legínami pro perfektní set po tréninku.

Rolák

Rolák, také známý jako pologener, je v současné době čím dál populárnější a kousek, který nejvíce pracuje v moderním dámském šatníku. Základní kousek se dobře kombinuje a posune tvůj outfit na novou úroveň. Ať už preferuješ pohodlnou bavlnu nebo neutrální barvy, máme pro tebe perfektní rolák.

Máme výběr roláků pro ženy, které se hodí jak na každodenní nošení, loungewear, tak na chladnější podzimní dny. Svetry jsou k dispozici v různých barvách a materiálech, včetně pletených, bavlny a ribbed. Naše kolekce zahrnuje svetry jak ve slim fit, tak ve loose fit, aby sis mohla vybrat to, co je ti nejvíce pohodlné.

Pletený rolák

Chunky Knit Sweater je perfektní pletený svetr pro chladné zimní dny a chladnější letní večery. S sofistikovaným stylem, elegantním vysokým výstřihem a minimalistickým designem se hodí ke všemu od tepláků, legín po džíny. Jedná se tedy o rolák, který je jak hezký, tak i všestranný.

Bavlněný rolák

Slim fit Turtleneck je perfektní pro každodenní nošení. S měkkým pleteným materiálem, sofistikovaným vzhledem a slim fit střihem, budeš komfortní a stylová vždy. Svetr je k dispozici v barvách šedé, černé a béžové.

Teplejší verzí takového základního roláku je chill turtle neck T-shirt. Svetr má termální jemně pletený materiál, který vytvoří příjemný a teplý pocit. To je perfektní loungewear pro večer doma nebo venku v kombinaci s naším sherpa teddy kabátem. Další způsob, jak můžeš hezky stylovat takový svetr, je skombinovat bílý rolák s hezkými dresspants.

Přečti si také: Nejlepší teddy kabát 2022

Ribbed rolák

Náš Ribbed high neck sweater je rolák ve slim střihu. To je nezbytný pletený kousek, který je všestranný a krásný. Svetr se skvěle hodí na trénink, casual, formální nebo na párty. Klidně ho kombinuj se scrunch nebo seamless legínami.

Doux knitted turtleneck je krásný, měkký a pohodlný ribbed rolák, který má malý podíl vlny, což vytváří jemnou strukturu svetrů. Perfektní kousek na chladnější dny. Klidně ho kombinuj s Philippa kalhotami nebo Doux pletenými kalhotami.

Přečti si také: Nejlepší pohodlné soupravy pro ženy

Jak stylovat svetry

Jakmile najdeš svůj oblíbený svetr, pravděpodobně budeš potřebovat spodní části, které s ním můžeš stylovat. Máme skvělou nabídku cool a pohodlných džínů, které můžeš kombinovat se svým oblíbeným vrchem. Máme džíny, které se hodí k jakékoli příležitosti! Většinu džínů můžeš stylovat s čímkoli chceš. Můžeš je obléct i vyvléct. Níže uvádíme několik tipů, které ti pomohou na této cestě.

Naše skinny džíny s rozparkem mohou být použity jak na každodenní použití, tak na večírky. Pro každodenní look je můžeš například stylovat s naším slim fit rolákem. Tento outfit je skvělý na dlouhý den ve škole nebo v práci.

Naše trendy wide leg džíny jsou k dispozici ve čtyřech skvělých barvách. Wide leg džíny se staly velmi populárními kalhotami, a my chápeme proč! Tyto jsou pohodlné a vypadají skvěle. Pro jednoduchý a cool look je můžeš kombinovat s naším jednoduchým, ale hezkým Wonderland Crewneck.

Přečti si více o našich džínách a najdi svou perfektní kombinaci v naší jeans-guidě!
Zpět na blog