Slengbukse til dame | Flare pants | Flare jeans | Yogapants

Dámské sportovní legíny

Legíny jsou v současnosti velmi trendy kousek. Není divu, že legíny často stačí k tomu, abyste vylepšili jinak obyčejný outfit. Legíny se vyznačují tím, že mají rozšíření dole u kotníků, což vytváří lichotivý efekt. Fammekolekce legín vám zajistí legíny pro každou příležitost. Tyto kalhoty se hodí jak na klidný večer doma, tak do běžného dne, a také na různé typy cvičení.

Čtěte také: trendy ve cvičení letošního roku

1. Kombinace Pohodlí a Stylu:

Legíny jsou známé svým uvolněným střihem a pohodlným designem. Poskytují vám volnost pohybu, kterou potřebujete během tréninku, a zároveň vypadají skvěle. Tato dokonalá kombinace pohodlí a stylu činí legíny ideální volbou jak pro cvičení, tak pro odpočinek.

2. Univerzální Použití:

Jednou z nejimpozantnějších vlastností legín je jejich univerzálnost. Můžete je nosit ve fitness centru, na cestě do kavárny, nebo dokonce v práci, pokud to dress code dovolí. Jsou stejně vhodné pro intenzivní trénink jako pro neformální odpoledne s přáteli.

Jóga kalhoty jsou varianta  legín vhodných pro trénink. Naše Jóga kalhoty jsou jedny z nich a jsou vyrobeny z měkké, prodyšné a vlhkost odvádějící látky. Výhodou jóga kalhot je, že mají dobrou prodyšnost, pohodlí a poskytují volnost pohybu.  Tyto jóga kalhoty lze zkombinovat s crop topem s dlouhým rukávem pro sportovní vzhled. 

Čtěte také: Nejlepší jóga kalhoty

LegínyLegíny

 

4. Přizpůsobená Volba:

Legíny přicházejí v různých délkách a variantách materiálů, abyste našli to, co nejlépe vyhovuje vám. Můžete si vybrat mezi vysokým pasem, nízkým pasem nebo střední výškou pasu, a materiály jako denim, bavlna nebo technický materiál, v závislosti na vašich preferencích.

5. Inspirace z Athleisure:

Móda athleisure také sehrála významnou roli v popularizaci legín. Mnoho athleisure značek zahrnulo legíny do svých kolekcí a dodává sportovní nádech tomuto nadčasovému stylu.

Takže, ať už preferujete uvolněný denní styl, chcete oživit svůj tréninkový šatník, nebo chcete jen přidat trochu retro elegance do svého outfitu, legíny mohou být vaším oblíbeným kouskem. 

Ribbed Flare Pants jsou pohodlné a výborně se hodí do vaší athleisure šatny. Kalhoty jsou elastickévysoké v pase a mají uvolněný styl, což vám poskytuje casual vzhled kombinovaný s mikina nebo crop top. Má sofistikovaný, jednoduchý a stylový dojem. Legíny se snadno stylizují tak, jak chcete, abyste je přizpůsobili jakékoliv příležitosti.

Jóga kalhotyČerné Flare Pants

Ribbed Yoga Pants jsou legíny z měkkého a ribbet materiálu. Tyto jóga kalhoty mají vysoký pas a širokou gumu v pase, která zajišťuje, že dobře sedí a mají pěkný střih. Tyto kalhoty jsou perfektní projógu, ale mohou být také použity pro každodenní nošení a jiný trénink s nízkou nebo střední intenzitou. Mohou fungovat jako legíny, protože látka je elastická, vlhkost odvádějící a má dobrý efekt na zpevnění pro optimální střih. Kombinujte je s dalšími jógovými kousky, které najdete zde. 

Je mnoho legín k výběru a můžete vidět náš kompletní sortiment zde! Mnoho z našich legín se hodí pro osoby s dlouhýma nohama. 

Další blogové příspěvky:

Nejlepší teplákové kalhoty

 

Zpět na blog