Regnjakke, skalljakke, pustende, vannsøyle

Nejlepší dámské pláštěnky

Deštníková bunda je nezbytností pro mnoho deštivých dnů, které zde máme. Proto je důležité mít bundu, která dobře odolává dešti, ale zároveň má skvělý design. Hledáte deštníkovou bundu, která má všechny požadované funkce a zároveň vypadá dobře? Jsme přesvědčeni, že jedna z našich jednoduchých a elegantních deštníkových bund se vám bude líbit a skvěle doplní váš dešťový outfit.

 

Lehká a technická deštníková bunda 

Pace Rain Jacket je skvělá deštníková bunda na šedé a těžké dny. Bunda je voděodolná a odolná vůči nárazům. Je to lehká a technická dvouvrstvá bunda s dobrým komfortem. Má dobrou prodyšnost, takže se nebudete cítit příliš horko a vlhko, a také strategicky umístěné ventilační zipy pod paže. Všechny zipy jsou voděodolné a bunda má několik reflexních detailů, abyste byli v bezpečí, když se pohybujete ve tmě. Tato skvělá deštníková bunda může být také použita jako shell bunda s hoodie nebo vlněným prádlem pod ní. *Produkt je bohužel vyřazen z naší nabídky.

  • Vodní sloupec 10.000 mm
  • Dobrá prodyšnost 
  • Suchý zip na rukávech 
  • Voděodolné zipy 
  • Reflexní detaily 
  • Ventilační zipy pod paže  
Deštníková bunda pro ženydeštníková bunda s kapucí

 

Univerzální deštníková bunda

Celine Rain Jacket je univerzální deštníková bunda s dobrým komfortem. Tato jednoduchá a elegantní deštníková bunda vás dobře ochrání před větrem a deštěm a může sloužit jako shell bunda. Je vyrobena z prodyšného materiálu a má DWR úpravu, která odpuzuje špínu, tuk, olej a vodu. Tato bunda má také reflexní detaily, aby vás udržela v bezpečí ve tmě. Tato bunda má vše, co potřebujete, a ještě něco navíc. Je k dispozici v černé a modré barvě. 

Modrá deštníková bundaVoděodolná deštníková bunda

 

Zpět na blog