Matchende treningssett, kosesett og ullundertøy sett for dame

Odpovídající sety

Vytvořte si vzhled s odpovídajícími soupravami pro ženy! Dokončete svůj šatník investicí do odpovídajících souprav, které lze kombinovat!

Obsah:

Odpovídající sportovní soupravy

Nejžhavější trend letošního roku jsou odpovídající sportovní soupravy. Dostat se na trénink může být pro mnohé náročné, ale něco tak jednoduchého, jako jsou pěkné a pohodlné oblečení, může být pravým motivátorem. Je důležité cítit se pohodlně a sportovní oblečení, ve kterém se cítíte dobře, je tedy zásadní. Čerstvá sportovní souprava tak nebude pouze hezká, ale také pomůže zvýšit vaši tréninkovou motivaci. Co může být lepšího než jít do posilovny s nádhernou odpovídající soupravou? To jsou sportovní soupravy, které potřebujete, abyste začali s tréninkem!

Camo sportovní souprava

Naší velkou oblíbenou je sportovní souprava s kamuflážním vzorem. Sportovní legíny můžete kombinovat s jak podprsenkou, tak i sportovní mikinou. Všechny kusy jsou dostupné až v pěti různých barvách, takže určitě najdete kombinaci, kterou si zamilujete! Camo podprsenka je bezšvová a má dobrou podporu a vyjímatelné vycpávky. Camo sportovní top je s dlouhým rukávem, odvádí vlhkost a je zkrácený, pro ženský a lichotivý vzhled. Camo sportovní legíny jsou squatproof s efektem držení, takže dobře sedí během cvičení. Souprava se proto hodí na cvičení s nízkou až vysokou intenzitou, například na běh nebo posilování.

Stonewashed sportovní souprava

Tato sportovní souprava má měkký a pohodlný materiál, který v kombinaci se scrunch efektem zvýrazňuje vaše křivky. S vysokým pasem a dobrou tělesnou adaptací se tato souprava hodí na trénink s nízkou i vysokou intenzitou. Kombinujte Acid Scrunch Leggings s Acid Scrunch Long Sleeve pro kompletní vzhled. Tato souprava je dostupná v mnoha barvách, od neutrálních po výrazné, takže si můžete mixovat a kombinovat, jak chcete.

Peachy Scrunch s konturou sportovní souprava

Podívejte se na Peachy Scrunch Leggings a Peachy Scrunch Sports Bra od Famme! Tato souprava je dostupná jak v svěžích, tak neutrálních barvách a můžete ji mixovat a kombinovat podle vlastního přání. Souprava se stala hitem mezi našimi zákaznicemi a velmi rychle byla vyprodána.

Modrá sportovní souprava Modrá sportovní souprava

Sportovní souprava s barvami

Populární sportovní souprava v živých barvách je náš Motion legíny a Motion sportovní podprsenka! Tato souprava je dostupná v červené, modré a černé. Souprava je bezšvová a legíny mají diskrétní scrunch efekt. Legíny jsou také dostupné v široké škále živých barev, ale bez odpovídající sportovní podprsenky.

Tie Dye sportovní souprava

Tie Dye se stalo velmi populární v posledních letech. Tato souprava má hedvábně jemný, elastický a odvádějící vlhkost materiál, takže vyhovuje jakékoliv formě tréninku, ať už to je yoga nebo intervaly. Tie Dye legíny jsou praktické a přicházejí s dvěma kapsami, které pojmou jak klíče, mobil nebo vstupenku. Kombinujte je s Tie Dye sportovní podprsenkou.

Tie dye sportovní podprsenka v černé/šedé

Pokud hledáte Tie Dye legíny s bezšvovým designem a efektem scrunch, tyto sportovní legíny se skvěle hodí do posilovny. Jsou zábavné, lichotivé a rozhodně squatproof! Tie Dye Scrunch legíny mají vysoký pas s dobrou „držící“ funkcí a skvěle se hodí na jakýkoli tvar těla.

Bezšvová sportovní souprava

Pro maximální komfort je bezšvová sportovní souprava skvělou volbou. Přečtěte si více o tom, co jsou bezšvové soupravy zde!

Tato souprava se nejlépe hodí pro trénink s nízkou až střední intenzitou, například pro yoga nebo posilování. Souprava je ribbed s technickými vlastnostmi, takže ji lze nosit jak uvnitř, tak venku. Lunge sportovní podprsenka má skvělé detaily na zádech a poskytuje střední podporu. Je kombinována s Lunge bezšvovými sportovními legínami, které mají V tvar, takže formují zadek s vysokým pasem a držící funkcí.

Podívejte se na celou nabídku bezšvových souprav zde!

Odpovídající sportovní souprava

Scrunch sportovní souprava

Sportovní oblečení s efektem scrunch je oblíbené mezi mnoha norskými ženami. Oblečení s efektem scrunch má speciální šicí techniku, která shrnuje látku a tak dává dokonalý střih. Přečtěte si více o tom, co jsou scrunch legíny zde!

Lux Scrunch sportovní podprsenka má vyjímatelné vycpávky a nastavitelné ramínka, takže si můžete top přizpůsobit podle svých přání. Odpovídající legíny, Lux Scrunch Leggings, dokonale formují zadek kombinací V tvaru a scrunch efektu. Jsou také squatproof a mají vysoký pas. S jednoduchým a stylovým designem je souprava nejlepší pro trénink s nízkou až střední intenzitou.

Scrunch sportovní podprsenka Scrunch legíny

Podívejte se na celou nabídku se scrunch efektem zde

Ribbed sportovní souprava

Ribbed sportovní oblečení se stalo trendem díky svému hezkému a minimalistickému designu. Vyzkoušejte maximální komfort, ať už zvolíte oblečení na trénink nebo jako součást casual a sportovního outfitu. Ribbed sportovní top je zkrácený, s dlouhým rukávem a bezšvovým materiálem. Je také vyroben z Nylonu 6.6, což dělá sportovní top jemnějším, lepším na dýchání a rychleschnoucím. Ribbed sportovní legíny jsou navrženy s vysokým pasem a širokým pasem, což poskytuje dobrou kompresi a podporu, a proto hezky vypadají na všech typech těla.

Není to jen hezká sportovní souprava, co je potřeba, abyste se dostali na trénink. Pokud nejste zvyklí cvičit, mohou někteří lidé cítit nepohodlí, když neznají cviky, které mohou provádět. Shromáždili jsme proto 10 jednoduchých cviků, které lze provádět jak uvnitř, tak venku, abyste se mohli začít a užívat si radost z trénování. Pokud si přejete zvýšit obtížnost, můžete do cviku zahrnout také cvičební gumičku. Naši oblíbení cviky s gumičkou najdete zde!

Sportovní soupravy s vzory

Sportovní oblečení s vzory a barvami se stalo v poslední době velmi populární. Fleek sportovní podprsenka je bezšvový produkt vyrobený z italské Fulgar příze a je proto mimořádně měkký a elastický. Tato sportovní podprsenka poskytuje optimální podporu a perfektně se hodí na všechno od jógy po běh. Fleek legíny jsou bezšvové sportovní legíny vyrobené z Nylonu, Polyesteru a Elastanu pro dosažení optimální podpory. Materiál legín má prodyšné vlastnosti a pomáhá udržet vás suché během tréninkového sezení nebo na procházce po městě. Mají vysoký pas a jsou squatproof.

Softy sportovní souprava

Softy sportovní souprava je jedním z našich nejpopulárnějších produktů. Souprava se vyznačuje ultrajemným a matovým materiálem vysoké kvality. Softy sportovní podprsenka má střední podporu s vyjímatelnými vycpávkami. Tato sportovní podprsenka je vhodná pro běh i posilování. Softy legíny jsou navrženy s vysokým pasem a širokým pásem, takže dobře sedí jak při posilování, tak i při běhu. Legíny jsou také squatproof.

měkké sportovní legíny Měkké a pohodlné sportovní legíny

Pohodlné soupravy pro ženy

Měkká a pohodlná loungewear souprava se nikdy neztratí. Ať už máte home office nebo se relaxujete na pohovce, odpovídající pohodlné oblečení může usnadnit každodenní život. Nejenže vypadají hezky, ale jsou také praktické, protože umožňují volnost pohybu!

Odpovídající pohodlné soupravy

Wanderlust loungewear souprava je ribbestrikket set s odpovídajícími svetry a kalhotami. Tato souprava se dokonale hodí jako pohodlný outfit, a přitom je velmi lichotivá a může se nosit i na každodenní nošení. Je to pohodlná souprava s mnoha možnostmi použití! Materiál této soupravy je elastický, což ji dělá velmi pohodlnou, a skvěle se hodí pro dovolenou nebo na cestování.

Čtěte také: Průvodce loungewear

Pohodlná souprava

Knitted souprava je souprava, kterou můžete nosit na relaxační dny doma, při nakupování nebo když jdete do kina. Skládá se z ribbestrikket trička a širokých kalhot. Tato souprava je stylová a pohodlná, a její použití jako pohodlného oblečení v každodenním životě je optimální!

Čtěte také: Široké kalhoty pro ženy

Běžecké soupravy pro ženy

Nosí se trendy a cool odpovídající běžecké soupravy. Vytváří plný vzhled a zároveň je pohodlné a měkké na nošení.

Čtěte také: Nejlepší joggingové kalhoty pro ženy

Odpovídající běžecké soupravy

Oversized běžecká souprava je trendy souprava s oversized střihem a skládá se z mikiny a joggingových kalhot. Tato souprava má hustou a měkkou látku a cítí se příjemně na těle. Tuto soupravu je ideální mít na sobě přes tréninkové oblečení, k cestě do a z posilovny, nebo dokonce na začátku tréninkové lekce. Oversized je také perfektní volba pro chladné podzimní večery, a je tak příjemné, že si ji nikdy nebudete chtít sundat!

Oversized mikina Oversized jogger

Ullové spodní prádlo pro ženy

Když je venku chladno, je skvělé mít k dispozici soupravu s ullovým spodním prádlem. Ullová souprava je výhodná na horské túry, lyžařské výlety nebo jen na lenošení doma v chladných dnech.

Zpět na blog