Våre beste Black Friday - årets tilbud

Naše nejlepší nabídky na Černý pátek - nabídky roku

Černý pátek je hned za rohem a my jsme nadšeni, že vám letos můžeme sdílet naše nejúžasnější nabídky. Ať už hledáte nejnovější sportovní módu, nebo chcete aktualizovat svůj sportovní šatník, máme něco speciálního pro každého.

Seamless Móda

Zažijte pohodlí bezešvých kousků, které jsou ideální pro každou tréninkovou lekci. Nabízíme několik bezešvých kolekcí za fantastické ceny během týdne Černého pátku. Od pohodlných sportovních podprsenek po elegantní legíny – některé z našich oblíbených jsou:

Power Seamless Top - Skvělá, pohodlná a univerzální sportovní top, který se hodí na každou příležitost. Top přichází s vyjímatelnými vycpávkami, takže ho můžete nosit i jako sportovní podprsenku.

Seamless top

Lunge Scrunch - Naše oblíbená bezešvá řada je k dispozici jak v legínách, tak ve sportovních podprsenkách a šortkách. Materiál této kolekce je měkký, elastický a pohodlný, ideální pro všechny druhy tréninků. Legíny mají lichotivý scrunch šev, který tvaruje zadeček, a sportovní podprsenka má krásné detaily na zádech.

Sportovní podprsenka s detaily na zádechScrunch legíny
Vortex 2 - Další bezešvé legíny, které najdete v našem výprodeji Černého pátku, jsou bestseller Vortex 2. Tento model legín nemá scrunch šev vzadu, což je ideální pro ty, kteří preferují jednodušší vzhled. Legíny poskytují dobrou kompresi, mají vysoký pas a jsou zvlášť vhodné pro intenzivní tréninky, jako je běhání a HIIT.
Černé kompresní legínyČerné bezešvé legíny

Sportovní obuv ve slevě

Nejenže naše sportovní oblečení je během Černého pátku v akci, ale také zde můžete získat skvělé nabídky na naši populární běžeckou obuv. Cloud RX1 byla navržena tak, aby vytvořila dokonalou rovnováhu mezi odpružením a odezvou. Inovativní technologie podrážky absorbuje nárazy a poskytuje další podporu pro vaše nohy, čímž snižuje riziko zranění z přetížení a činí běhání hračkou. Nenechte si ujít příležitost pořídit si pár za extrémně nízkou cenu v našem výprodeji!

Skvělé běžecké botybílé běžecké boty

Exkluzivní výhody pro členy

Pro naše věrné členy máme exkluzivní nabídky a časný přístup k výprodeji Černého pátku. To je příležitost, jak být první, kdo získá nejpopulárnější zboží. Přihlaste se k našemu newsletteru Zde, a přidejte se k naší exkluzivní facebookové skupině Famme - Produktový vývoj. Zde obdržíte speciální kódy a nabídky, které nebudou dostupné nikde jinde.

Dárky pro vás nebo pro ostatní

Černý pátek není jen čas na úsporu – je také skvělou příležitostí, jak začít s vánočními nákupy. Překvapte přítele nebo milovaného našimi trendy dárkovými nápady. Od praktických sportovních setů po stylové doplňky, najděte ten perfektní dárek pro fitness nadšence ve vašem životě. Bezpečný vítěz pod vánočním stromečkem je nový sportovní podprsenka.

Objevte rozsáhlou nabídku sportovních podprsenek v různých barvách a stylech. Ať už preferujete neutrální tóny, živé barvy, topy se silnou oporou nebo varianty s elegantními detaily, u nás najdete něco, co dokonale vyhovuje vašim potřebám.

Růžový topZelená sportovní podprsenka

Nakupujte bezpečně z vašeho domova

Chápeme důležitost pohodlí a bezpečnosti. Můžete tedy bezpečně nakupovat z domova prostřednictvím našeho uživatelsky přívětivého e-shopu. Nabízíme flexibilní platební metody přes Klarna a máme skvělé možnosti vrácení a výměny, abyste mohli nakupovat s plnou důvěrou.

Těšíme se, že s vámi oslavíme největší nákupní den roku! Naše nabídky na Černý pátek vám dávají šanci vylepšit váš sportovní šatník za nejlepší ceny, nebo udělat skvělé vánoční nákupy.

Přejeme vám všem aktivní, dobře oblečený a energický Černý pátek!

Zpět na blog