Treningmote 2024

Módní trendy pro letošní rok v oblasti fitness

Módní trendy pro cvičení: Komfort a Styl v Dokonalé Harmonii

Blížíme se k novému roku a móda ve světě cvičení prošla zajímavými změnami, které postavily komfort a styl do centra pozornosti. Tento rok si vyberete cvičební oblečení, které vám poskytne nejlepší výkon, ale také odráží váš osobní styl. Podívejme se na některé z nejpopulárnějších trendů a stylů, které ovlivní cvičební módu v příštích měsících.

  • Rozšiřované kalhoty
  • Oversized tepláková souprava
  • Oversized tričko
  • Scrunch legíny
  • Sportovní podprsenka s detaily na zádech

Rozšiřované kalhoty

Trend athleisure nejeví žádné známky ústupu. Všichni milují praktický aspekt možnosti přejít z fitness centra do kavárny nebo kanceláře, aniž by se museli převlékat. Rozšiřované kalhoty jsou proto první volbou pro mnohé, často v neutrálních barvách jako černá a šedá. Náš výběr rozšiřovaných kalhot zahrnuje kalhoty z žebrované tkaniny, jogínské kalhoty z měkké a elastické látky a jogínské kalhoty z měkkého jersey materiálu.

Beige rozšiřované kalhotyČerné rozšiřované kalhoty

Matchující Tepláková Souprava

Až podzim naplno udeří, je čas aktualizovat svůj šatník o pár nezbytných kousků. Mezi nejdůležitějšími kousky pro pohodlný a stylový podzimní šatník najdete teplákovou soupravu, která vám poskytne dokonalou rovnováhu mezi uvolněnou elegancí.

Naše Oversized Jogger jsou kalhoty, které vás obklopí měkkostí a pohodlím. Oversized střih poskytuje ultimátní pohodlí a je stejně vhodný pro relaxační den doma jako pro neformální výlet s přáteli. Matchujte je s Oversized Hoodie pro stylovou a pohodlnou teplákovou soupravu.

Modrá mikinaModré jogger kalhoty

Oversized tričko

Oversized trička se rychle stala dominantním trendem v oblasti cvičení a volného času. Tento uvolněný, pohodlný styl si získal svět fitness, a není divu, proč. Oversized trička vám poskytují dokonalou kombinaci pohodlí a stylu.

Zatímco tradiční, těsně padnoucí cvičební oblečení zůstává populární, oversized styl dobývá cvičební scénu. Volný střih vám poskytuje plnou svobodu pohybu během tréninku, zatímco dodává uvolněný a moderní vzhled. Ať už cvičíte v tělocvičně, běháte v parku nebo navštěvujete lekce jógy, oversized trička jsou tím nejlepším výběrem pro bezstarostný trénink.

Šedé oversized tričkoBílé oversized tričko

Scrunch Legíny

Scrunch legíny si už dávno našly své místo v cvičební módě, a tento trend nejeví známky zpomalení. Tyto inovativní cvičební kalhoty s charakteristickým shrnutím na zadní straně se rychle staly oblíbenými mezi fitness nadšenci.

Chytré provedení dodává extra zdvih a zvýrazňuje zadeček způsobem, který vás během cvičení povzbudí. Tyto legíny nabízejí dokonalou rovnováhu mezi módou a funkcí, a hodí se jak na dřepy v tělocvičně, tak na kávu s přáteli po tréninku. Máme široký výběr různých scrunch legín a u nás najdete vše od plného shrnutí s efektem, až po diskrétní scrunch, který je téměř neviditelný, ale poskytuje stejný dobrý tvarový efekt.

Modré scrunch legíny

Sportovní Podprsenka s Detaily na Zádech

Sportovní podprsenky s krásnými detaily na zádech jsou novým trendem ve světě cvičení. S různými detaily, jako jsou křížové pásky, hezké výřezy nebo inspirující vzory, můžete očekávat, že budete vypadat fantasticky zepředu i zezadu.

To nejlepší na sportovních podprsenkách s detaily na zádech je, že nejenže fungují skvěle během tréninku, ale také vypadají úžasně, když je ukazujete. Dopřejte si extra sebevědomí, které si zasloužíte během tréninku, a ukažte svaly na zádech, na kterých jste tak tvrdě pracovali! Náš široký výběr sportovních podprsenek s detaily na zádech zahrnuje jak více zakrývající crop topy, jako Extended Sports Bra, sportovní podprsenky s dobrou podporou jako Lift Sports Bra, a sportovní podprsenky s naprosto jedinečnými detaily jako Endurance Sports Bra.

Modrá sportovní podprsenka s hezkými detaily na zádechČerný top s pěknými detaily na zádech

Zpět na blog